- Konu Sahibi mandalings
-
Vücüt yağlarını eritebilmek amacıyla içilen bazı maddeleri test edebilmek amaçlı - yıllar önce TV de bir doktorun açıklaması bana çok mantıklı gelmişti.
Doktorumuz: Vücut yağının - yemeklerde kullandığımız margarinden çok daha zor eridiğini vurgulamış ve kullanacağınız maddeyi margarinin üzerine dökün ve bekleyin bakalım margarin eriyecek mi?
Bu testi yaparak içilecek maddelerin vücut yağlarını eritebilme gücünü ölçün demişti.
Bunu hiç denemesemde unutamadığım bir açıklama olmuştu - paylaşmak istedim.a.s.
ben 1 haftadır yemeklerden önce sirke ve ballı su içiyorum.yarından itibarende diyetle birlikte devam edicem.bakalım sonuç ne olucak?
merhaba arkadaşlar ben yeniyim daha önce meraklanıp bende denemiştim anca 2 gün içebildim tadı iğrenç geliyo daha sonra elma krom çok konuşuldu gündem yarattı onu aldım denedim oda hiç bir işe yaramadı kendi çabamla 13 kilo verdim diyet ve yürüyüşle böyle şeylere inanmamak lazım boğazımızdan kısıp birazda spor yaptık mı yağlar kendiliğinden eriyo zaten
:lepi:
:bbo: ya arkadaşlar ben bay ab, kullandım bu elma sirkesini ama hiç bişey olmadı sadece cildim düzeldi biraz :)
elma sirkesiyle 10 kg verdim kızlar
bende 2.5 aydır sabahları bir çay bardağına 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum.tadıda biraz ekşi ama dayanılmayacak kadarda değil.ben 4 kilo verdim ama bunun yanında diyet ve koşu bandında hergün 1 saat 15 dak. yürüyorum.yani sirkenin fazla bir faydası olsaydı daha fazla kilo giderdi yani,sirke vücut için çok faydalı bir içecek yalnız aç karnına sade veya fazla içmek mideye iyi gelmez,yakar mideyi fazla abartmamak lazım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?