Sirke mucizesi ispatlandı

akşamları yatmadan içiyorum faydası oldu mu bilmiyorum aynı anda gün içerisinde yeşil çay-spor ve az yemeyi de deneyince , ama inceldim yani sirkeden mi bilmiyorum, sirkesi az suyu çok oluyor yani yaklaşık 500ml lik bir bardağa az bir sirke ve bol su ekliyorum yatmadan içiyorum sadece.
sabahları içmeye cesaret edemedim, boş mideye içince bir rahatsızlık olur diye.

:roflol:

ben 1 haftadır yemeklerden önce sirke ve ballı su içiyorum.yarından itibarende diyetle birlikte devam edicem.bakalım sonuç ne olucak?

ne oldu sonuç??

bizim topiğe gelsinler de mi? aklinialirimsmile

Son düzenleme:
alpim doğru diyorsun canım.. valal ilk başta fayda etti gibiydi bana.. şimdi bırkatım biraz mola verdim.. nisan gibi başlıcam inş gene..

sirkeli degilde balli limonlu su icmistim ise yaramisti.her salata da mutlaka sirke kullanirim elma ve pirinc sirkesi..birde yabanci tv de balla sirkeyi karistirip sabahlari yememizi tavsiye ediyordu..denedim tadi hicte kotu olmadikaydirigubbakcemile2

bende bir dönem her sabah elma sirkesi iciyordum..sıcak suyun icine bal ve elma sirkesini karıstırarak..etkili oldugunu söyleyebilirim ama tabi tek basına hic birsey tam teşekküllü yag eritmiyor ..yedigimiz besinleri seçmeliyiz ...

yavvv ben ıctım ıctım hıc bır ıse yaramadı maurers dıye bır ılac varmıs zayıflamak ıcın kullanıp faydasını yada zararını goren varda bana yazar mı??

:bbo: ya arkadaşlar ben bay ab, kullandım bu elma sirkesini ama hiç bişey olmadı sadece cildim düzeldi biraz :)

:bbo: ya arkadaşlar ben bay ab, kullandım bu elma sirkesini ama hiç bişey olmadı sadece cildim düzeldi biraz :)

selamlarr elma sirkesi bal ve limonu bende denedimm 1 ay kadar..yağ söküyor sökmesine ama zayıflamaya yardımcı değil bencee..insanın içini epey temizlediğini de söyleyebilirim..ben sabah akşam içmiştim..akıntı şeklinde yağlar gelioduu..ben bi zararını görmedimm arkadaşlarr..deneyin derimm..ne haplar bilmediğimiz mamalar kullanılıo değilmii..herkese kolaylıklarr
NOT:KUTSAL KİTABIMIZDA ŞİFA KAYNAĞI OLARAK GÖSTERİLEN BESİNLERDEN BİRİ DE SİRKE DİRR
BAL İNCİR SİRKEE a.s

peki bu elma sirkesiyle kilo vermek ne kadar saglikli yani mideye zararli olmazmi uzun süre kullanilinca???????? Komsumuzun kizida böyle sirkeyle kilo vermisti sonra midesinde iltihaplanma oldu....:uhm:

mrb arkadaşlar bende bu kervanın yolcusuyum :) bende diyete başlıcam ama şu an arama aşamasındayım... sirkeyi hiç denemedim ama denemekte fayda war tabiki.şu gıda takviyesi ilaçlara kafayı taktım elma krom vs.. ama güvenemiyorum bu konuda fikri olan warmı acaba? bu arada kuru kayısı gün arasında atıştırmalık olarak alınırsa tok tutuyormuş yani bir kaç tane :) çok üşengecim oturdugum yerde kilo wersem keşke hihoyyyt

bende yaklaşık 2 senedir içiyorum fakat 10-15 gün kullanıldıktan sonra en az bi hafta ara verip mideyi dinlendirmek gerekiyor.lmaz:
2 çorba kaşığı ballı elma sirkesini ( marketlerde ballı elma sirkesi diye satılıyo) bardağa koyup üstüne dolana kadar sıcak su koyup kalktığım gibi yada kahvaltıdan önce içiyorum.
bi süre sonra mideniz çalışmaya başlıyozemuszemus
elma sirkesinin herhangi bir yan etkisi yok mucizevi bişey resmen her hastalığa dermanı varopuyorumnanaktan
ben bu şekilde yediklerime dikkat ederek ,spor yaparak ve öğünlerimi arttırarak yaklaşık 1 sene içinde 10 kilo verdim.herkes bariz bi şekilde kilo verdiğimi gördü ve şaşırdıolumunekankayizsmile

bende 2.5 aydır sabahları bir çay bardağına 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum.tadıda biraz ekşi ama dayanılmayacak kadarda değil.ben 4 kilo verdim ama bunun yanında diyet ve koşu bandında hergün 1 saat 15 dak. yürüyorum.yani sirkenin fazla bir faydası olsaydı daha fazla kilo giderdi yani,sirke vücut için çok faydalı bir içecek yalnız aç karnına sade veya fazla içmek mideye iyi gelmez,yakar mideyi fazla abartmamak lazım:)))

ıyyyyyyyy iğrenç ya.-tatlicadiarzu-

kokusu kendi.

helede elma sirkesi...kafamçokkarıştı

kokusunu duyunca bayılacak gibi oluyorm.:1ninca:

içmek şurda dursun.akannehir

sirkeye çok inanıyorum ergenlikte sivilcelerimden kurtardı beni arada hala günde bir kaşık içerim ondandan yoksa genetikmi bilmem kilom hep sabittir hazır sirke kullanamayanlar evde kendileri yapabilir ev yapımı midesi hassas olanlara dokunmuyor

elma sirkesiyle 10 kg verdim kızlar

nasıl veriyorsunuz inan hayret ediyorum ben içiyorum bi türlü veremedim 10 kilo verdim derken ne kadar mutlusundur keşke bende veriyorum deseydim bende içtigim elma sirkesini bilirim acaba nasıl içtin bide bal koydunmu ben balsız içiyordum onun etkisi olurmu gece yatacagımda içiyordum cvp sevinirim bide düzenli kullandınmı

bende koşu bandı almak istiyorum acaba evde rahat biniliyormu yoksa alınıp bi köşeyemi atılır bende bu korkudan dolayı tereddüt ediyorum eşim sen bunlada kilo veremezsin diyor kilo vermende çok yardımcı oldumu bide herhalde kilo bakımından az vermiş olsanda bedenen şekle girersin degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…