Sirke mucizesi ispatlandı

Arkadaslar, kesinlikle bi bardak sicak suyun icine konulmus sirke ve bal karisimi uygulamasina inaniyorum.
ben sadece aksamlari yemekten sonra hazmi kolaystirsin diye iciyordum sirekli bal karisiminini. ona ragmen kilo veridiriyordu, cildi güzellestiriyordu..uc aya yakin sirke suyu icmedim, yediklerim ictiklerim hala eskisi gibi olmasina ragmen alti kilo almisim.düsününce aldigim kilolarin sebebinin sirkeli suyu birkatigimdan kaynaklaidigini anladim... gercekten simdi yeniden basladim icmeye. en azindan gunde bi bardak da olsa icin, cünkü kilo vermezesin bile en azindan daha fazla almanizi engelliyor bence...

evet katılıyorummm,
en azından aldırmıyorrrrr,
sürekli içerim,sirkeyi kötü de değil yani içilmeyeck kadarr,
amma nazlı kızlarsınız yaw,
benim yememi bir görsenizzz,inanmazsınız,sirkeli suyumu içerim her gün.

bencede tadı ve kokusu kotu degıl.yanı dayanılmıcak gıbı degıl kokusu tadıda bence lımonata gıbı oluyo suya karısınca bende ıcmeye basladım duzenlı ıccem bakalım ıse yarar ınsallah

Ilık suya 1 çorba kaşığı karıştırıp içiyorum sabahları aç karınla.Ama bunun yanında başka şeylerde yapıyorum.yediklerime de dikkat ediyorum ayrıca diyete başlayalı 20 gün oldu 2 kilo verdim.Spor yapsam daha da fazla verecem ama o da benim tembelliğim işte.Anneme de doktor kolestrolü için yarım limon 1 çorba kaşığı elme sirkesi yarım bardak ılık su iç demiş sabah aç karnına bi zararı olur diye korkmayın yani

ben yazın 5 kilo verdiğimi bilirim hem sağlıklıda

Evet akşam haberlerde de söylendi. Japon bilimadamları %10 oranında yağları yakmada yardımcı olduğunu. Sirke gerçekten birçok alanda mucize bir ürün.a.s

ama arkadaşlar geçende bi diet dktru tvde dedi sirke mideyi parçalıomuş zararlıymış.hiç faydası yok dedi.bilmem yani hangisi dogru .onun için bn muuallaktayım

bende yaklaşık iki aydır içiyorum. ilk başta güzel kilo verdim.. bu ara diyeti brıaktım.. ama buna rağmen en azından kilo almadım.. ben akşamalrı yatmadan önce içiyorum. bence tadı kötü değil.. seve seve içiyorum ben..

peygamber efendimizde sirkenin çok faydalı olduğunu söylemiş.. abartmadan içersek zararı olcuağını sanmıyorum.. neler var öyle çok asitli.. mesela kola..

bencede turşu var mesela aynı maddeden olan.her yemekte turşu yesek daha güzelk olur aslında yada bol sirkeli salata.ben öyle de yapıyorum sade sirkeli su içmek boğazımı acıtıyo maalesef

geçen yıl bende içtim günde iki defa ama faydası olmadı 4 ay boyunca içtiğim halde diyet yaptım verdim kilolarmı sadece 3 kilom kaldı sirke son zamanlarda midemi çok ağırtmıştı faydası değil zararı oldu bana

annem her sabah elma sirkeli ılık su içer, kadın sirkeli salata yiyemiyo tiskindi.. faydası varmı anne diyorum iştahımı kesiyo diyo..

ben faydasını gördüm midemde agrımadı üstelik ülserim olmasına ragmen sirkeyı cok suyla içeceksınız hemen bıtsın dıye az su koyarsanız yakıyo üstunede ıkı kupa daha su içiyorum sırkeyı düzenli kullanınca idrarınızda yağ gıbı bır tabaka oluyo pul pul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…