Şırnak'dan konusmaya geliyo

Eşkıya mi bu adam?
Ne demek kapıya dayanmak? Psikopat midir nedir?
Biktir çek gitsin, bi daha da hicbir şekild e muhattap olma.

Ben senin yerinde olsam muhtarı eve çağırıp, o gelince de 156 yi arar kıskıvrak gönderirdim kapımdan.

Yapma kelebek,peki senin telefonun annenin yanında olduğunu nereden biliyor da, onu aramadan sana ev telefonuyla ya.da kardeşinle ulaşmaya çalışıyor?Ve anneni aramakla tehdit ediyor,öyle ya,kardeşininki de olabilirdi annende.
Artı böyle karışık işlerin varken telefonunu annene nasıl verebiliyorsun,50 tlye ikinci el eski model alıp verseydin ona,iyi cesaret vallahi...

Kelebekcim, Allah korusun oldurulen kadinlarimiza sorsan onlarin da aklina gelmezdi. Bu kadar emin olma hicbir seyden.
Bu adam polis. Silahi var. Sirnakta psikolojisi bozuk bir yandan. Parasi pulu yok 3 kurusluk bilet icin bile elektronik esya satiyor. Yani iki kat psikolojisi bozuk.
Sana zarar vermeyecegini bilemeyiz tamam belki seni tanimiyoruz ama hayatina ufacik bir zarar gelse bizim de icimiz yanar. Iyiligin icin soyluyoruz.

Ben senin o çocukla görüşmek istemediğine inanıyorum. Dik dur sakın görüşme. Sen ailenden daha çok korkuyosun ama hata yapıyosun. korkman gereken kişi o adam, baban değil.
Jandarmaya haber ver gelirse. Lütfen çok dikkat et kendine

Tribe gerek yok bence hiç konuşmak istemeseniz hicbir şekilde cevap vermezsiniz
Konusacağınızada eminim.

Ahahahahha ulvi mana koptum ya deli
Öyle değil mi ama,annemin duvara raf takılcakmış,halama da sigara parası vermem lazım,gelmişken seni de aradan çıkarırım dese,kelebek ona doğru uçar mıGerçi uçmaz da diyemedim şimdi

küçük görecek ne var ? Her yer istanbul degil demi
Bence doğru söylemiyor, ona vurgu yaptım. Köy minibüsü sadece sabah mı olur? Akşam da olmaz mı? Ya da belirli saatlerde. Sabah minibüsüyle merkeze giden, köye geri dönmüyor mu?

Bu arada ben istanbul da yaşamıyorum. Köy okulunda öğretmenim, her saat minibüs var. ''Küçük görecek ne var'' diyerek polemik yaratmayın.

Ben öyle yerler olduğunu düşünüyorum.Bir tanıdığın kızı boyle bir yarde dikiş öğretmenliği yapıyormuş,bu ulaşım sıkıntısı yüzünden orada ev tutmuş.Sabah akşam otobüsü var yalnızca diyorlardı.Bu yine iyi haliymiş,daha önceden haftada 3 günmüş ulaşım.

İyi de konu sahibi sabah tek minibüs var demiş ben aslında onu kastettim. Sabah giden geri dönmüyor mu bu köye?

İyi de konu sahibi sabah tek minibüs var demiş ben aslında onu kastettim. Sabah giden geri dönmüyor mu bu köye?
Alışverişini yapıp akşam dönüyorlar demekki.Kayınpederimde anlatıyordu,aynen öyleymiş köyde,otobüsü beklemeden yakınlardan gececek arabaya binip,evine 1 saat yol yürüyormuş...

oalbilir arkadaşım. Sabah köyden çıkar minibüs akşam geri döner. Yani köyden çıkmak için sadece sabah saatlerinde şansınız vardır. Uzak bir köyse normal. ben de yaşadım da ordan biliyorum.

Nıye adres verıyosun ki çok sacma bırde aılenın suan uzakta oldugunu nasıl bılıyor sızde ko cesarete de masallah .Sonuc ne oldu kacırmasın senı bu şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…