- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 38
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Yapma kelebek,peki senin telefonun annenin yanında olduğunu nereden biliyor da, onu aramadan sana ev telefonuyla ya.da kardeşinle ulaşmaya çalışıyor?Ve anneni aramakla tehdit ediyor,öyle ya,kardeşininki de olabilirdi annende.Ben size neden yalan söylyim ki ?
Benim psikolojik sorunlarım mı var olmayan bi konuyu buraya açıp sizden yorumlar bekleyeyim
Zaten bırakın sesini duymayı açmadım bile telefonu kaç kez aradı en sonunda babam aradı kız kardeşimi evi arıyoruz meşgul çalıyo sürekli diye bizde bilmiyoruz ki falan dedik onun üstüne aramayı kapatsın diye açtım telefonu
Babam zaten İstanbul'da kalıyo annemde hastaneye gitti oraya 1 ay önceden belliydi gidecekleri
Fırsat bu fırsat diye düşünmüş demek ki ama ben onu uyardım gelme konuşmam inmem evden dedim
Sadece yüzüme bakıp söylemeni istiyorum beni artık sevmediğini istemediğimi diyo
Kelebekcim, Allah korusun oldurulen kadinlarimiza sorsan onlarin da aklina gelmezdi. Bu kadar emin olma hicbir seyden.Evde yoklar İstanbul'a hastaneye gittiler kız kardeşimle ben varım evde sadece
Daha önce yapmadığı şey değil ki o zamna da yasadığı şehirden kalkıp geliyodu sabah ben işe gidene kadar bekliyodu
Evet bir şey yapmayacağndan eminim kızlar konuşasım olduğundan değil onun amacı yüz yüze gelince ağlar zırlarım sarılırım zaten oda özlemiştir barışırız kafasında
zaten bir şekilde kelebek yine affedecek bırakalım affetsin gitsin evlensin görsün neler olacağınıBuluşma kelebek.
Burdaki herkes biliyor ki eğer buluşursan "kızlar söz verdi yeminler etti" ile başlayan cümleler sıralayacaksın çünkü döndüğünde.
küçük görecek ne var ? Her yer istanbul degil demiNasıl otobüs yok? Neresi orası etiyopya mı?
Kucuk gormemis konu sahibinin herseye bahanesinden patlamisküçük görecek ne var ? Her yer istanbul degil demi
Ahahahahha ulvi mana koptum ya deliBana da öyle geldi,ve gelişine ulvi bir mana kazandırıyor"Aşkını kurtarmak"gişelerde...Yeni gitmişti çünki...
Ahahahahha ulvi mana koptum ya deli
Bence doğru söylemiyor, ona vurgu yaptım. Köy minibüsü sadece sabah mı olur? Akşam da olmaz mı? Ya da belirli saatlerde. Sabah minibüsüyle merkeze giden, köye geri dönmüyor mu?küçük görecek ne var ? Her yer istanbul degil demi
Ben öyle yerler olduğunu düşünüyorum.Bir tanıdığın kızı boyle bir yarde dikiş öğretmenliği yapıyormuş,bu ulaşım sıkıntısı yüzünden orada ev tutmuş.Sabah akşam otobüsü var yalnızca diyorlardı.Bu yine iyi haliymiş,daha önceden haftada 3 günmüş ulaşım.Bence doğru söylemiyor, ona vurgu yaptım. Köy minibüsü sadece sabah mı olur? Akşam da olmaz mı? Ya da belirli saatlerde. Sabah minibüsüyle merkeze giden, köye geri dönmüyor mu?
Bu arada ben istanbul da yaşamıyorum. Köy okulunda öğretmenim, her saat minibüs var. ''Küçük görecek ne var'' diyerek polemik yaratmayın.
İyi de konu sahibi sabah tek minibüs var demiş ben aslında onu kastettim. Sabah giden geri dönmüyor mu bu köye?Ben öyle yerler olduğunu düşünüyorum.Bir tanıdığın kızı boyle bir yarde dikiş öğretmenliği yapıyormuş,bu ulaşım sıkıntısı yüzünden orada ev tutmuş.Sabah akşam otobüsü var yalnızca diyorlardı.Bu yine iyi haliymiş,daha önceden haftada 3 günmüş ulaşım.
Allah razı olsun bacım. Hemen polemik nineler üşüştü ''kiçik giriyisin'' diyerek. Öfff diyorum.Kucuk gormemis konu sahibinin herseye bahanesinden patlamis
Alışverişini yapıp akşam dönüyorlar demekki.Kayınpederimde anlatıyordu,aynen öyleymiş köyde,otobüsü beklemeden yakınlardan gececek arabaya binip,evine 1 saat yol yürüyormuş...İyi de konu sahibi sabah tek minibüs var demiş ben aslında onu kastettim. Sabah giden geri dönmüyor mu bu köye?
oalbilir arkadaşım. Sabah köyden çıkar minibüs akşam geri döner. Yani köyden çıkmak için sadece sabah saatlerinde şansınız vardır. Uzak bir köyse normal. ben de yaşadım da ordan biliyorum.Bence doğru söylemiyor, ona vurgu yaptım. Köy minibüsü sadece sabah mı olur? Akşam da olmaz mı? Ya da belirli saatlerde. Sabah minibüsüyle merkeze giden, köye geri dönmüyor mu?
Bu arada ben istanbul da yaşamıyorum. Köy okulunda öğretmenim, her saat minibüs var. ''Küçük görecek ne var'' diyerek polemik yaratmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?