Şırnak'dan konusmaya geliyo

Zaten telefonum annemde dün akşam ev telefonunu aradı kız kardeşime ulaştı anneni aratma bana diye tehdit ediyo açmayınca
Kesinlikle annene söyle saklama gerekirse bi ton dayak ye ama annen baban ailen elbet affeder gerçeği saklama ailenden daha kötü şeyler olur yoksa seni tehdit etmesine izin verme gelsin napcak senin ailen bildikten sonra korkma bak saklama açıkça söyle

Hiç bi akrabanız yokmu annen baban ne düşüncesiz seni bacinla yalnız birbasiniza bırakmış gt bi akrabanin evinde kal bu kadar korkuyosan

Aynen çok doğru söylüyosun

Hiçbir şekilde görüşmcem bışuna geliyor ben sadece rahatsız oluyorum gelmesinden kendisi bilir isterse soğukta yatsın
Senin resmen bu Oğlanın kapına kadar gelmesi hoşuna gdiyo Korkmus olsan bi yerlere sığınirdin ne halin varsa gör ahmak

bakın bizim koyumuzde otobus haftada 1 kalkar burası turkıye bilip konusalım yalan degil yani bence nokta

Bende bundan korkuyorum zaten ikna olmak istemiyorum konuşmak görüşmek istemiyorum
Ama köy yeri, evin önüne kadar arabayla gelince zır zır ev telefonunu araynca naparım ben hiç bilmiyorum

Evde yalniz oldugunuzu neden soyledinizki bu kafada bi adama bence annenizin kesinlikle haberi olmali

öf içim şişti ya. adamın size ulaşmasını istemeseniz o telefonun fişini çeker,ışıkları söndürür oturursunuz evinizde.

köy yerinde gelip adam kapıda bekleyecek saatlerce kimse de hayırdır kardeşim demeyecek mi?

resmen adam sizin ağzınıza bir parmak bal çalmış "senin için geliyorum,laptopımı sattım" diye. siz de "görüşmek istemiyorum amaaaaa..." diye bahane arıyorsunuz burdan bu çıkıyor. içten içe de mutlu bile olabilirsiniz çünkü TRUE LOVE yani. adam şırnaktan geliyor.

neyse umarım sizin için kötü bir şey olmaz çünkü buradaki kadınlar çok söylediler yapma diye.

Bu sayfalarca yapılmış yorumun taklidi

Kız köydeyim diyor

Hanımlar

11de evin önünde araba gelmiş
Kız babasından
Babası ahaliden çekinir diye dert ediyor

Ailenin haberi olmazsa, işin boyutu çok değişir
Sadece ailenden korkunla besleniyor bu canavar

Umarım jandarmayı aramayı unutmazsın

kusura bakmayın taklit olmuş bir dahakine özgün yazayım.

ayrıca bu devirde babasından çekinen kız ne mana? gerekirse babasından dayak yesin çok sert bir babası varsa ama elin adamından o lafı duymasın o tehditi işitmesin. ben hiçbir baba düşünemiyorum ki kızı zor durumda olacak ama ahaliden çekindiği için bir şey yapmayacak. konu sahibi eğer bu adamı çevresinde istemezse gayet de görüşmez. Jandarma iyi fikir.

Özür dilerim okuyan her üyeden

Sen bu devirde babadan gizli iş çevirmek ne mana dedin değil mi?

Ya kusura bakma

Helenra haklıymışsın :)))))

Özür dilerim okuyan her üyeden

Sen bu devirde babadan gizli iş çevirmek ne mana dedin değil mi?

Ya kusura bakma

Helenra haklıymışsın :)))))

ben babamdan gizli iş çevirmiyorum ne yazık ki yanlış kişiye sataştınız :)

baya haklısınız hepiniz ama şey diycem,haftasonu sebebiyle telefonlarıma cevap alamadım KK iletişim hattından. kimi neyle suçladığınız hakkında ufak bir bilgilendirme alırsınız yakında. Mune sağolsun yol gösterdi bu konuda. öpüyorum sizi haklı haklı takılın. :)

Sen aradığında açıyorlar mıydı?
Hafta içi

Sen aradığında açıyorlar mıydı?
Hafta içi

aramayı denemedim daha önce. dün sordum sizin gibi üstüne vazife olmayan konulara karışan insanları nasıl sustururum diye böyle bir çözüm önerisi aldım ve bugün aradım cevap alamadım haftasonu olduğu içindir diye bekliyorum. şey ama şikayet edebilirsiniz konularımı ya da mesajlarımı,düşündüğünüz gibi bir şey varsa ceza alırım. yoksa da en azından susmuş olursunuz. Efor sarf etmezsiniz o bakımdan diyorum.

Yani Mune ile bir kaos planı oluşturdun?

Ben dün akşam yoktum küçük hanım

Muhabbetiniz bol olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…