- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Ne bu simdi?Bu sayfalarca yapılmış yorumun taklidi
Sobelendin S sassyassyy çık hemen konudanBu sayfalarca yapılmış yorumun taklidi
Tüm okuduğum konularda gördüğüm sizin anlamsız ve tatsız yorumlarınız.Bu sayfalarca yapılmış yorumun taklidi
Kız köydeyim diyor
Hanımlar
11de evin önünde araba gelmiş
Kız babasından
Babası ahaliden çekinir diye dert ediyor
Ailenin haberi olmazsa, işin boyutu çok değişir
Sadece ailenden korkunla besleniyor bu canavar
Umarım jandarmayı aramayı unutmazsın
Madde madde söyle bakalımTüm okuduğum konularda gördüğüm sizin anlamsız ve tatsız yorumlarınız.
Amacınız ne?
Varlığınız.Madde madde söyle bakalım
Anlamsız 1 ??
Madde 2Varlığınız.
Madde 2
Varlığıma göz yummayıp
Yorumlarımı takip etmen.
Göz ardı et. Ben ettim seni mesela.
Daha mantıklı çözüm yok, konu alakasız, sataşma yersiz
Pöfff
'oalbilir arkadaşım. Sabah köyden çıkar minibüs akşam geri döner. Yani köyden çıkmak için sadece sabah saatlerinde şansınız vardır. Uzak bir köyse normal. ben de yaşadım da ordan biliyorum.
Ne köyü, adı ne? Herkes ''bizim köy'' diye giriyor da konuya ben de bileyim, araştırayım internetten, minibüsçiler kooperatifini arayayım gerçekten haftada bir mi:) doğuda, iç anadolu da, ege de köyler gördüm, ama haftada bir minibüsü de ilk defa duydum. Tekrar sorayım, köyünüz neresi?bakın bizim koyumuzde otobus haftada 1 kalkar burası turkıye bilip konusalım yalan degil yani bence nokta
Yalnız kelebek artık yalnız değil sanırım
Siz lafi oyle algilamk istemissinizdir elbette o sizin fikriniz bir karisamayiz herkes fikrini beyan eder Turkiye’de haftada 1 otobus minubus kalkan yerlerde vardir o kismada birsey diyemiyiruz lakin konu sahibi hanimkizimiz beldede calisiyor hergun ise gidip geliyor muhtelif zamanlarda is disi sabah erken aksam gec vs bu ismi gecen beyle gorusuyor hep interneti var bir fiil burada o sebeple onun sikintisi otobus degil diger yazan arladas bunu ifade etmis patlamis ona bahane bahane nedir nerede yasiyorsun mahiyetindebana oyle gelmedi neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?