Sırtımdan vuruldum. ..

Evlenen arkadaşın kıskanıldığını ilk kez duyuyorum bizim de sınıftan bi kız evlendi de aşırı üzülmüştüm adına,ne ilginç hayatlar.

Evlilik meraklısıysa bu kadar evlendiginiz için durumu biraz abartmış olabilir misiniz?Belki kendini kıskandırmak istediğinizi düşünüp soğumuştur sizden.

Ayrıca bu kanıya nerden vardınız bilmem ama geçmişinde bi erkek arkadaşı olmuş insanlar hatası olan insanlar değiller haberiniz olsun.

Niye diğer evli arkadaş değil siz?
Anlamdıramadım...

sizin onda goremediginizi esiniz coktan gormus.bende esikin cok arkadasina mudahale ettim hicte yanilmadim insanlar niyeyse arkadaslarina toz kondurmayi kabul edemiyolar isler bu raddeye gelene kadar esine asilmis bile olabilir tecrubeyle sabit

Ya herkes böyle anlamış ...
Asıl konu kızda mutlu olmak istiyordu ,mutlulugu buldu karşına ben engeli çıktı ve ipleri kopardi benle...
Sen niye engelmisin anlamadik.
Arkadasinuz sacma seyler uyduruyorsa ozaman gercekten senin herifte gozu var derim. Sen konuya yazmissin zaten "Sirtimdan vuruldum" diye. Ee ne demek bu.

Ya herkes böyle anlamış ...
Asıl konu kızda mutlu olmak istiyordu ,mutlulugu buldu karşına ben engeli çıktı ve ipleri kopardi benle...
Belki farkinda olmadan evlilik telasiyla biraz ihmal etmissinizdir o da sogumustur ya da kirilmistir.Ya da cidden mutlulugunuza katlanamiyordur.

Farkindaysaniz hatam olmadi,hicbisekilde erkek arkadasimda olmadi. Neyimi anlatabilir demek istedim... (virgule dikkat edin..

Okulu bitmemen kötü olmuş sadece
Ama bu arkadaşında çok farklı bir şey var .
Bence konuşma . Uzun yıllar sonra kıskanan insanlardan nefret ederim !

sizin onda goremediginizi esiniz coktan gormus.bende esikin cok arkadasina mudahale ettim hicte yanilmadim insanlar niyeyse arkadaslarina toz kondurmayi kabul edemiyolar isler bu raddeye gelene kadar esine asilmis bile olabilir tecrubeyle sabit
Hiç sanmam yapmaz asla biliyorum taniyorum kendisini

Sen niye engelmisin anlamadik.
Arkadasinuz sacma seyler uyduruyorsa ozaman gercekten senin herifte gozu var derim. Sen konuya yazmissin zaten "Sirtimdan vuruldum" diye. Ee ne demek bu.
Hanımefendi ben onun için kocamın lafini ezdim ama o beni ezdi gecti..
Konu basligim bu yüzden ..

Belki farkinda olmadan evlilik telasiyla biraz ihmal etmissinizdir o da sogumustur ya da kirilmistir.Ya da cidden mutlulugunuza katlanamiyordur.
Hayır aksine ben evlendikten sonra hergün yanindaydim.Mesajlar Aramalar. Günümü gün etmezdim...yapti yapacağını ...

Hiç sanmam yapmaz asla biliyorum taniyorum kendisini
sizi erkek arkadasi istemiyo diye yuz ustu birakabilen bi insani tanidiginizi iddia ediyosunuz bu ısler bir gonul kaymasina bir ozenmeye bakar emin olun

Böyle olunca eşinizle ilgili olma ihtimalini çok düşündürüyor bu durum, yani umarım değildir ama asla yapmaz denilenler çok şey yapıyor bu hayatta. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Böyle olunca eşinizle ilgili olma ihtimalini çok düşündürüyor bu durum, yani umarım değildir ama asla yapmaz denilenler çok şey yapıyor bu hayatta. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Sanmıyorum ama sizin düşünceniz

yani digorumki her ihtimali goz onunde bulumdur bunu asla yapmaz deme hic kimse icin ha esine asilmiyo olabilir ama seni kiskaniyo seni cekemiyo erkek arkadasi icin seni satiyo yerinde olsam esimi dinler bidaha gorusmezdim o 3 gunluk sevgilisini kiramiyoda sen niye onun icin kocana hayir diyosun

Son pişmanlık fayda etmediki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…