Zoruma gidiyor.boşver gereksizmiş
E yani nede olsa bitecekti diye mi gozlemleseydim ,,, çok saçma ..bir dostluk ömür boyu sürecek diye birşey yok çoğu zaman biter bir şekilde
bu size ornek olmus olsun ozaman.Son pişmanlık fayda etmediki....
Kıskanç olduğunu düşünmek istemem ..
Ama ben eşime karşı geldim o sevgilisine karsi gelemedi ... Özledim arkadaşımı ama dönüş asla olmayacak...
Ders oldu... bana arkadaşı diyorki evlenince dugubene gidecekmisin, tebrik edecekmisin?bu size ornek olmus olsun ozaman.
Eşim kendisini beğenmiyor ,, tanismadiklarina eminim..Ya eşinizi şikayet etti sevgilisine o yüzden sevgilisi istemiyor görüşmenizi yada eşinizle tanışıyorlar veya aralarında başka sinirbozucu bir mevzu geçmiştir.
Hiç yüz yüze gelmediler mi eşinizle o bayan arkadaşınız.Eğer birbirlerinin yüzlerini gördülerse o sırada yıldızları uyuşmayıp sevgilisine anlatmıştır o da görüşmesini istememiştir.Kıskanıyor olsa sevgilisiyle alakalı bir konu geçmezdi.Sevgilisinin hoşuna gitmeyecek bir laf vermiş demek..Eşim kendisini beğenmiyor ,, tanismadiklarina eminim..
Yazık işte . çok yazık . derdi derdim oluyodu sevinci sevincim...sevgilisiyle alakalı gibi gelmedi bana sallamış size..
sizinle bir zoru var belli ki..
Yok be esime eniste der esime baldizin varmi dediklerinde onu kuzenlerimi sayar..Hiç yüz yüze gelmediler mi eşinizle o bayan arkadaşınız.Eğer birbirlerinin yüzlerini gördülerse o sırada yıldızları uyuşmayıp sevgilisine anlatmıştır o da görüşmesini istememiştir.Kıskanıyor olsa sevgilisiyle alakalı bir konu geçmezdi.Sevgilisinin hoşuna gitmeyecek bir laf vermiş demek..
allah bagislasin saglikla kucaginiza alin benim hic arkadasim olmadi hicte pisman olmadim etrafimda herkesin arkadasiyla boyle problemleri var maalesef cokta ustunde durmayin guzel seyler paylasmissiniz buraya kadarmis kafani taktigina degmezDers oldu... bana arkadaşı diyorki evlenince dugubene gidecekmisin, tebrik edecekmisin?
Etmemmm.. ben cok zamandir hasretim bebeğe biliyo bunu.. hamileyim tebrik etmedi... varsın benden uzak olsun..
Dilerim mutlu olurrr.allah bagislasin saglikla kucaginiza alin benim hic arkadasim olmadi hicte pisman olmadim etrafimda herkesin arkadasiyla boyle problemleri var maalesef cokta ustunde durmayin guzel seyler paylasmissiniz buraya kadarmis kafani taktigina degmez
Kıskanıyor o zaman.Fazla da umursamaya gerek yok.Gereksiz davranışta bulunanları hayatınızdan uzaklaştırmak en mantıklısı.Yok be esime eniste der esime baldizin varmi dediklerinde onu kuzenlerimi sayar..
Bu arada sagolun. rabbim herkese nasip etsin.allah bagislasin saglikla kucaginiza alin benim hic arkadasim olmadi hicte pisman olmadim etrafimda herkesin arkadasiyla boyle problemleri var maalesef cokta ustunde durmayin guzel seyler paylasmissiniz buraya kadarmis kafani taktigina degmez
Uzakda cok uzakda suan.....Ne hayallerim vardı , cok deger verdim olmadı .Kıskanıyor o zaman.Fazla da umursamaya gerek yok.Gereksiz davranışta bulunanları hayatınızdan uzaklaştırmak en mantıklısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?