Şişko Tavuğun Diyet Günlüğü :)

okidokiok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2013
199
0
26
İstanbul
Merhaba
156 boya 73 kilo karşınızdayım.Kendimi bol yağlı bi tavuğa benzetirim ben :) Koca göbeğe, koca basenlere sahip bi tavuk.

Bu tavuk hiç bir zaman alışverişten mutlu dönmezmiş.Arkadaşlarıyla kesinlikle alışverişe gitmezmiş mesela.Çünkü onlar her istediklerini alabilirlermiş tavuk ise beğendiğini değil yağlarını kapatacak olanları seçermiş.Hoş hiçbir kıyafet o yağları yapatmazmışta.. Biliyor musunuz tavuğun en çok istediği şey kısa şort giyebilmekmiş mesela.
Kimseye aşık olma hakkını tanımazmış kendine.Birine karşı bir şeyler hissettiğinde hemen geri çekilir aklından atmaya çalışırmış.Çünkü erkekler at olarak tabir edilen kızlardansa bi yağlı tavuğa aşık olmazlar değil mi?
Basit insanlarla tartıştığında kiloları anında silah olarak kullanılırmış tavuğun.Çok yaralarmış ama umursamıyor gibi yaparmış.Oysa yattığında neden böyleyim diye sorgularmış kendini.Çok özenirmiş zayıf kızlara.
karar vermiş artık bu kadarı fazla dur demek lazım demiş kendi kendine ve adımını atmış. Şimdi ise 50 li kiloların hayalini kuruyor :)
böyle işte.. Allahım yardımcımız olsun :)

Çok samimi bir dille yazmışsınız, umarım ideallerinize bir an evvel kavuşursunuz. :)
Azminizi ve kararlılığınızı kaybetmeyin lütfen, kolay gelsin. :)

Bunu deyince aklıma arkadaşlarımızla alışverişimiz geldi. Ben bayan (15 yaşındayım) kısmından XXL 'lara bakarken onlar çocuk reyonuna gitmedi mi? İçim yandı.

İNŞALLAH tez zamanda veririz yaa. Duacın, destekçinim. Ben de 174'üm 107'den düşmeye çalışıyorum

Güzel,sıcak yorumlarınız için en içten duygularımla teşekkür ederim.Sizlerin desteğini hissettiğimde daha bi hırslanıyor motive oluyorum.İnanıyorum ben olacak bu iş :)

Hoşgeldin :)
Maşallah 8 kilo vermişsin.Ne kadar süre içerisinde verdin?

1 haftada 5 verdim, sonraki bir ayda 3 daha verdim. Hemen "Aman ALLAH'ım çok sağlıksız" deme :) . Bir haftada hiç aç kalmadım, bol su içtim. :) Spor yaptım. Kartal'dan Pendik'e kadar E5'ten yürüdüm. Öyle azmetmiştim. Sonra nedense bir ay boyunca boza boza devam ettim

Ama daha çok 8 vereceğim İNŞALLAH :))

Kalktım 2 bardak su içtim
klasik diyet kahvaltımı yaptım 2 dilim ekmekle, kayısı çayı içiyordum

Öğle salata , sebze yemeği götürdüm okula. Yemeğe başlamadan 1 litre su içtim.

Çok çiğnedim.
Akşam okuldan çıkışta eve kadar yürüdüm. Eve gelince meyve yedim.

8 gibi de salata, sebze yemeği/et yemeği yedim az az.

Suyumu içip yattım

Son düzenleme:

Çok tebrik ederim gerçekten.O 8 kilo verildiyse diğer kilolar da verilir.
Ama artık diyetini bozma lütfen.Biliyorsun her kaçamak hedefimizi bizden uzaklaştırıyor.Biran önce zayıflayalım da arkadaşlarla alışverişe gidip çocuk reyonundaki kıyafetleri deneyelim :))))

:)) Artıkbozmaya cesaretim yok. Hep bugün son yarın başlıycamlardan sıkıldım. Başarı kısmına hikayemi koymadan bırakmam :)

:)) Artıkbozmaya cesaretim yok. Hep bugün son yarın başlıycamlardan sıkıldım. Başarı kısmına hikayemi koymadan bırakmam :)

aynen :))Şimdiki kilomla boy boy fotoğraflar çekildim ki zayıfladığımda karşılaştırıp buraya atabileyim.Normalde fotoğraf çekilmekten nefret ederim bide düşün :))

aynen :))Şimdiki kilomla boy boy fotoğraflar çekildim ki zayıfladığımda karşılaştırıp buraya atabileyim.Normalde fotoğraf çekilmekten nefret ederim bide düşün :))

Evet arkadaşlarım internete resim atıyor habire. Sınıfta hiç yokmuşum gibi. Zayıfların yanında resim çektiremiyorum hiç .

Silecektim hatta tüm resimlerimi, şimdiye kadar ki anılarımı, dedim çıtı pıtı bir hatun olunca ihtiyacım olacak bunlara :))

e yani ileride bakıp azmini kutlarsın :))
Zayıflığın verdiği duyguyu o kadar merak ediyorum ki anlatamam.Ah şu çıtı pıtı hatunlar şanslarının farkında değiller ...

e yani ileride bakıp azmini kutlarsın :))
Zayıflığın verdiği duyguyu o kadar merak ediyorum ki anlatamam.Ah şu çıtı pıtı hatunlar şanslarının farkında değiller ...

Gerçekten ben de. Rüzgar esince kendimi uçacak gibi hissetmek, rahatça hoplamak zıplamak, azıcık ayakta durunca terlememek... O kadar heyecanlıyım ki. O kadar özeniyorum ki...

Gerçekten ben de. Rüzgar esince kendimi uçacak gibi hissetmek, rahatça hoplamak zıplamak, azıcık ayakta durunca terlememek... O kadar heyecanlıyım ki. O kadar özeniyorum ki...

İnşallah görücez o günleri.Herkes 'aa bu o şişman kız değil mi?Ne güzel olmuş böyle' diyecek:))
Gelecek yıl okula yepyeni bir görüntüyle gideceğiz :)

akşam 7 de 2 yumurtadan yaptığım domateli omletimi ve bi kase yoğurdumu yedim.
Tabii bol su :)
saat 9 da da 2 porsiyon meyve yiyeceğim.Büyük ihtimal elma yerim :)
Bekleyin 50 li kilolar okidokiok geliyooooooor :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…