Şişko Tavuğun Diyet Günlüğü :)

Alışverişten geldim şimdi çok yoruldumm.ayaklarım beni tam burger king e götürecekken son anda aklım başıma geldi yön değiştirdim.Kendimi alkışlıyorum şuan :))))
O kadar güzel kıyafetler vardı ki içim gitti.Zayıflayınca o denemeye cesaret bile edemediğim kıyafetleri tek tek gardrobuma dizeceğim :))

Akşam yediklerimi fotoğraflayayım dedim.
O yoğurdun altında saklanan şey patlıcan bu arada
hadi bakalım böyle böyle gidecek bu kilolar :))

Günaydıııın
Bu sabah bir enerji var üzerimde sormayın.Nedensiz bir şekilde çok mutluyum.Mutlu olduğunda ilk yaptığı şey dolabın kapağını açıp midesini dolduran ben şuan koca bir bardak suyla baş başayız :))

kahvaltımla karşınızdayım hanımlaar.
Omletimi iki yumurtadan yaptım.içinde zeytin,domates,peynir,pul biber ve kekik var. Hem doyurucu hem de sağlıklı oldu.
Karnım tok deymeyin keyfime :))))

Merhabalar 9:30 gibi 1,5 dilim ekmek 2 domates ve biraz peynirle kahvaltimi yaptim, nerdeyse 2 saat geçti üstünden eti form misir ve pirinç patlagindan 5 tane yedim kayisi cayimla birlikte :) 3 gundur dikkat etmekteyim bakalim 1 hafta sonunda kilo vermis olacakmiyim.....

Öncelikle hoşgeldin :)
Eger istikrarlı bir şekilde diyetini sürdürürsen elbette kilo vereceksin.Allah kolaylık versin arkadaşım :))

öğlen için sandviç yapmaya üşenince eti form mısır patlağından bir paket+ayran tükettim.
arada 6 erik 1dilim ekmek yedim
işte buda akşam yemeğim.Normalde fasülyenin üstüne tam yumurtayı kırardım ama kalorisini azaltmak için sarısını çöpe gönderdim Ha bide yanında 1dilim ekmek yedim. Karnım tok sırtım pek daha ne isteyeyim yahuuuu :))))))

Günaydıııın
Dün gece bir şey yemedim alkış bana alkııııış :))))))
Sabahta uyanır uyanmaz 2 bardak suyumu içtim,9 gibi de kahvaltı yaparım.Her şey çok güzel didiyor yaşasıııın

Arkadaşıma Gıcığım.
Deli gibi yer ama gram kilo almaz, gözümün önünde 1,5 iskenderi indirdi miğdeye,
Ben ucundan tattım azıcık
Gıcığım şu kıza...

Arkadaşıma Gıcığım.
Deli gibi yer ama gram kilo almaz, gözümün önünde 1,5 iskenderi indirdi miğdeye,
Ben ucundan tattım azıcık
Gıcığım şu kıza...

Öyle arkadaşlardan bende de var. Ahhh ahh varla yok arası bi göbeğe sahip kız yok ben cok kiloluyum fil gibi oldum deyip durmuyo mu bide.
sen kaç kiloydun?

kahvaltımla karşınızdayım geleceğin çıtırlarıı
zeytin çok tuzluydu sadece 1 tane yiyebildim.Peynirim de normalde daha büyük olurdu yağlı olduğu için minnaklaştı:)

Merhabaaa:) Yazdıklarını o kadar iyi anlıyorum ki! Ben de burada günlük tutmaya başladım ve ben de senin gibi yeni bir bedenin hayalini kuruyorum. Ama bu hayal değil gerçek olacak inşallah:) Umarım başarılı oluruz. Takipçinim!:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…