kahvaltımla karşınızdayım hanımlaar.
Omletimi iki yumurtadan yaptım.içinde zeytin,domates,peynir,pul biber ve kekik var. Hem doyurucu hem de sağlıklı oldu.
Karnım tok deymeyin keyfime :))))
Eki Görüntüle 716732
afiyet olsun :)) çok iyi gidiyorsun canım...
Merhabalar 9:30 gibi 1,5 dilim ekmek 2 domates ve biraz peynirle kahvaltimi yaptim, nerdeyse 2 saat geçti üstünden eti form misir ve pirinç patlagindan 5 tane yedim kayisi cayimla birlikte :) 3 gundur dikkat etmekteyim bakalim 1 hafta sonunda kilo vermis olacakmiyim.....
Arkadaşıma Gıcığım.
Deli gibi yer ama gram kilo almaz, gözümün önünde 1,5 iskenderi indirdi miğdeye,
Ben ucundan tattım azıcık
Gıcığım şu kıza...
Merhaba
156 boya 73 kilo karşınızdayım.Kendimi bol yağlı bi tavuğa benzetirim ben :) Koca göbeğe, koca basenlere sahip bi tavuk.
Bu tavuk hiç bir zaman alışverişten mutlu dönmezmiş.Arkadaşlarıyla kesinlikle alışverişe gitmezmiş mesela.Çünkü onlar her istediklerini alabilirlermiş tavuk ise beğendiğini değil yağlarını kapatacak olanları seçermiş.Hoş hiçbir kıyafet o yağları yapatmazmışta.. Biliyor musunuz tavuğun en çok istediği şey kısa şort giyebilmekmiş mesela.
Kimseye aşık olma hakkını tanımazmış kendine.Birine karşı bir şeyler hissettiğinde hemen geri çekilir aklından atmaya çalışırmış.Çünkü erkekler at olarak tabir edilen kızlardansa bi yağlı tavuğa aşık olmazlar değil mi?
Basit insanlarla tartıştığında kiloları anında silah olarak kullanılırmış tavuğun.Çok yaralarmış ama umursamıyor gibi yaparmış.Oysa yattığında neden böyleyim diye sorgularmış kendini.Çok özenirmiş zayıf kızlara.
karar vermiş artık bu kadarı fazla dur demek lazım demiş kendi kendine ve adımını atmış. Şimdi ise 50 li kiloların hayalini kuruyor :)
böyle işte.. Allahım yardımcımız olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?