Günaydın kızlar :) Ben de bugün başlıyorum diyete! Desteğinizi esirgemeyin lütfen benden de :) Hepimiz incecik olalım inşallah
Okidokio hosbuldum cnm, 71 ile basladim yaklasik 1hafta oldu dun tartildim 69,5 görünce o kadar mutlu oldum ki anlatamam:) bi kac ay once ayni diyetle haftada 1 kilo vererek toplamda 4 kilo gondermistim bedenimden.2 kilosunu erzincana esimin yanina gidince almistim ama cok şükür yine veriyorum :) sabit kahvaltimi yaptım yine domates peynir 1,5 dilim tam tahilli ekmek ve üstüne kayisili form cayi.Allah'imsabir versin :)
:) Demek böyleleri heryerde. Esas sinir olduğum, her karşılaşmamızda fil gibi oldum der (galiba bana fil demek istiyor)
Ben 67 kiloyum, o ise en fazla 50 kilo (gıcık)
:)))
çoooooooooooooooooooook güzel
2de sınavım var bugün,biraz uyuyayım dedim sabah o yüzden öğünlerim rötarlı olacak bugün :)Sen ne yaptın,neler yedin bakalım :)
Midemin gurultusuna bağlı diyorsun yani2de sınavım var bugün,biraz uyuyayım dedim sabah o yüzden öğünlerim rötarlı olacak bugün :)
8.45de 1 bardak limonlu su
9.15de 1 küçük kutu sütümü içtim :)
kahvaltım da 10.45e tekabül ediyo ama bilemiyorum her an yapabilirim
Midemin gurultusuna bağlı diyorsun yani
Ben de 10.45 gibi bir bardak süt+8 bademi mideye göndericem.
hah :) normalde benim de o saatlerde 2kuru kayısı+1ceviz+sıcak içicek bişiler saatimdi ama uyku çok tatlı bişiyyy :)
uykunun tatlılığı her şeyi solluyor tabii:))Yarın öğünlerinin saatini şaşırtma ama.biliyorsun erken saatte yapılan kahvaltı diyette çok önmli :)
kızlarrr azimle şey eden betonu delermiş :))))
inşallah böyle gideriz..pek hırslandık sanki çok qüzell
Kesinlikle! Önceleri arkadaşlarımla biyerlere gitsem mutlaka bozuluyodu diyetim ama 2 gündür fulltime dışarlardayım hiiiiç de bozmadım
ama ben bozdum 17 gün sonra :)) karpuz yedim hemde çeyreğiniii...
ayy bacım yaaakarpuz ne ki kız,yarısı su zaten
şeker oranı çok yüksek canım yaa karatay diyeti yapıyorum ben şeker oranı yüksek şeyler yemiyoruz
ama bu sabah baktım kilomu etkilememiş çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?