şişkocanın diyet günlüğü :)

saol bebegım ama terleme hıc olmadı ya bnde baska knuada bkıodm zayflama dyınce her yerden fkır alıorum uykm yktu malum valla

canım 1 mil pek terletmiyor sadece şekil almasına vücuudun toparlanmasına yardımcı olur benimde tutmadı uyku :)

canım 1 mil pek terletmiyor sadece şekil almasına vücuudun toparlanmasına yardımcı olur benimde tutmadı uyku :)

sen kaç mil yapıosun canım ? dıyet dıyet herkezın basına bkçi ksıldm 5 6 gruba yazıorumdr aynı anda ama olsn snuc bulım yter fkr alıs verısı hem fkır verıom hm fkır alıom

sen kaç mil yapıosun canım ? dıyet dıyet herkezın basına bkçi ksıldm 5 6 gruba yazıorumdr aynı anda ama olsn snuc bulım yter fkr alıs verısı hem fkır verıom hm fkır alıom

en iyisini yapıyorsun canım sonuçta diyet bölümündekilerin hepsinin amacı aynı ben 3 mil yapıyorum canım

facemıde kapatmıstım acıcam vallaha çokk daral geldi kılo verene kadar acmıcaktım ama szumu cgnycem sanırsam ................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…