şişkocanın diyet günlüğü :)

keyifler nasıl bakim

normal btanem senın nasıl bnde senınm obu yazını okuodum bndede var o kabızlık dktr ılac verdı ama gene yok yemek az yıyıncde olmuo ama bn bu bagrsaklarımıda ılacı uzun sure kullanarak adam etcem

SeniN keyfin nasıl btanm

bende çok şükür iyiyim canım 800 gram verip 94 olmuşum inşallah bundan sonra hep eksilecek birde canım o çay gerçekten çok işe yarıyor bence dene birde liptonun yemek sonrası var onuda dene istersen eğer kabızlık sorunun fazlaysa sinameki de içebilirsin ama sadece 2 fincan iç yoksa baya bozulur bağırsakların

tamam sınamıkı de alırım bn o kadar karsık btkı cayı içiom kru kaysı yıorum adam olmuo bagrsaklarım zaten

ooo bebegım 90 a az kaldı olcak oda snra gtsın kılolarrr

mılmıorum vallahı bnım ıctgım bardakta bayagı byuk :d o zaman bnde onların yarsını içerım bebegım bi zevkım vardı ama onada 90 kalorı harcayamam

canım ara yapıor musun tam olarak bilmiyorum ama şey yapabilirsin öğlen aranda yarısını akşama doğru olan arada yarısını içersin? bu sayede içmek istesen bile aralarında kullanmış olursuno zaman pek bir şey yapmaz

Son düzenleme:

ben kafama gre yemek yıorum desem dgru olr smdı nar yıodm kahvltı yerıne aksamda salatalık yada ygrt yıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…