evet işlem tamam
maşallah çokta güzelsin canım :)
Günaydın kızlaarrrrrr :)))))
günaydınnnnn tatlıslarımmmnasılsın canem :)
keyifler nasıl bakim
normal btanem senın nasıl bnde senınm obu yazını okuodumbndede var o kabızlık dktr ılac verdı ama gene yok yemek az yıyıncde olmuo ama bn bu bagrsaklarımıda ılacı uzun sure kullanarak adam etcem
SeniN keyfin nasıl btanm
bende çok şükür iyiyim canım 800 gram verip 94 olmuşum inşallah bundan sonra hep eksilecek birde canım o çay gerçekten çok işe yarıyor bence dene birde liptonun yemek sonrası var onuda dene istersen eğer kabızlık sorunun fazlaysa sinameki de içebilirsin ama sadece 2 fincan iç yoksa baya bozulur bağırsakların
tamam sınamıkı de alırım bn o kadar karsık btkı cayı içiom kru kaysı yıorum adam olmuo bagrsaklarım zaten
ooo bebegım 90 a az kaldı olcak oda snra gtsın kılolarrr
zatan bir 8'leri görsem onuda görmeyeli uzun zaman oldu[/QUOT
ben gördumde ne oldu anlık yasadım kıloları gder bu kılolar bdaha hc gelmez inşş 80 grcen btanem ama braz sbrtmemz gerekecek ....
zatan bir 8'leri görsem onuda görmeyeli uzun zaman oldu[/QUOT
ben gördumde ne oldu anlık yasadım kıloları gder bu kılolar bdaha hc gelmez inşş 80 grcen btanem ama braz sbrtmemz gerekecek ....
inşallah canım:) ben çok kahve içerim ama günde 4-5 bardak çok çok az süt tozu ve büyük fincanda içtiğimden 1 tane küp şeker atıyorum ama artık bırakmaya karar verdim boşa kalori onun yerine nasıl olsa çayı şkersiz içiyorum dedim çay içiyorum :)
ben vallahı en fazla 1 brdk ıcıorm 3 u bır arada olanlardan byuk bır bardk kupada skerde eklemıorum ayrıetteninşallah canım:) ben çok kahve içerim ama günde 4-5 bardak çok çok az süt tozu ve büyük fincanda içtiğimden 1 tane küp şeker atıyorum ama artık bırakmaya karar verdim boşa kalori onun yerine nasıl olsa çayı şkersiz içiyorum dedim çay içiyorum :)
canm bn nrmaldede tvlte ckamam caydan oldgnu sanmıorum bebegim
ben vallahı en fazla 1 brdk ıcıorm 3 u bır arada olanlardan byuk bır bardk kupada skerde eklemıorum ayrıetten
canm bn nrmaldede tvlte ckamam caydan oldgnu sanmıorum bebegim
anladım canım ama o ü 1 aradaların kalori90lara kadar çıkıyormuş dikkat et yinede :)
anladım canım ama o ü 1 aradaların kalori90lara kadar çıkıyormuş dikkat et yinede :)
mılmıorum vallahı bnım ıctgım bardakta bayagı byuk :d o zaman bnde onların yarsını içerım bebegım bi zevkım vardı ama onada 90 kalorı harcayamam
mılmıorum vallahı bnım ıctgım bardakta bayagı byuk :d o zaman bnde onların yarsını içerım bebegım bi zevkım vardı ama onada 90 kalorı harcayamam
canım ara yapıor musun tam olarak bilmiyorum ama şey yapabilirsin öğlen aranda yarısını akşama doğru olan arada yarısını içersin? bu sayede içmek istesen bile aralarında kullanmış olursuno zaman pek bir şey yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?