Bence Aylin ve Hande hanım orda en tecrübeli olanlar şu anda Ayşe Hanımı tanımıyorum ama siz kimi isterseniz de buna Semra hoca karar veriyor mesela ben Hande hanımı istemiştim ama sanırım zor bir vaka Olduğum için beni kendisi takip etti. Son iki muayenemi de Aylin hanım yapacak aslında ben Israrla Hande hanım diyordum ama izin günleri ve yoğunlukları da bunu etkiliyor ama sonuçta tüm kararları Semra hoca veriyorbenim fsh da yüksek çıkıyor.inmesini bekliyoruz tedaviye başlamak için.sizin daha yüksek çıktığı oldu mu? ve kullanman içn ilaç verdi mi Semra Hanım?? yumişlerin ne alemde bir de? ben Nur Hanım a gitmıştm ama ayrıldı o da.... sizce hangi doktora görünmeyeliym?? benim sorunum erken yumurta yetmezlği... fsh inip çıkıyor..
Canım ben bugün saat 10:30-14:30 arası memorialdeydim... Ve semra hanım son hasta muayenesi olarak beni aldı ve sonrasında değerlendirme toplantısına girdi... Sonrasında saat 17:00 de transferlerim var dedi :) demek onlardan biride sendin... İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın... Benim kızımın transferini de Semra hanım yapmıştı umarım seninde bebeğine kavuşmana vesile olur...
Bu arada kızlar ben bekleme salonundayken bankoya bir telefon geldi bir hemşireyi arıyordu karşı taraf sekreter kız çok heyecanlı bir hasta var hatta dedi ve hemşireye uzattı arayan arkadaş hamile olduğunu söyledi ve herkeste bir sevinç bir mutluluk görseniz ne güzel bir andı... Sizlerle paylaşmak istedim... İnşallah bizde hayırlı haberler verenlerden oluruz...
ikici çocuk için mi ilki de mi tüp bebek
hayır memorıalda takip ediyorlar ilacı ilk kontrolden sonra akşama msj dozu sana gelio ona göre yapıosunşehir dışından gelen arkadaşlar yumurta takibini kendi yaşadığınız yerde mi yaptırdınız?bu iğnelerin dozu her gün mü belirleniyor??
ben henüz tedaviye başlamadım ama randevumu ocak ayına aldım :) ayşe hanımdan :) bizde şu an tek sıkıntı morfolojinin %3 olması. başka bir sebep yok :) ama olmuyo işte mübarekinşallah güzel haberlerle gelirsin :) Allah yardımcın olsunn
Hayır memorial da yapıyorlar takibi. Zaten siz in tedavi sürecinde istanbulda kalmanız gerekiyor. Bazen hergün bazen iki günde bir hastaneye çağırıyor lar. İlaç dozları telefonunuza sms ile geliyor .şehir dışından gelen arkadaşlar yumurta takibini kendi yaşadığınız yerde mi yaptırdınız?bu iğnelerin dozu her gün mü belirleniyor??
ayyyyy canim canimmm sabah sabah ne kadar guzel sozler okudum boyleee . sen beni mutlu ettin ya Allahim da seni mutlu etsin insallahhh :) canimcim bizde bu asamaya uzun bi yol katederek geldik. esimde varikosel vardi.tabi once gittigimiz doktor bunu anlamadi ve gereksiz yere bize 3 ay proxeed plus kullandirdi.tabi degerler duzelmedi.sonra varikosel teshisi .derken ameliyat derken vitaminler ilaclar.Halide hanım morfolji olayında bir sıkıntınız yok ki? Neden sıkıntı olarak algılıyorsunuz. Morfolojisi sıfır olanların bile çocukları oluyor. Bence eşinizden dolayı sıkıntı duymayın. Sizin sağlam yumurtanız varsa Allah'da nasip kısmet ederse çok rahat çocuğunuz olur diye düşünüyorum.
Dün yumurta toplamaya girdim. 11 tane yumurtam çıkmış. Bugün arandım. 7 tanesi sağlam . 4. güzel 3 ü herhalde geriden gelecek. Pazar günü durumlarını göreceğiz. Eğer o 4 tane güzel gelişirse nasip transfer olacak...
Arkadaşlar günaydın. ... işlerim nedeniyle dun yogun bir gündü inşallah iyisinizdir. .. bir ara o kadar yorulmuş tum ki telefonun çaldı ve butun yorgunluklarim geçti melek doktorum ayşe hanim aramis ti hatırımi sormak için çok mutlu oldum :)
Yasemin hanima ulastim dun, birakmayacaksiniz dedi. Sonra hastaneye gittim birakacaksiniz dediler, bir tanesini icmistim bir sikinti olmaz insallah.onla
onları önceden söylemeleri gerekirdi ama
Yasemin hanima ulastim dun, birakmayacaksiniz dedi. Sonra hastaneye gittim birakacaksiniz dediler, bir tanesini icmistim bir sikinti olmaz insallah.
2 tane transfer edildi biri grade 1 digeri grade 2 yaziyor. Crinone, clexane ve coraspine devam.
1 tane embriyo dondurula bilirmis onu niye transfer etmediler bilemedim bir donduracagimda ne olacak saglikli cozuleceginin garantisi yokki ha 2 olur 3 olur falan anlarim yasakmis :) ilk tup bebegimde 2 embriyo transfer eden baska hastane sanki :)) allah kimseyi kimsenin eline dusurmesin
aminnn.. insallah hakkinda hayirlisi olur arkadadim
Kızlar böyle ilaca tepki vermeyen yumurtadan bir verim alabilir miyim acaba, başına gelen oldu mu hiç
Canım ben bugün saat 10:30-14:30 arası memorialdeydim... Ve semra hanım son hasta muayenesi olarak beni aldı ve sonrasında değerlendirme toplantısına girdi... Sonrasında saat 17:00 de transferlerim var dedi :) demek onlardan biride sendin... İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın... Benim kızımın transferini de Semra hanım yapmıştı umarım seninde bebeğine kavuşmana vesile olur...
Bu arada kızlar ben bekleme salonundayken bankoya bir telefon geldi bir hemşireyi arıyordu karşı taraf sekreter kız çok heyecanlı bir hasta var hatta dedi ve hemşireye uzattı arayan arkadaş hamile olduğunu söyledi ve herkeste bir sevinç bir mutluluk görseniz ne güzel bir andı... Sizlerle paylaşmak istedim... İnşallah bizde hayırlı haberler verenlerden oluruz...
insallah vok guzel gelisir canim. Allah hayorli ugurlu etsinnn.. kim yapti toplama islemini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?