Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

iYİ Akşamlar kızlar sonuçlarımın bazıları çıktı ve artık bağ doku hastalığım kesinleşti onun için plaquein ilacı kullanıyorum 1 haftadır . Dün sabahta hemotoloji doktorumda randevum vardı lupusa bağlı olarak kan pıhtılaşması çıktı ve hemen coraspirin başlayalım dedi yücel beyle de görüştüm . bu olayları hallettip 2. transeferimm için bekliyor inşallah herşey yoluna girer .Emeklerimizi boşa çıkarmaz rabbim . Her ne kadar belli etmesemdde çok üzüldüm keşke daha önce böle bilip ögrenseydim . herşeyde vardır bir hayır .:dua:
Merhaba. Bag dokusu hastaligi dediginiz vucudunuzda morarmalarmi oluyordu. Bende de boyle bir rahatsizliktan supheleniyorumda. Belirtileri neydi sizde acaba?

Merhaba. Bag dokusu hastaligi dediginiz vucudunuzda morarmalarmi oluyordu. Bende de boyle bir rahatsizliktan supheleniyorumda. Belirtileri neydi sizde acaba?
Birde sunu sorayim izninizle. Bu hastaligin cocuk olmamasiyla bir ilgisi varmiymis? Tup bebekte olumsuz bir durum olusturuyormuymus? Bilginiz varmi?

Merhaba bağ dokusu evet romotoloji bölümüyle akalalı bir durum daha 1 kaç hafta öncesine kadar benimde hiçbir bilgim yoktu hatta ben hiç şüphelenmedim aklıma bile gelmedi .. ben şişli memorialda verdiğim bir kaç tahlil sonrası romotoloji bölümüne yönlendirince sonuc öle çıkınca hoca söledi bu hastalık zararlı zararsız zararsız olanı zararlı algılarmış vucudumun sistemik yapısını bozuyormuş . o yüzden anlamadım bile ama ben çok sık enfeksiyon kapardım idrar yolu ama oda ilaçla tozla ilaçla geçerdi diye ilgilenmedim megerse öle değilmiş . bide parmaklarımda morarma faln olurdu .eğer öyleyse asla es geçme derim insan başına gelmeden anlamazmış .
Birde sunu sorayim izninizle. Bu hastaligin cocuk olmamasiyla bir ilgisi varmiymis? Tup bebekte olumsuz bir durum olusturuyormuymus? Bilginiz varmi?
Ve bunun için inan ki bende bilmiyorum desem ama eğer benim gibi bir an önce ihmal etmez sen emin mim ki olur inşallah tabi bende hatta bu ay dondurulmuş embriyom vardı onun transeferim olucaktı ama bu hastalık çıkınca şuan erteledim bakalım ne olucak bende bilmiyorum ..

Mojo44 Mojo44 canım senden hangi dozla kaç yumurta toplandı. Benim dozu 137.5 yükselttiler kaç yumurtan olur çok merak ediyorum. İkimizde de pco var ya merak ettim. Bir 3 gün sonra ki e2ni hatırlıyor musun? Benim 690 çıktı.

Mojo44 Mojo44 canım senden hangi dozla kaç yumurta toplandı. Benim dozu 137.5 yükselttiler kaç yumurtan olur çok merak ediyorum. İkimizde de pco var ya merak ettim. Bir 3 gün sonra ki e2ni hatırlıyor musun? Benim 690 çıktı.
Canım benim dozum hep 125 idi hiç değiştirmediler.. Ben e2 yi hiç sormuyordum onlar da söylemedi hiç canım. Tam 10. Gün yumurtaları topladılar 21 yumurta çıktı. Senin de çok çıkar pko isen

Canım benim dozum hep 125 idi hiç değiştirmediler.. Ben e2 yi hiç sormuyordum onlar da söylemedi hiç canım. Tam 10. Gün yumurtaları topladılar 21 yumurta çıktı. Senin de çok çıkar pko isen
İnşallah bende de o kadar çıkar. Bana da demiyorlar ama ben mail olarak alıyorum tahlil sonuçlarımı. Merakımdan :) ben 4 gün 125 5. Günle birlikte 137.5 ve başka bir iğne daha kullanmaya başladım.
Sen pgt yaptırmadın değil mi? Ben yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünüyorum ama ilk önce kaliteli embriyo sayıma bakacağım.

İnşallah bende de o kadar çıkar. Bana da demiyorlar ama ben mail olarak alıyorum tahlil sonuçlarımı. Merakımdan :) ben 4 gün 125 5. Günle birlikte 137.5 ve başka bir iğne daha kullanmaya başladım.
Sen pgt yaptırmadın değil mi? Ben yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünüyorum ama ilk önce kaliteli embriyo sayıma bakacağım.
Ben aslında semra hocaya pgt yaptırmak istiyorum dedim ama 27 yaşında olduğum için gerek yok dedi eğer yaşın 35 üstüyse genelde öneriyor lar

Back
X