Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım bende sağlıkciyim ama kendime iğne yapamıyordum ilaçlara asinada olsan kendinde durum biraz farklı oluyor :)

Ovitrella yumurtası az olanlar için, lucrin fazla olanlar için diye biliyorum bende..

Canım bende sağlıkciyim ama kendime iğne yapamıyordum ilaçlara asinada olsan kendinde durum biraz farklı oluyor :)
O zaman bana çatlatma iğnesi yazmadılar. Lucrin cetrotide GOnal f yazmış. Henüz lucrine geçmedim. Gonal f ve cetrotide kullanıyorum. Acaba yumoşlar ne zaman toplanacak. :)

O zaman bana çatlatma iğnesi yazmadılar. Lucrin cetrotide GOnal f yazmış. Henüz lucrine geçmedim. Gonal f ve cetrotide kullanıyorum. Acaba yumoşlar ne zaman toplanacak. :)
çatlatma iğnesini yazınca sana saat vericekler şu saatte yap diye sıkı sıkı tembihleyecekler, yazdıkların çatlatma ğnesi değil, bu arada kaç yumurta saydı en büyük kaç cm olmuş, 20 mmden sonra olgun diye düşünüyorlar

çalıştığım için ara ara girip okuyabiliyorum ama seni takip ediyorum saklı cennet, duacınım
Allah razı olsun.
Henüz 1 kere muayeneye gittim. Perşembe 2. Muayenem olacak. İlk gittiğimde 8mm falanlardı sanırım irili ufaklı birsürü vardı. Gönül hoca iğnelere cevap vermişler birsürü yumurtan var bir aile kurmaya yeter dedi bende inşallah dedim 5. Güne gitmeden sevinemeyeceğim galiba. :) bakalım Perşembe ne diyecek. Belki toplama gününüde söyler.

Canım herşey güzel olacak inşallah sadece stres yapma zaten normalde yumurtaların çok bu ilaçlarla iyice çoğalacak inşallah hepsi kaliteli olur canim (aminnn)

Reçetenin arka nushasina mi baktin elindeki ilaclara mi baktin recetene bir bak belki eczacı vermeyi unutmuştur eğer yazmamışlarsa perşembe gittiğinde sorarsın

Son düzenleme:
Reçetenin arka nushasina mi baktin elindeki ilaclara mi baktin recetene bir bak belki eczacı vermeyi unutmuştur eğer yazmamışlarsa perşembe gittiğinde sorarsın
Elimdeki ilaçlarda yazanlar da aynı canım yazmamışlar. Lucrin hiç kullanmadım o çatlatma iğnesi sanıyordum ben :) onu ne zaman kullanacağım acaba. Yeni yeni yumoşları hissetmeye başladım. Şişkinlikte yaptı sanırım tuvaletten çıkamıyorum

Biliyorum canım.ovitrella ve lucrin veriyorlar zaten çatlama için.yumurta fazla olunca lucrin, az olunca ovitrella veriyorlar
Canım galiba sen yanlış hatırlıyorsun lucrin hormonları baskılamak için adeti geciktiyor Lh değeri düşük olanlar kullanıyor yumurta az yada çok için değil çünkü ben hemşireye sordum o söyledi ben de benim Lh değerim hiç düşmüyor almasam olur mu dedim siz bilirsiniz dedi ovitrellede az yumurta icin degil az da olsa cokta olsa belli olgunluga gelince yumurtaları catlatiyorlar 36 _48 saat sonra yumurtalar toplanıyor yumurtaları çoğaltmak için gonal f veriliyor zaten onun dozu değişiyor

Canım herkesteki etkisi farklı ama bende hiç şişkinlik olmadi çoğunlukla kasik ağrısı oluyordu yürümede zorlaniyordum yarın bir ara sor hemşireleri ya da burdaki arkadaşlarda şişkinlik olmuş mu acaba

Yok canım yanlış hatırlamıyorum.hemşire bana öyle dedi.yunurtaların iyi olduğu için dedi.ben lucrin kullandım ve buradaki çoğu arkadaş lucrin kullandı..arkadaşlar bizi düzeltsin..çok önemli bi konu değil ama söylemek istemiştim.

Dogrudur o zaman senin bildigin canim ben bilmiyorumdur❤

Canım şunu merak ettim sen kaç doz ve kaç gün lucrin kac tane ovitrelle kullandın o zaman

Canım şunu merak ettim sen kaç doz ve kaç gün lucrin kac tane ovitrelle kullandın
Canım ben ovitrella kullanmadım.lucrin kullandım.zaten çatlatma iğnesi bir gün kullanılıyor ya.dozunu hatırlayamadım.ama içinde bi miktar kalmıştı hepsini kullanmadım

Canım beni hatırladığın ve güzel düşüncelerin için teşekkür ederim ben memleketimde iki başarısız denemeden sonra memorialı araştırıp bulanlardanım çok şükür iyi ki bulmuşum ilk denememde oğlum oldu 3 tanede embriyo dondurduk oğlum iki yaşında sonra kalan üç dondurulmış embriyom için 2018 ekim ayında naturel tedaviye başladım bir embriyo konuldu ama kimyasal gebelik oldu ben hiç ara vermedim allah bana nasip ederse olur dedim hiç ara vermedim adet oldum kimyasal genelik olduğu için değerim sıfırlandı be kasım ayında kalan iki embriyo için natürel tedaviye tekrar başladım transferim olacağı gün embriyolarım çözülürken biri geriden geliyor dediler diğeri iyi dediler nasip dedim transfer sırasında besmelemi çektim ayetel kürsiyi okudum bu arada transfer öncesi İstanbul’da ki büyük evliyalı ziyaret ettim onların hatırın hürmetine rabbimden eğer hayırlı ise bir evlat oğluma bir kardeş istedim şükürler olsun rabbim dualarımı kabul etti şuan 3.5 aylık hamileyim ama benim böyle oldu diye sizleri unutmadım bende bu yolda maddi manevi zorlukları çok iyi biliyorum ve dua ederken sizleri unutmuyorum

Lucrin çatlatma iğnesi oluyor bana ya lucrin ya ovitrelle kullanacaksın haber vericez dediler lucrin kullandım, pgt birden fazladüşük varsa yaş ileri ve sebepsiz infeetiliede yapılıyor ama eğe yaş ileri ve az ve kalitesiz yumurta var ise önerilmiyor şansı azaltmamak İçin.

Canım ben ovitrella kullanmadım.lucrin kullandım.zaten çatlatma iğnesi bir gün kullanılıyor ya.dozunu hatırlayamadım.ama içinde bi miktar kalmıştı hepsini kullanmadım
Sen yumurtaların çatlasın diye lucrin mi kullandın?
Ben hiç bilmiyorum onlar diyor ben uyguluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…