Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben aslında semra hocaya pgt yaptırmak istiyorum dedim ama 27 yaşında olduğum için gerek yok dedi eğer yaşın 35 üstüyse genelde öneriyor lar
28 yaşımdayım. Ama eşimde sorun olduğu için yapılabilir dedi gönül hoca bakalım inşallah beşinci gün embriyom çok olur da gerisi önemli değil.

Genelde öneriliyor diye biliyorum.
Ben de öyle bilmiyorum ama şu var ben eski merkezdeki embriyolarimin fotograflarinida goturdum kaliteli neden 5.gune gidilmemis dedi ve bana verilen ilaç protokollerine kızdı yüksek doz başlanmıştı ayrıca bu sayfada okudum 38 yaşında pgt önermemiş 40 yaşında dondurulmuş embriyo ile (pgt -yapilmamis) devam etmiş

28 yaşımdayım. Ama eşimde sorun olduğu için yapılabilir dedi gönül hoca bakalım inşallah beşinci gün embriyom çok olur da gerisi önemli değil.
Bende 27 yaşındayım benimde eşimde sorun var. Bizede pgt önerdi semra hoca. Bayan yaşına değil de infertilite faktörüne göre öneriyorlar sanırım

Bende 27 yaşındayım benimde eşimde sorun var. Bizede pgt önerdi semra hoca. Bayan yaşına değil de infertilite faktörüne göre öneriyorlar sanırım
Evet canım doğru biliyorsun.yaştan ziyade devam eden düşüklerde yada erkek problemi olduğunda pgt öneriyorlar.yaşla çok alakası yok anladığım kadarıyla istisnalar hariç.

Evet infertilite nedenine göre olması mantıklı
O zaman bende soyle dusunurum 25_27 yastakine pgt mi onerilir niye diyeceksiniz 20_28 yas grubundaki kadinlarda eger pco degilse ve kan problemi yoksa herhangi kist polip myom rahmi iyiyse esinin spermindeki hasari giderebiliyor bu kanıtlanmış bir araştırma

Evet canım doğru biliyorsun.yaştan ziyade devam eden düşüklerde yada erkek problemi olduğunda pgt öneriyorlar.yaşla çok alakası yok anladığım kadarıyla istisnalar hariç.
onlarda tabi ki mutlaka öneriliyordur ama çoğu zaman yaş faktörü de önemli.

O zaman bende soyle dusunurum 25_27 yastakine pgt mi onerilir niye diyeceksiniz 20_28 yas grubundaki kadinlarda eger pco degilse ve kan problemi yoksa herhangi kist polip myom rahmi iyiyse esinin spermindeki hasari giderebiliyor
Bende hiçbir kan problemi yok sadece sperm hareketliliğin az olması nedeniyle normal yollardan zor olur bu nedenle tüp bebek yaptırım
Ama işte Semra hanım bize önermedi neden acaba?
Sizin eşinizin sorunu nedir?
Geçen hafta memorialda ürolojiye de gittik hareketliliği az olması nedeniyle normal yoldan hamile kalamıyorum. Morfolojide sıkıntı yokmuş çok şükür. Baş boyunda sıkıntı olduğu için hareketliliği azmış. Bende herhangi bi sorun yok çok şükür

Arkadaşlar çok iyi bir merkezdeyiz semra hoca gerekli gorse önerirdi sonuçta prof olan semra hoca ustelik yasimida gordu 36 ya da 40 olsun simdilik gerek görmüyorum diyor günseli hocaya sordum pgt yaptırmak istesek o da aynen şunu söyledi turkiyede ilk tup bebegi yapansemra hoca ona inanarak geldiniz aynen öyle ona güveniyorum ne derse onuda yaptiririm zaten hii su da var Rabbim esirgesin sonradan bir problem görse pgt yapalım diyebilir bunlar gayet normal ama sayfada 38_40 yasa önermediği kişilerde var banada önermediyse bir bildiği vardir muhakkak

Olabilir canım.tekrarlayan tüp bebek problemlerinde yaş kaç olursa olsun pgt öneriyorlar.siz de problem neydi çok pardon kaçırmış olabilirim

Evet bunuda duydum. Memeorialden medipole geçen Ayşe hanıma var o söylemişti bize. Semra hanım önerdi ama bende çok kararsızım açıkcası yaptırıp yaptırmamakta. Burda da duyuyorum bir sürü pgtye gitmiş biri temiz gelmiş biri kötü gelmiş, temiz gelen çözünürken bozuluyo kötü geleni transfer ediyolar tutuyo. Nasip kısmet Rabbim yazdıysa anne baba olucaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…