Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sen kese ve kalp atışı görmeye memoriale gitmismiydin@SedaUmut Her seferinde biraz daha olgunlaşıyoruz canım Bizim de imtihanımızda bu. Vardır bundada bir hayır. Herseyin bir zamanı var. Çok sabırlı olmaktan başka çaremiz yok.
Evet canım. Senden sonra tekrar tedavi oldum 1 blast oluştu şimdi benimle şükürler olsun. Darısı senin başına canım. İnanıyorum çok güzel bir anne olucaksın...![]()
Rubella amh hariç şişen hekimim yaptırdı. Rubellayı devlet hastanesinde amhyı Memorial da yaptırdım.Arkadaşlar Yücel beye randevu aldim ve tahlil listesi gönderdiler sizler nerede yaptırdınız??
Aile hekimi demek istedim.Arkadaşlar Yücel beye randevu aldim ve tahlil listesi gönderdiler sizler nerede yaptırdınız??
5 martta gideceğim herseyin yolunda olmasını umuyorum canımCanim sen kese ve kalp atışı görmeye memoriale gitmismiydin
Yücel beyin çok ismini duydum canım giden herkes çok memnun..bende bayan tercihim olmasaydı kesinlikle Yücel beye giderdim..doğru bir karar hakkında hayırlısı olsun inşallahYücel bey de tedavi gören arkadaşlar biraz bilgi verebilirlermi ilk kez görüşmeye gideceğim. Bu 2. Denemem. Yücel bey ile ilk olacak. Nelere dikkat etmeliyim. Heyecandan aklıma soracak birşey gelmiyor açıkçası çok ani oldu dün gece aldım bu kararı![]()
selam, semra hnma haftaiçi randevu veriyor lar, diğer dr için haftasonuna, ama siz haftasonuna diğer dr randevu alsanız bile dosyanızı semra hoca her zaman kontrol edecek dediler, çalıştığım için almadım, ben isterim ki semra hn da muayene etsin haftaiçi bir güne alırım belki,Canim sen randevu aldinmi Ben de 2. Deneme işin şişliyi dusunuyorum Semra hanıma randevu veriliyormu??
Canim aradım Semra hanıma randevu alabilmek için önce başka bir dr ile ön görüşme yapmam gerektiğini söylediler. Yücel beye aldım, aynı gün hem yücel bey hem de Semra hanımla görüşeceğim nasipse.selam, semra hnma haftaiçi randevu veriyor lar, diğer dr için haftasonuna, ama siz haftasonuna diğer dr randevu alsanız bile dosyanızı semra hoca her zaman kontrol edecek dediler, çalıştığım için almadım, ben isterim ki semra hn da muayene etsin haftaiçi bir güne alırım belki,
hayırlısı bakalımCanim aradım Semra hanıma randevu alabilmek için önce başka bir dr ile ön görüşme yapmam gerektiğini söylediler. Yücel beye aldım, aynı gün hem yücel bey hem de Semra hanımla görüşeceğim nasipse.
Ya bu super maşallah yani 18 embriyo mu oldu şimdi 5. Gun kadar beklerler ama maşallah süper olmuşArkadaşlar 26 yumurtadan 18 tanesi döllenmiş. Sizce nasıl bir oran. Çok heyecanlıyım çok merak ediyorum ve de korkuyorum. 5. Güne giden olur inşallah.
Hay Allah ben de martta başlayacaktım nisana ertelicem ben şimdi hangisini kullanayim bir ay için sence ? Hangisi daha iyi acaba ikisi beraber çok mu olurAllah razı olsun. İnşallah 5. Güne giden embriyolarım olur. Genetiğe göndermek istiyoruz. Elene elene kaç kalır merak ediyorum.
Sana vereceğim tek tavsiye başlamadan önce yumurtaların için birşeyler kullanman. Ben lifetime marka resveratrol acai q10 2 ay 2 ayda prowomen kullandım. Yumurtalarıma iyi geldiğini düşünüyorum. Belki herkeste aynı etkiyi etmez ama rezervi az olan bir çok kişiye de iyi gelmiş. Ben pco olduğum için yumurta sayım çoktu. Şişli içinde sen kendini oraya bir at gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Sadece başta seçmen gereken bir dr var ona karar vermen yeterli.
Prowomen kullan o zaman. İkisi bir çok olur mu bilemedim. Ama muhakkak kullan.Hay Allah ben de martta başlayacaktım nisana ertelicem ben şimdi hangisini kullanayim bir ay için sence ? Hangisi daha iyi acaba ikisi beraber çok mu olur
Ya da sen promotil women kullan o da işe yarar.Hay Allah ben de martta başlayacaktım nisana ertelicem ben şimdi hangisini kullanayim bir ay için sence ? Hangisi daha iyi acaba ikisi beraber çok mu olur
nasıl oldun canım, şişlikler geçti mi biraz, aradım memorial ı beni arıyacaklar birazdan, yücel bey mi gönül hn mı günseli hn mı hangisine randevu alayım, semra hocaya da alıcam zaten konuşan birisi olsun hangisi daha iyi bilgi verir çünkü benim sorularım olacakYa da sen promotil women kullan o da işe yarar.
Ben gömül hoca ve yücel beyi beğendim ama Yücel bey çok pozitif moralini sürekli yüksek tutabilir. Gönül hanımda daha çok temkinli dereyi görmeden paça sıvamıyor diyebilirim. :) ikisi arasında sen karar ver.nasıl oldun canım, şişlikler geçti mi biraz, aradım memorial ı beni arıyacaklar birazdan, yücel bey mi gönül hn mı günseli hn mı hangisine randevu alayım, semra hocaya da alıcam zaten konuşan birisi olsun hangisi daha iyi bilgi verir çünkü benim sorularım olacak
gönül hn benim kafadan desene, yücel beye göre daha tecrübeli olabilir ondan büyükmüş ona alırım randevu mu, ağlamaya çocuğa meme vermiyorlar bazın sesini çıkarman gerekli eşin iyi yapmış.Ben gömül hoca ve yücel beyi beğendim ama Yücel bey çok pozitif moralini sürekli yüksek tutabilir. Gönül hanımda daha çok temkinli dereyi görmeden paça sıvamıyor diyebilirim. :) ikisi arasında sen karar ver.
Bense bugün daha iyiyim çok şükür. 26dan 28 minnoşum döllenmiş şimdi 5. Güne gitmelerini bekliyorum. Bugün kontrole gittim 3 saat bekledim neredeyse sen sakın randevusuz gitme. Beni kontrole çağırmıştı günseli hanım. Randevum yoktu. Eşim biraz ortalığı birbirine kattı biryerlere şikayet falan etti bugün bizim için olaylıydı. Ağrımı unuttum :))
Bekleme olayı var yoğunluktan dolayı maalesef.![]()
Masaallah canim nazar degmesin. Cok guzel senin adina sevindim. Hemen transfer olacak sanirim. Insallah coook guzel olur.Ben gömül hoca ve yücel beyi beğendim ama Yücel bey çok pozitif moralini sürekli yüksek tutabilir. Gönül hanımda daha çok temkinli dereyi görmeden paça sıvamıyor diyebilirim. :) ikisi arasında sen karar ver.
Bense bugün daha iyiyim çok şükür. 26dan 28 minnoşum döllenmiş şimdi 5. Güne gitmelerini bekliyorum. Bugün kontrole gittim 3 saat bekledim neredeyse sen sakın randevusuz gitme. Beni kontrole çağırmıştı günseli hanım. Randevum yoktu. Eşim biraz ortalığı birbirine kattı biryerlere şikayet falan etti bugün bizim için olaylıydı. Ağrımı unuttum :))
Bekleme olayı var yoğunluktan dolayı maalesef.![]()
hemen olmayacak bende ohss riski olduğu için taze transfer etmeyecekler. Bakalım pgt de yaptırabilirim. Günseli hanım yaptı benim opuyu. 5/6 güne adet okursun dedi. 2. Adetle transfer sürecine gireceğim allah nasip ederse. Bakalım kaç embriyo olacak.Masaallah canim nazar degmesin. Cok guzel senin adina sevindim. Hemen transfer olacak sanirim. Insallah coook guzel olur.