- 5 Mayıs 2015
- 224
- 133
- 103
Çok sağolun gerçekten.. boşuna dememişler damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.. benim iki merkez vardı aklımda amerikan ve memorial sanki memoriale kanım daha çok ısındı gibi geldi tahliller verdik bakalım ne olacak.. aminnn canı gönülden tüm isteyenlere inşallah..4 farklı hastanede tüp bebek denemiş biri olarak size şunu söyleyebilirim burası kadar işini iyi yapan bir yer bulamazsınız. Aklınızda hiç soru kalmasın. Bankodaki görevliden doktoruna kadar herkes gayet işini iyi yapıyor. 10 sene önce memorialda tedavi pldum ve şimdi oluyorum. Kalite aynı ilgi aynı. Tahlil sonuçları çıktıkça ararlar yoğunluktan aramayı geciktirebilirler. Ama sorduğunuz her soruya cevap alırsınız. Bekleme oluyor ama buna da takılmamayı tavsiye ediyorum. Tedavinizi aksatacak bir şey değil çünkü. O doktor bu doktor takılmayın ekip olarak çalışıyorlar. Semra hanım mutlaka görüyor. Maddi olarakta diğer merkezlerden çok bir farkı yok. Bu 6.tedavim o yüzden yorum yapabiliyorum:)) strese sokmayın kendinizi boş yere. Tedavinize odaklanın. Adetinizin 2.gününe randevunuzu alın ve başlayın Allah sağlıkla bir evlat nasip etsin inşallah.