Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

4 farklı hastanede tüp bebek denemiş biri olarak size şunu söyleyebilirim burası kadar işini iyi yapan bir yer bulamazsınız. Aklınızda hiç soru kalmasın. Bankodaki görevliden doktoruna kadar herkes gayet işini iyi yapıyor. 10 sene önce memorialda tedavi pldum ve şimdi oluyorum. Kalite aynı ilgi aynı. Tahlil sonuçları çıktıkça ararlar yoğunluktan aramayı geciktirebilirler. Ama sorduğunuz her soruya cevap alırsınız. Bekleme oluyor ama buna da takılmamayı tavsiye ediyorum. Tedavinizi aksatacak bir şey değil çünkü. O doktor bu doktor takılmayın ekip olarak çalışıyorlar. Semra hanım mutlaka görüyor. Maddi olarakta diğer merkezlerden çok bir farkı yok. Bu 6.tedavim o yüzden yorum yapabiliyorum:)) strese sokmayın kendinizi boş yere. Tedavinize odaklanın. Adetinizin 2.gününe randevunuzu alın ve başlayın Allah sağlıkla bir evlat nasip etsin inşallah.
Çok sağolun gerçekten.. boşuna dememişler damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.. benim iki merkez vardı aklımda amerikan ve memorial sanki memoriale kanım daha çok ısındı gibi geldi tahliller verdik bakalım ne olacak.. aminnn canı gönülden tüm isteyenlere inşallah..

Bende arıyorum her gün sabah akşam ısrarla :) gerçekten kolay mı dersiniz? Evlat istemek bambaşka bi duygu ama korkuyorumda biraz yaşayacaklarımızdan.. özellikle şu opudan :silah:
Canim opu da korkacak hiç birşey yok anestezi ile oluyor. Çıktığın da çok hafif kisa sureli bir agri olabilir hiç birşey hissetmeyeceksin. Hiç korma sadece pozitif ol:dua:

Çok sağolun gerçekten.. boşuna dememişler damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.. benim iki merkez vardı aklımda amerikan ve memorial sanki memoriale kanım daha çok ısındı gibi geldi tahliller verdik bakalım ne olacak.. aminnn canı gönülden tüm isteyenlere inşallah..

Memorial ın Ankara daki hastanesinde de tedavi oldum. Orasını bile tavsiye etmem. En iyi lab şişli memorial da. Semra hanım yıllardır emek veriyor ve başarı oranı yüksek. Kişiye özel tedavi de başka yerde duymadım hiç.

Bugün opudan sonra 5. Günüm kahverengi akıntım var. Adet başlangıcı mı akıntı mı anlam veremedim.
Böyle olan var mı?

Zehra hanım kim acaba? Genetik testimiz henüz çıkmadı kanlar ve spermiyogram çıktı ama adet tarihim yakın bi dönüş olması gerekirdi diye düşünüyorum hayırlısı artık bi görüşsem biriyle ne olacak öğrenebilsem.. :110: bugüne kadar vitamin takviyeleri ilaçlar bişeyler denedik ama çokta birşey farketmedi malesef..
Zehra Hanım hasta ilişkileri sorumlusu. SEmra hocanın da kız kardeşi. Direk ulaşmak telefon veya mail ile mümkün mü bilmiyorum ihtiyaç hissetmedim hiç. Eğer birine bi şekilde ulaşamamış iseniz arkadaşların da dediği gibi adeti beklemeden bi randevu alıp görüşün.
Sorununuzun ne olduğunu tam olarak bilemiyorum. Murat hoca eşime promen K ve krilom qh vermişti. Genetikte bir sorun çıkmaz inşallah.

Embriyolar 6. Güne de bekletiliyor mu? Bana bahsedilmedi hiç merak ettim.
5.gün dondurmaya değer olmayan ama bir gün daha beklenip embriyonun devam edip etmediğini görmek için 6.güne bekletiliyor.eğer dondurmaya değer bir embriyo ise 6.gün donduruyorlar.

Bende arıyorum her gün sabah akşam ısrarla :) gerçekten kolay mı dersiniz? Evlat istemek bambaşka bi duygu ama korkuyorumda biraz yaşayacaklarımızdan.. özellikle şu opudan :silah:
Ben iki kez orada tedavi gördüm iki kez de başka merkezde İnanın hiç yorulmadım gidip gelirken herşey çok sistemli İnşâAllah sizin içinde bu süreçler güzel ve kolay geçer. Oraya gidince içimde garip bi huzur oluşuyordu. Daha önceki başka merkezlerdeki kötü tecrübeden dolayı burası bana güven verdi.
Opudan bende çok korkuyordum çok normal korkular bunlar. Ama gerçekten korkulacak bişey yokmuş

Merhaba arkadaşlar AMH değerim 0.65 cikti, rezervim düşük aynı zaman da karin için de yapışıklık var ve endometriozis tanısı koyuldu benimle ayni durum da olup tup bebek yontemiyle gebe kalan varmi?
Canim yapisikligin tedavisi var. Endometriyozis in tedavisi varmi bilemiyorum. Senin durumunda cocugu olanlar var canim. Canini sikma. Olur insallah. Umitsizlige kapilmayalim.

Arkadaşlar bugün embriyolarımın 4. Günü
9 adet günüyle uyumlu iyi kalite
4 tane orta kalite
2 tane de gelişimi yavaşmış
Heyecan sardı dört bir yanımı yarını çok ama çok merak ediyorum.
Canim gercekten harika embriyolar. Bebislerin seninle bulusmayi bekliyor. Insallah hamile olup kucagina alirsin bebislerini

Teşekkürler şuan kararsız kalsamda inşallah bende memnun kalanlardan olurum :dua:
Canim kararsiz kalma sakin. Gercekten isini bilen insanlarin yanindasin. Laboratuari cok iyi olan bir tup bebek merkezindesin. Icin rahat olsun. Ufak tefek seyler olabilir. Csnini sikipta kendini yipratma. Sen olacak olan bebisine odaklan. Rabbim sanada hepimizede nasip etsin saglikli hayirli evlatlar.

Canim anestezi altinda yapildigi icin birsey hissetmiyorsunuz. Ben transfer olacagi zaman stres oluyorum. Cunku idrara sıkışık olmaniz gerekiyo. O biraz zor oluyo. Sonucu guzel olursa hepsini unutursunuz insallah.

Canim yapisikligin tedavisi var. Endometriyozis in tedavisi varmi bilemiyorum. Senin durumunda cocugu olanlar var canim. Canini sikma. Olur insallah. Umitsizlige kapilmayalim.
Inşallah canim çok sağol emeklerimizin karşılığını alırız umarım. Başına gelmeden kimse anlamiyor bol bol pozitif haberleri dolsun artik bu topik. :KK19:

Canim anestezi altinda yapildigi icin birsey hissetmiyorsunuz. Ben transfer olacagi zaman stres oluyorum. Cunku idrara sıkışık olmaniz gerekiyo. O biraz zor oluyo. Sonucu guzel olursa hepsini unutursunuz insallah.
Aslında bu merkezde çok sıkmıyorlar diğer merkezler kaçıracak kadar sıkıştırıyorlar burada öyle olmadı bende. çok sıkışık değildim ben. çok su içmeyin sıkışmak için. orada WC'ye yolluyorlar ultrasonla bakıp, fazlaysa bardakla ölçülüp yapılıyor belki senin orada tecrüben vardıysa bilmeyenler için yazayım dedim :)

Aslında bu merkezde çok sıkmıyorlar diğer merkezler kaçıracak kadar sıkıştırıyorlar burada öyle olmadı bende. çok sıkışık değildim ben. çok su içmeyin sıkışmak için. orada WC'ye yolluyorlar ultrasonla bakıp, fazlaysa bardakla ölçülüp yapılıyor belki senin orada tecrüben vardıysa bilmeyenler için yazayım dedim :)

Sıkışıklık hissi yeterli demişti bana bir hemşire son transferde hafif hisle gittim o bile yetti. Çok zorlanmadım. Aşırı sıkışık olmaya gerek yokmuş.

Back
X