Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canımcim yardımci olabildi Isem ne güzel.

Medikal park da iken akrabamız ve onun yengesi ,ve birde onun önerdiği bir arkadaşı yaptıRdi . Üçü de pozitif sonuç aldı 4-5 yıl önce .

Şimdiki yerinde de akrabamız ve onun yenGesi ikinci bebekler için ve onların bir arkadaşı ilk bebek için gitti. Üçü yine Pozitif aldı ama akrabamızin bebişi 2 aylıkken düştü :'( Diğer ikisinin gebeliği hala devam ediyor

Evet haziranda baslayan var baya hadi bakalim kizlar minnak usaklarimiz azcik daha beklicekler annelerini babalarini :) ay orda karsilasalim sarilalim hepimiz kucaklasalim ama aglamayalim bence once ben tutmaliyim musluklarimi
Ayy hakkaten ,bence pozitif sonucu alınca esas o zaman birbirimize sarılıp ağlayalim inşallah
Arkadaslar bsy soracam sıze ya. Gınal f kullanıyorum 4. Gunum cetrotıdeye basladık bugun ve iğne yapılan yer kabardı kaşındı yanıdısizlerdede oldumuuuuuu????

Evet bende de öyle olmuştu, ayşe hoca normal demişti

Ayyy canımcım ağzından bal damlıyor hadi inşallah :) şimdiki yerinde muayene ediyor, labaratuvar olarak kalamış jinemed i kullanıyor sanırım. Sana zahmet olmassa canım görüştüğünde fiyat bilgisi sorabilirmisin. Şu jinemed e güvenmiyordum pek ama dediğine göre gayet iyi demekki çok şükür iyi bişey duydum:) cok sağol canım ya. Pozitifi görünce hepimiz bi buluşma ayarlayalm hastanenin önünde sarılıp ağlaşalım olmaz mı :))

Canımm bi de hamiş arkadaşlara kaç embriyo transferi oldu biliyormusunn? :) çok soru sordum sana tatlım Allah razı olsun

Aynı canım yüzünü bi tuhaf yapmalar kusacakmış gibi olmalar sanki zehir veriyorum, ben ne yapayım günde 3 iğne tonlarca ilaç, hormonlar iptal, ruh sağlığı iptal. aman boşverin ya hepsi aynı bunların

eşim ne zaman kullanacak o antibiyotigi bi de neden eşim kullanacak ki ?

Tedaviye başlamadan önce birlikte kullanacaksınız canım. Vücutta herhangi bir enfeksiyon vs varsa önlem amaçlı kullandırıyorlar haliyle eşinden de sperm alınacağı için varolan bir enfeksiyon sperm oluşumunu olumsuz etkilemesin diye garantiye alıp öyle başlıyolar tedaviye. Zaten kutuda 2 tane var bu amaçla üretilmiş bir antibiyotik bir kere kullanıyorsun

Gel kiz gel sanada sariliriz aynen ben esimden cok burda arkadaslarimla konusuyorum yaziyorum kimse seni bizim gibi anlamiyor cunku ben hepinizi coooook merak ediyorum hastaneye her gittigimde yakama karanfil takcam he bulun beni

Merhaba dün itibariyle 4. Gün embriyosu transferim oldu iyi dilekte bulunanlara teşekkür ederim allah isteyen herkeze bebeğini kucağına almayı nasipetsin embriyolar hakkında bilgi verilirken embriyonun görüntüsü verildiğinde çok duygulandım çok etkileyiciydi allah onlara can versin onları görene kadar hep endişeliydim çünkü bir tanesinin kalitesi 2. Kaliteydi inşaallah oda tutunur bu hayatımda olurlar

Olsun canım. iki tane bile çok iyi fakat neden 4.gün transfer edildi canım.senin embriyo çoktu diye hatırlıyorum..

Olsun canım. iki tane bile çok iyi fakat neden 4.gün transfer edildi canım.senin embriyo çoktu diye hatırlıyorum..
Embriyom çok değil di 4 taneydi seçilmesi gerekenlerinde seçildiğini 5. Günü beklemeye gerek olmadığını söylediler iki si hala beklemede dondurulmaya uygun bulunulursa dondurulcak inşaallah rabbim herkezin kucağını doldursun

canım hayırlı olsun benimde ilk transferimde resmini göstermişlerdi insan duygulanıyor rabbim herkese nasip etsin seninde yar ve yardımcın olsun

11 inde degil miydi test gunu?

Erken degilmi canim ya

erken değil cnm.. tarihin yazılı olduğu kağıdı hastanede odada unutmuşum zaten hiç bakmadan.. 13. gün diye düşünüp 11 mayıs diye hesaplamıştım ben.. tekrar arayıp sorduğumda 7 si demişlerdi cnm.. iki günde ben erken yaptırdım.. pozitif olsa çıkardı iki gün erkende olsa.. hayırlısı artık..

Gec tutunma oluyo falan diye burda col okumustum umarim test tarihinde telrar yaparsin.ve pozitif olur

En onemlisi cgh den saglam gelen embryolarin elde edilmis olmasi bence,bakalim doktor ne diyecek,sabir hepimize ,bir hemsire bana ,ne olursa olsun gelecegi gune yaklasiyorsun demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…