eşim ne zaman kullanacak o antibiyotigi bi de neden eşim kullanacak ki ?Esine antibiyotik verirler canim. Her ikinizin de icmesi gereken antibiyotik
Attim ne yazikki canim kan tahlili baska yerde yaptirdim hastaneyede gidemedik zaten o aciyla gozumde gormemisti atmistimActigin ilacmiydi. Acilan igneyi 28 gunu gecince atin diyorlar. Bilgin olsun tatlim
Canıım çok tesekkür ederim gerçekten hiç yorum göremedim aytuğ beyle ilgili doktorum da ısrarla onu öneriyor. Eğer onunla olmassa ben de memorial ı tek geçerim ekip harika gerçekten. Ama bu olumlu yorumun için çoook tesekkür ederim canım içim fazlasıyla rahatladı. İkizlerine hamile olan akraban aytuğ bey medical parktayken mi yaptırmıştı. Çnkü şmdi kendi muaynehanesini açmış da. Onun için labaratuvar konusunda tereddütteyim.
Ayy hakkaten ,bence pozitif sonucu alınca esas o zaman birbirimize sarılıp ağlayalim inşallahEvet haziranda baslayan var baya hadi bakalim kizlar minnak usaklarimiz azcik daha beklicekler annelerini babalarini :) ay orda karsilasalim sarilalim hepimiz kucaklasalim ama aglamayalim bence once ben tutmaliyim musluklarimi
Arkadaslar bsy soracam sıze ya. Gınal f kullanıyorum 4. Gunum cetrotıdeye basladık bugun ve iğne yapılan yer kabardı kaşındı yanıdısizlerdede oldumuuuuuu????
Ayyy canımcım ağzından bal damlıyor hadi inşallah :) şimdiki yerinde muayene ediyor, labaratuvar olarak kalamış jinemed i kullanıyor sanırım. Sana zahmet olmassa canım görüştüğünde fiyat bilgisi sorabilirmisin. Şu jinemed e güvenmiyordum pek ama dediğine göre gayet iyi demekki çok şükür iyi bişey duydum:) cok sağol canım ya. Pozitifi görünce hepimiz bi buluşma ayarlayalm hastanenin önünde sarılıp ağlaşalım olmaz mı :))Canımcim yardımci olabildi Isem ne güzel.
Medikal park da iken akrabamız ve onun yengesi ,ve birde onun önerdiği bir arkadaşı yaptıRdi . Üçü de pozitif sonuç aldı 4-5 yıl önce .
Şimdiki yerinde de akrabamız ve onun yenGesi ikinci bebekler için ve onların bir arkadaşı ilk bebek için gitti. Üçü yine Pozitif aldı ama akrabamızin bebişi 2 aylıkken düştü :'( Diğer ikisinin gebeliği hala devam ediyor
Ayy hakkaten ,bence pozitif sonucu alınca esas o zaman birbirimize sarılıp ağlayalim inşallah
Evet bende de öyle olmuştu, ayşe hoca normal demişti
Canımm bi de hamiş arkadaşlara kaç embriyo transferi oldu biliyormusunn? :) çok soru sordum sana tatlım Allah razı olsunCanımcim yardımci olabildi Isem ne güzel.
Medikal park da iken akrabamız ve onun yengesi ,ve birde onun önerdiği bir arkadaşı yaptıRdi . Üçü de pozitif sonuç aldı 4-5 yıl önce .
Şimdiki yerinde de akrabamız ve onun yenGesi ikinci bebekler için ve onların bir arkadaşı ilk bebek için gitti. Üçü yine Pozitif aldı ama akrabamızin bebişi 2 aylıkken düştü :'( Diğer ikisinin gebeliği hala devam ediyor
Ayy hakkaten ,bence pozitif sonucu alınca esas o zaman birbirimize sarılıp ağlayalim inşallah
Evet bende de öyle olmuştu, ayşe hoca normal demişti
aynen cnm bizdede proxeed plus ı eşim asla kendi alıp içmedi, hazırlayıp önüne götürürüm ve hep bu ilacın çok yan etkileri var başımı ağrıtıyor, midemi bulandırıyor, bugün kendimi iyi hissetmiyorum vs içmemek için hep bi bahene arar:)
bu son tedavimde opu günü, odada beklerken eşim acıktığını söyledi o aşağı tost almaya inmişti geriden beni opuya götürdüler.. adamın yüzünü göremedim güya benimle ilgilenmeye geldi:) odaya geldiğimde önüne laptopunu açmış habire işle ilgili telefon konuşmaları yapıyordu, yarım ağız cnm sen işine git istersen dediğimin 5. dakikasında gitmişti bile.. kendi işyeri istese dakikalarca benimle kalır ama çoğu aynı..
eşim ne zaman kullanacak o antibiyotigi bi de neden eşim kullanacak ki ?
Gel kiz gel sanada sariliriz aynen ben esimden cok burda arkadaslarimla konusuyorum yaziyorum kimse seni bizim gibi anlamiyor cunku ben hepinizi coooook merak ediyorum hastaneye her gittigimde yakama karanfil takcam he bulun beniBen d
ben de siz haziranda başladığınzda Aytuğ beye giderim olmazsa sizin yanınıza gelirim beni de kucaklayıın :) ağlaşalım birlikte siz benim en yakınlarım gibi oldunuz keşke tanışsak görüşsek
Merhaba dün itibariyle 4. Gün embriyosu transferim oldu iyi dilekte bulunanlara teşekkür ederim allah isteyen herkeze bebeğini kucağına almayı nasipetsin embriyolar hakkında bilgi verilirken embriyonun görüntüsü verildiğinde çok duygulandım çok etkileyiciydi allah onlara can versin onları görene kadar hep endişeliydim çünkü bir tanesinin kalitesi 2. Kaliteydi inşaallah oda tutunur bu hayatımda olurlar
Embriyom çok değil di 4 taneydi seçilmesi gerekenlerinde seçildiğini 5. Günü beklemeye gerek olmadığını söylediler iki si hala beklemede dondurulmaya uygun bulunulursa dondurulcak inşaallah rabbim herkezin kucağını doldursunOlsun canım. iki tane bile çok iyi fakat neden 4.gün transfer edildi canım.senin embriyo çoktu diye hatırlıyorum..
Merhaba dün itibariyle 4. Gün embriyosu transferim oldu iyi dilekte bulunanlara teşekkür ederim allah isteyen herkeze bebeğini kucağına almayı nasipetsin embriyolar hakkında bilgi verilirken embriyonun görüntüsü verildiğinde çok duygulandım çok etkileyiciydi allah onlara can versin onları görene kadar hep endişeliydim çünkü bir tanesinin kalitesi 2. Kaliteydi inşaallah oda tutunur bu hayatımda olurlar
ensucum senin test günün ne zamandı
11 inde degil miydi test gunu?
Erken degilmi canim ya
Gec tutunma oluyo falan diye burda col okumustum umarim test tarihinde telrar yaparsin.ve pozitif olurerken değil cnm.. tarihin yazılı olduğu kağıdı hastanede odada unutmuşum zaten hiç bakmadan.. 13. gün diye düşünüp 11 mayıs diye hesaplamıştım ben.. tekrar arayıp sorduğumda 7 si demişlerdi cnm.. iki günde ben erken yaptırdım.. pozitif olsa çıkardı iki gün erkende olsa.. hayırlısı artık..
En onemlisi cgh den saglam gelen embryolarin elde edilmis olmasi bence,bakalim doktor ne diyecek,sabir hepimize ,bir hemsire bana ,ne olursa olsun gelecegi gune yaklasiyorsun demistierken değil cnm.. tarihin yazılı olduğu kağıdı hastanede odada unutmuşum zaten hiç bakmadan.. 13. gün diye düşünüp 11 mayıs diye hesaplamıştım ben.. tekrar arayıp sorduğumda 7 si demişlerdi cnm.. iki günde ben erken yaptırdım.. pozitif olsa çıkardı iki gün erkende olsa.. hayırlısı artık..
Hayırlısı insallah bi sonraki denememiz son olur pozitifle eve dönerizcanım bi kaç gün daha var ama sabah memorial etilerde kandan test yaptımdım negatif..
kısmet değilmiş artık bi dahaki sefere hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?