Canikom cuma veya cumartesi bir dene istersen dayanamaz hale gelirsen tabi ama uzulmek yok gec tutunmada olabiliyorBen de yaparım mı yapamam mı hiiç bilmiyorum yaa çok kararsızımsenin izinden gelirim inşallah canım
Tamam canımCanikom cuma veya cumartesi bir dene istersen dayanamaz hale gelirsen tabi ama uzulmek yok gec tutunmada olabiliyoren iyisi test gununu beklemek direk kandan baktirmak
Evet ama son gunlere dogru hissetim daha cok ondan oncesinde pek fark etmedim.. 7.mi 8.gunde baya bi adet agrisi gibiydi dedim tamam tutmicak adetim geliyo diyerek aglamistim o gece sonra test gunune kadar hic bakmadim idrara direk kan aldirdimTamam canımkasıkta ağrı yaşadın mı?
Ben bugün biraz yaşamaya başladım gibi hayırlısı olsunEvet ama son gunlere dogru hissetim daha cok ondan oncesinde pek fark etmedim.. 7.mi 8.gunde baya bi adet agrisi gibiydi dedim tamam tutmicak adetim geliyo diyerek aglamistim o gece sonra test gunune kadar hic bakmadim idrara direk kan aldirdim
Herkezde farkli canim belirti de arama bu agrilar normal hafif kanamalar bile olabiliyor hic korkma herhangi birsey icine sinmesse de ara hemsire hattini direk.. beklemekten baska caremiz yok ara ara yuruyus yap evin etrafinda hareketlilik kan dolasimi icin iyi geliyor guzel dusun emiBen bugün biraz yaşamaya başladım gibi hayırlısı olsun
Aslında dinlememek için elimden geleni yapıyorum da engel de olamıyorumHerkezde farkli canim belirti de arama bu agrilar normal hafif kanamalar bile olabiliyor hic korkma herhangi birsey icine sinmesse de ara hemsire hattini direk.. beklemekten baska caremiz yok ara ara yuruyus yap evin etrafinda hareketlilik kan dolasimi icin iyi geliyor guzel dusun emi
En iyisi canim hem kafani dagitacak bir diziye basla boylelikle dusunmessin surekli en zoru buymus tup bebekde valla bekleme sureciAslında dinlememek için elimden geleni yapıyorum da engel de olamıyorumsürekli yatmıyorum hareket halindeyim ama istirahat modundayım
Teşekkğr ederim canımEn iyisi canim hem kafani dagitacak bir diziye basla boylelikle dusunmessin surekli en zoru buymus tup bebekde valla bekleme sureciSuanda epey bir calisma vardir rahim hanfendiyi yormamak lazim iyi istiraatler canim
Doğru söylüyorsun ahh bu çocuklar ahhTeşekkür ederim cvbınız için onca iğne ilaç değilde burna çubuk sokulması korkutuyor
Ay canım sağolasın evet yoktun gözlerim aradı seniCok uzuldum canim kardesim, yeni girebildim kk ye bir haftadir giris yapamiyordum sizleri cok merak ettim bu haberi alicamizi hic dusunmemistim cok umutluyduk ama lutfen yilmayin umudunuzu yitirmeyin Rabbim tez zamanda icinize tekrar baslamaniz duygusunu verir inshaAllah hayallerinize kavusursunuzDualardasin
Canım nasıl gecti bakalım güzel haberler ver bakalımOlsun, ip baglayamasan da benim gibi hic bir dilek tutma firsatini kacirmaonemli olan niyet
Canim selam, opu 10:30daydi, ancak eve donebildik. Biraz odada istirahat etmem gerekti. Cikista sancim oldu ama zaman gectikce acildim. Bi de popodan igne vurdular cikarken, simdi daha iyiyim. Umarim ohss olmam, 29 yumurta toplandi, malum pcos tan. Gozum sayida degil kalitesinde. İnsallah pgtden saglikli donecek kadar bir verim olurCanım nasıl gecti bakalım güzel haberler ver bakalım
Hayırlı olsun canım inşallah hepsi bol kalitelidirCanim selam, opu 10:30daydi, ancak eve donebildik. Biraz odada istirahat etmem gerekti. Cikista sancim oldu ama zaman gectikce acildim. Bi de popodan igne vurdular cikarken, simdi daha iyiyim. Umarim ohss olmam, 29 yumurta toplandi, malum pcos tan. Gozum sayida degil kalitesinde. İnsallah pgtden saglikli donecek kadar bir verim olurUltrasonda daha cok gorunuyordu takip ederken ama icerde daha minik olanlar kalmis, onlar icin 5 gun daha cetrotide a devam edecekmisim. Ben de elimde fazladan igne kaldi diye uzuluyodum, al sana igne gibi oldu
Tesekkurler pastelcim, insallahHayırlı olsun canım inşallah hepsi bol kalitelidir
Canim, ilk gorusme icin Semra hocayi denk getiriyorlar aslinda, yani ileri bir tarih olsa da onu belirterek veriyolardi Semra hocaya randevu. Ama zaten ilk gorusmede Semra hoca tek basina bakmiyor, yaninda yine bir doktor daha oluyor. Benimkinde vardi. Sonra tedaviye gecerken dosyamin Yucel hocaya aktarilmasini istemistim. Ama takip muayenelerinden birine Yucel yerine Semra hoca girmisti yine mesela.. Sasirmistim ben de.Acikcasi hic belli olmuyor diyebilirim. Bu aralar cok bi yogun gibi duruyor merkez. Acelen yoksa, ileri tarihte de olsa Semra hocaya istiyorum diyebilirsin. Ama takip muayenelerini diyorsan, onlara zaten Semra hocanin girme olasiligi cok dusuk, arada boyle benimki gibi denk gelirse olabiliyor benim anladigim kadariyla... İnsallah gonlune gore olur.Arkadaşlar bu memorialde her seferinde böyle mi olacak acaba, açıkçası şuan modum düştü yaa, gecen ilk muayenede semra hanim için demiştim beril hanıma randevu ayarlandı bir sonrakinde semra hanıma veririz dediler bugun aradım semra hanim derken beril hocadan da olduk , umut bey var ona verelim diolar... keyfim kaçtı cok fena
Tesekkurler pastelcim, insallah
Senin durumunu da simdi okudum, umarim endiselenecek bir durum degildir, her asamada bi heyecan, korku.. ne buyuk yuk ve zorluk bu tedavi. İcini ferah tutmaya calis
Maşallah, inşallah kaliteli bol embriyolu olurCanim selam, opu 10:30daydi, ancak eve donebildik. Biraz odada istirahat etmem gerekti. Cikista sancim oldu ama zaman gectikce acildim. Bi de popodan igne vurdular cikarken, simdi daha iyiyim. Umarim ohss olmam, 29 yumurta toplandi, malum pcos tan. Gozum sayida degil kalitesinde. İnsallah pgtden saglikli donecek kadar bir verim olurUltrasonda daha cok gorunuyordu takip ederken ama icerde daha minik olanlar kalmis, onlar icin 5 gun daha cetrotide a devam edecekmisim. Ben de elimde fazladan igne kaldi diye uzuluyodum, al sana igne gibi oldu
Okudukça ben strese giriyorum. İnşallah yerleşme kanamasıdır. Başka neden olacak ki.Kızlar merhaba , bugün transferimin 3.günündeyim ve wc de yumurta akı kıvamında bir akıntı ve içerisinde toplu iğne başı kadar kahverengi bir leke vardı. Dahaa önce böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba , endişelenmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?