Cansın vallaEwet tam olarak beklediğim cevap
Oooo benim sanırım 5. Kezdir alıştım artıkCovid testi acıtıyor mu çok korkmaya başladım
Ben yarin gidiyorum bakalim nasipse , eger yum.varsa basliycaz bu ay, cok takip etme beni birlikte gidelim, guzel haberler ala ala insallh, çabuk toparlan gel hemen canim benimCansın vallainşallah canım arkadaşım senin güzel olacak şimdi ben seni takipteyim
AmiimO kucaklar dolacak
Bizde genetik sorun yok. Ama sürekli başarısız gebelikler denemeleri tüp bebek süreçleri oluyor. Pgt ondan dolayı yapıyor. Bi kere biyopsi genetikte araştırılıyor. Sağlıklı sonuç gelse hadi transfer edilecek embriyo biyopsiden dolayı deforme oldu ve transfer edildiğinde tutmama riski esnasında bu dediğin değerlendirme yapılabilir. O zaman diyebiliriz bak genetik için biyopsi yapılmasaydi deforme olamayacak ve tutardı denilebilirdi ama benim genetikten olumlu gelmiyor ki malesef. Yani bu detayı neden verdim sende endişe etme genetik testte öyle bir sey olduğunu düşünmüyorum. Yücel Beyde öyle düşünmüyor. Bu arada beni aradı bugün 16 dk boyunca yine konuştuk benim surecimin evet yaşıma göre enteresan sonuç verdiğini söyledi kendiside enaz biri gelir beklentisinde olduğunu söyledi. Esimle genetik sorun olmadığını ama yapısal bir takım getiri olabileceğini tüp bebekte %85 kadın yumurtası etken %15 erkek sprem mi dedi. Ama demekki sizde bu sekilde denemek lazım dedi. Bazi hastalarimizda böyle olur vazgecmeyin dedi. Bizde sizin gibi bu tip sorunlarda başarı elde etmediğimiz hiç olmadı sadece vazgeçen hastalarımız olmuş olabilir dedi. Pgt sağlıklı embriyo geldi transfer ettik belki o zamanda tutmayabilir yapay bir islem sonucta o nedenle yapılacak doğru yol bu onu bilelim dedi şuan. Yani yine güven geldi ama şuan için ara vereceğim sağlıklı düşünmek için yine. Yine tüp bebek denersem de Memorial yücel bey olacak o kesinMayıs Haziran dan önce düşünmüyorum. Beni ararsın uygun zamanda konuşalım dedi. Senin iyi haberlerini takipte olacağım
İnşallah arayı acmadan gelirim inşallahBen yarin gidiyorum bakalim nasipse , eger yum.varsa basliycaz bu ay, cok takip etme beni birlikte gidelim, guzel haberler ala ala insallh, çabuk toparlan gel hemen canim benim
Yaa
İnşallah sizden şimdilik güzel haberler bekliyorum benAllahım inşaallah yüzünü tez vakitte güldürsün
Ya evde kırmızı ip bulamadımAmiimtabiiki dolacak Yucel beyi bir kez daha sevdim bugun, seni yureklendirmesi cok cok hosuma gitti. Bosuna soylemiyor soylediklerini
Ben de yarin sabah Opu'ya giriyorum. Buyuk bir donum noktasini tamamlayip, heyecanli kisma adim atiyorum, simdi neler hissettiginizi daha iyi anlamaya baslicam
Hepimizin gonlune gore olsun.
Bugun 1 Mart, Marteniçka yapindilek tutup kirmizi beyaz iplerden bileginize baglayin. İlk leylegi havada gorene kadar ipler bilekte kaliyor
Canım inşallah gönlüne göre verirAmiimtabiiki dolacak Yucel beyi bir kez daha sevdim bugun, seni yureklendirmesi cok cok hosuma gitti. Bosuna soylemiyor soylediklerini
Ben de yarin sabah Opu'ya giriyorum. Buyuk bir donum noktasini tamamlayip, heyecanli kisma adim atiyorum, simdi neler hissettiginizi daha iyi anlamaya baslicam
Hepimizin gonlune gore olsun.
Bugun 1 Mart, Marteniçka yapindilek tutup kirmizi beyaz iplerden bileginize baglayin. İlk leylegi havada gorene kadar ipler bilekte kaliyor
Mutlu oldum, inşallah bundan sonraki tedavilerde hep en güzelleri yaşayın. En fazla yumurta en fazla embriyo en çok sağlıklı.. ve sonunda en kolay hamilelik:) Allah gönlünüze göre versin, hevesinizi isteğinizi karşılıksız bırakmasın inşallah.Canım inşallah gönlüne göre verirYücel bey sağolsun 16 dk boyunca konuştu pazar günü aradı birde yani. Mesleğini sevdiğine inancım sonsuz. Keske yumurta kalitesiyle ilgili önceden bilgi edinme şansım olsaydı dedi. Bu da samimiyetin beni anladığının bendeki anahtar kelimesi gibi oldu. Efsane geri gelecek beni bekleyin yarın dualarım seninle olacak senin için hayırlısını diliyorum
Ne cok sevindim bi bilsenCanım inşallah gönlüne göre verirYücel bey sağolsun 16 dk boyunca konuştu pazar günü aradı birde yani. Mesleğini sevdiğine inancım sonsuz. Keske yumurta kalitesiyle ilgili önceden bilgi edinme şansım olsaydı dedi. Bu da samimiyetin beni anladığının bendeki anahtar kelimesi gibi oldu. Efsane geri gelecek beni bekleyin yarın dualarım seninle olacak senin için hayırlısını diliyorum
Olsun, ip baglayamasan da benim gibi hic bir dilek tutma firsatini kacirmaYa evde kırmızı ip bulamadımne güzel bir gelenek
Yumurta kalitesiyle ilgili bilgim olsaydı derken neyi kastetti peki. Yumurtalarınızın kalite sorunu mu var?Canım inşallah gönlüne göre verirYücel bey sağolsun 16 dk boyunca konuştu pazar günü aradı birde yani. Mesleğini sevdiğine inancım sonsuz. Keske yumurta kalitesiyle ilgili önceden bilgi edinme şansım olsaydı dedi. Bu da samimiyetin beni anladığının bendeki anahtar kelimesi gibi oldu. Efsane geri gelecek beni bekleyin yarın dualarım seninle olacak senin için hayırlısını diliyorum
teşekkür ederim destekleriniz içinMutlu oldum, inşallah bundan sonraki tedavilerde hep en güzelleri yaşayın. En fazla yumurta en fazla embriyo en çok sağlıklı.. ve sonunda en kolay hamilelik:) Allah gönlünüze göre versin, hevesinizi isteğinizi karşılıksız bırakmasın inşallah.
Yani yumurta kalitesinde de sorun var. Genetikten kaliteli embriyo bilgisinin gelmesinde %85 yumurtanın katkısı %15 spermin katkısı var dedi.Yumurta kalitesiyle ilgili bilgim olsaydı derken neyi kastetti peki. Yumurtalarınızın kalite sorunu mu var?
Tedaviye onay verildiği anda isteniyor. Yumurta toplamada istenmiyor. Birde transfer zamanı isteniyor. Korkma güzel seyler olacakKızlar merhaba şişli memorialde her muayene öncesi covid testi mi istiyorlar. Tedaviye başlarken test yapılcak dendi pcr mı antikor testi mi nasıl yapılıyor ve ne sıklıkla yapılıyor. Aşı falan isteniyor mu bilgisi olan var mı çok gerildim covid testi çok korkutucu geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?