Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

O kucaklar dolacak
Amiim tabiiki dolacak Yucel beyi bir kez daha sevdim bugun, seni yureklendirmesi cok cok hosuma gitti. Bosuna soylemiyor soylediklerini

Ben de yarin sabah Opu'ya giriyorum. Buyuk bir donum noktasini tamamlayip, heyecanli kisma adim atiyorum, simdi neler hissettiginizi daha iyi anlamaya baslicam

Hepimizin gonlune gore olsun.

Bugun 1 Mart, Marteniçka yapin dilek tutup kirmizi beyaz iplerden bileginize baglayin. İlk leylegi havada gorene kadar ipler bilekte kaliyor

Allahım inşaallah yüzünü tez vakitte güldürsün

Ya evde kırmızı ip bulamadım ne güzel bir gelenek

Canım inşallah gönlüne göre verir Yücel bey sağolsun 16 dk boyunca konuştu pazar günü aradı birde yani. Mesleğini sevdiğine inancım sonsuz. Keske yumurta kalitesiyle ilgili önceden bilgi edinme şansım olsaydı dedi. Bu da samimiyetin beni anladığının bendeki anahtar kelimesi gibi oldu. Efsane geri gelecek beni bekleyin yarın dualarım seninle olacak senin için hayırlısını diliyorum

Mutlu oldum, inşallah bundan sonraki tedavilerde hep en güzelleri yaşayın. En fazla yumurta en fazla embriyo en çok sağlıklı.. ve sonunda en kolay hamilelik:) Allah gönlünüze göre versin, hevesinizi isteğinizi karşılıksız bırakmasın inşallah.

Ne cok sevindim bi bilsen buradaki tum arkadaslarla ayni duygulari paylasiyorum bizim merkezde pek inanmiyolar ama kalite icin takviye kullanmaya simdiden baslayabilirsin sen inaniyorsan ki arayi cok acmadan yine bizimle ol

Guzel dileklerin icin cok tesekmurler, agzina saglik

Yumurta kalitesiyle ilgili bilgim olsaydı derken neyi kastetti peki. Yumurtalarınızın kalite sorunu mu var?

Kızlar merhaba şişli memorialde her muayene öncesi covid testi mi istiyorlar. Tedaviye başlarken test yapılcak dendi pcr mı antikor testi mi nasıl yapılıyor ve ne sıklıkla yapılıyor. Aşı falan isteniyor mu bilgisi olan var mı çok gerildim covid testi çok korkutucu geliyor bana

Çok t teşekkür ederim destekleriniz için emeklerimiz mutlulukla sonuçlansin inşallah

Tedaviye onay verildiği anda isteniyor. Yumurta toplamada istenmiyor. Birde transfer zamanı isteniyor. Korkma güzel seyler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…