Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

3 ay önce ben oldum canım umut hoca ile birlikte Semra hoca yaptı ve ameliyattan ilk defa hiçbişey hissetmedim daha önce farklı yerlerde bu ameliyatı oldum ve çok ağrı sızı çektim sonrası burada ameliyat oldum sonra bile dedim siz beni ameliyat ettiniz mi emin misiniz neden ben ağrı hissetmiyorum 😂 umut hoca gülmüştü iyi işte daha ne istiyorsun kullanılan aletler de fark eder burada ki aletler son sistem demişti için rahat olsun yani canım 😚
Cok sevindim boyle olmasina 🤩 gecmis olsun 🌻 fiyati nasildi? Ben bize ilk gorusme sonrasi verilen genel bilgilendirme kagidinda bi 5600 gordum ama guncel mi o fiyat acaba?

Anladim canim, cok tesskkurler. Yani bizim takip doktorlarimiz, Yucel bey, Umut bey gibi doktorlar degil de kendisi yapiyor bu islemi merkezde o zaman. Benim polip alinacak, o zaman kendisi yapacaktir buyuk ihtimal, sevindim ☺️
Sana da cok gecmis olsun ❤️
Cok gecmis olsun canim. Ben de polip ameliyati oldum. Atasehir memorialde yaptirmistim. Cem hoca yapmisti. Rabbim butun hastaliklarimiza sifalar versin canim.

Benim ilk transferim tutmadı 2. Transfer ücretini de sormadım açıkcası ☺️ 2. Transfer ücreti ne kadar bilgisi olan arkadaşlar var mı? Bize fiyat kağıdı da vermediler.

3 ay önce ben oldum canım umut hoca ile birlikte Semra hoca yaptı ve ameliyattan ilk defa hiçbişey hissetmedim daha önce farklı yerlerde bu ameliyatı oldum ve çok ağrı sızı çektim sonrası burada ameliyat oldum sonra bile dedim siz beni ameliyat ettiniz mi emin misiniz neden ben ağrı hissetmiyorum 😂 umut hoca gülmüştü iyi işte daha ne istiyorsun kullanılan aletler de fark eder burada ki aletler son sistem demişti için rahat olsun yani canım 😚
Çok teşekkür ederim cevabın için yücel hocada bugün dedi yumurta toplamadan daha kolay dedi.Bakalim önce yumoslar güzel oluşsun.Bana havuz yöntemide uygulayabilirler yumurtam az olduğu için .Hayırlısı bakalım

KızlarDünden beri İstanbula geldim adetin gelmesini bekliyorum ama gelmedi😂 hemşireler de adetin ilk günü arayım randewu alın dedi böyle mi oluyo normalde randevu

Semra hoca dosyaları görüşürken bazen kendi görmek istiyor ya da takip doktorları özellikle siz de görün diye talep ediyor. Son iki transferimi Semra hoca yapmıştı ama ben talep etmedim, Gönül hanım öncesindeki kayıplardan dolayı not alayım mümkünse semra hoca girsin transfere demişti.
Transferi kimin yaptığının önemi yok ama o ortamda hocayı görünce psikolojik olarak daha rahat olunuyor. Transferlerden biri düşük oldu birinde de oğluma kavuştum. Allah herkesin yardımcısı olsun, sen de inşallah tez vakitte kavuş muradına..
Transferi kendi doktorumuz mu yapiyo acaba
Cunku ben toplamayi ve transferi kendi doktorum yapicak saniyodum toplmayi melih bey yapti transferi kim yapicak diye merak ediyorum

KızlarDünden beri İstanbula geldim adetin gelmesini bekliyorum ama gelmedi😂 hemşireler de adetin ilk günü arayım randewu alın dedi böyle mi oluyo normalde
Aksam uzeri 4 den önce adet olursaniz ariyosunuz eger 4 den sonra olursaniz o gunu 0. Gun sayiyolar ertesi gün ariyosunuz ertesi gun 1. Gün oluyo 😊
Heycan yapmayin rahat olun heycan yapinca gelmez 😊😊

Back
X