- 10 Ocak 2021
- 93
- 147
- 8
- 36
3 ayda fiyat mı artar arkadaş bu nedir Allah AllahSuan guncel fiyati 6700 tl
Ama her 3 aydan 3 aya fiyat artiyo malesef

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ayda fiyat mı artar arkadaş bu nedir Allah AllahSuan guncel fiyati 6700 tl
Ama her 3 aydan 3 aya fiyat artiyo malesef
Bize çatlatma ignesini yaptığın günden dedilerKizlar opudan önce eş kaç gün perhiz yapmalı hemşire anlattı ama karıştırdım bilen yazabilirmi
Bi sorununuz olmadigi halde tutmadi yaniBirşey bildirmediler tüp bebekte şansın yüzde yüz olduğunu kim söyledi ki yüzde elli elli dedi Semra hoca...
Malesef cok az bi sure ve 3 ay once 6 200 du 3 ay sonra 6 700 oldu 500 tl artiyo yani3 ayda fiyat mı artar arkadaş bu nedir Allah Allahgeliyorlar bana sağdan sağdan
Kendileri bilir bende embriyolarımı taşırım arkadaşlarım 4000 e koyduruyo hepsinin de tuttu yani bende memoriale gidiyorum sizde gelin gelin o kadar söyledim ilk denemelerinde tuttu benim tutmadı birine taşırım umrum olmaz yani burada ücretler çığırından çıktı hala da artmaya devam ediyor afedersiniz de para sıçmıyoruz sonuçta...Malesef cok az bi sure ve 3 ay once 6 200 du 3 ay sonra 6 700 oldu 500 tl artiyo yani
Bize verdikleri ilk fiyat listesinde 10 .500 e tup bebek hastane parasi yaziyodu urolojiye yonlendirdiler 3 ay sonra tedaviye baslicaz dediler 12 bin oldu ve cok sinirlendim sonucta bize verilen fiyat gecerli olmasi lagzimdi
Her seyin uzerine fiyat koydular tekrar 3 ay gectigi icin
4 veya 5 gün demişlerdi bize canımKizlar opudan önce eş kaç gün perhiz yapmalı hemşire anlattı ama karıştırdım bilen yazabilirmi
Cok dogru bizde ilk konustugumuzda en fazla 20 bine konusmustuk hersey dahil ama suan 45 milyari buldu fiyatlar artti ekstira olmayan seyler cikti cok iyi bi hastane ama fiyat konusunda cok abartili 3 ayda fiyat hicbisekilde artamaz en az 6 ay olmasi lagzim 50 100 de degil cok artiyoKendileri bilir bende embriyolarımı taşırım arkadaşlarım 4000 e koyduruyo hepsinin de tuttu yani bende memoriale gidiyorum sizde gelin gelin o kadar söyledim ilk denemelerinde tuttu benim tutmadı birine taşırım umrum olmaz yani burada ücretler çığırından çıktı hala da artmaya devam ediyor afedersiniz de para sıçmıyoruz sonuçta...
Kac tane emriyonuz var sizin donmuş3 ayda fiyat mı artar arkadaş bu nedir Allah Allahgeliyorlar bana sağdan sağdan
Ameliyat genetik testler VS benim de 50 bini geçti yani...Cok dogru bizde ilk konustugumuzda en fazla 20 bine konusmustuk hersey dahil ama suan 45 milyari buldu fiyatlar artti ekstira olmayan seyler cikti cok iyi bi hastane ama fiyat konusunda cok abartili 3 ayda fiyat hicbisekilde artamaz en az 6 ay olmasi lagzim 50 100 de degil cok artiyo
Bu sekilde devam ederse bu da benim ilk ve son yaptirisim olur herlde
Hersey cok pahali gercekten Allah herkezin yardimcisi olsunAmeliyat genetik testler VS benim de 50 bini geçti yani...
Arkadaşlarınız hangi merkezde tedavi sonucu aldı? Biz de tedavi için para birikimi yapıyorduk. Konuştuğumuzda 25bindi. Dedikleri gibi 45-50 binli fiyatlara çıktıysa hayatta altından kalkamayızKendileri bilir bende embriyolarımı taşırım arkadaşlarım 4000 e koyduruyo hepsinin de tuttu yani bende memoriale gidiyorum sizde gelin gelin o kadar söyledim ilk denemelerinde tuttu benim tutmadı birine taşırım umrum olmaz yani burada ücretler çığırından çıktı hala da artmaya devam ediyor afedersiniz de para sıçmıyoruz sonuçta...
Beylikdüzü medicana da dr Selman beydi ilaçlarla bile 15 bine yaptı valla ilk denemede tuttu lazer yöntemi ile embriyo ya çizik atmışlar embriyo kolay tutunsun diye kalın kabuğunu kırdık demişlerArkadaşlarınız hangi merkezde tedavi sonucu aldı? Biz de tedavi için para birikimi yapıyorduk. Konuştuğumuzda 25bindi. Dedikleri gibi 45-50 binli fiyatlara çıktıysa hayatta altından kalkamayız![]()
Teşekkür ederimBeylikdüzü medicana da dr Selman beydi ilaçlarla bile 15 bine yaptı valla ilk denemede tuttu lazer yöntemi ile embriyo ya çizik atmışlar embriyo kolay tutunsun diye kalın kabuğunu kırdık demişler
Transferi kendi doktorumuz mu yapiyo acaba
Cunku ben toplamayi ve transferi kendi doktorum yapicak saniyodum toplmayi melih bey yapti transferi kim yapicak diye merak ediyorum
Yok ameliyat ben oldum yapışıklık vardı kürtajlar dan dolayı düşüklerim oluyor sürekli eşimde problem yok benim rahimde problem varTeşekkür ederimEşinin ameliyat durumu yoktu değil mi?
Sizin sorununuz sperm azlıgı mıTeşekkür ederimEşinin ameliyat durumu yoktu değil mi?
Kusura bakmayın anlam eksikliğine sebep olacak şekilde yazmışımYok ameliyat ben oldum yapışıklık vardı kürtajlar dan dolayı düşüklerim oluyor sürekli eşimde problem yok benim rahimde problem var
Arkadaşımın kendi ve eşinde sorun yoktu sebepsiz infertilite 4 yıl evliler çocuk olmadı yumurtlama tedavileri ile olmadı aşılama oldu olmadı tüp bebekte oldu şuan 4 aylık hamileKusura bakmayın anlam eksikliğine sebep olacak şekilde yazmışımarkadaşınızın tedavisi 15 bin tl tutmuş, arkadaşınızın eşi ameliyat vs olmuş mu onu kastetmiştim
Benim eşimde azospermi var, ameliyatını, tüp bebek tedavisini ve pgt ücretini ekleyince 25binli rakamlara tekabül ediyordu
Ahh ne güzelArkadaşımın kendi ve eşinde sorun yoktu sebepsiz infertilite 4 yıl evliler çocuk olmadı yumurtlama tedavileri ile olmadı aşılama oldu olmadı tüp bebekte oldu şuan 4 aylık hamile![]()