Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı gün başlıyorz demekki. Bnde bugün aradm randewu için döneceklermişKızlar nihayet 45 gün sonra nihayet mens oldumbaşlıyoruz İnşallah. Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin
![]()
Hayırlı olsun, ilaçsız mı olacak sizinki de? Ben İstanbul da değilim takibimi bulunduğum şehirde yaptıracağım. İnşallah 21. gün olur transferimiz o da gecikmesin artıkAynı gün başlıyorz demekki. Bnde bugün aradm randewu için döneceklermiş
Canım senin 24.gun yapıldı diye hatırlıyorum. Normalde düzenli miydi adetlerin? Yeni bir yolculuk başlıyor güzel sonuçlansın inşallah, strese girdim yineCanım ben de ilk tedavime kasımda başladım sanıyordum ki kasımda her sey biterşubat sonu transferim oldu
Bunca zaman bekledik bir kaç ay daha bekleniyor yeterki sonu mutlu olsun ki olacak rabbimin izniyle
![]()
Aynı gün başlıyorz demekki. Bnde bugün aradm randewu için döneceklermiş
Kızlar ben hala olamadım 43 gün geçti . Darısı başımaKızlar nihayet 45 gün sonra nihayet mens oldumbaşlıyoruz İnşallah. Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin
![]()
Canım ben her ay adet oluyorum ama günü değişiyor 30-35 gün arasıCanım senin 24.gun yapıldı diye hatırlıyorum. Normalde düzenli miydi adetlerin? Yeni bir yolculuk başlıyor güzel sonuçlansın inşallah, strese girdim yine![]()
Canım sende pko vardı değil mi ? Transfer ilaçlı olacaksa hastane söktürücü de verebiliyor bir danış istersenKızlar ben hala olamadım 43 gün geçti . Darısı başıma![]()
Ben tedaviye başlıcam transfere değilKızlar ben hala olamadım 43 gün geçti . Darısı başıma![]()
Olsun Alllah söyletti. O günleri de göreceğiz inşallahBen tedaviye başlıcam transfere değil![]()
Canım sende pko vardı değil mi ? Transfer ilaçlı olacaksa hastane söktürücü de verebiliyor bir danış istersen
Canım valla ilaçlı mı olacak bilmiyorum . Söktürücü içtim 5 gün geçti yine olamiyorumCanım sende pko vardı değil mi ? Transfer ilaçlı olacaksa hastane söktürücü de verebiliyor bir danış istersen![]()
![]()
İnşallah güzel bir süreç geçirirsin canım hamilelik haberini duyacağımız günler yakınBen tedaviye başlıcam transfere değil![]()
İnşallahİnşallah güzel bir süreç geçirirsin canım hamilelik haberini duyacağımız günler yakın![]()
2bin flan tutar en fazla bnceKızlar konusmaları okurken gordum dondurulmus embriyo transfer öncesi de rahim hazirlama icin ilaç kullanılıyomus bunu bilmiyodum
Yeni kullananlar var mı aranizda o ilaclarin fiyati ne tutuyo ortalama
Hadi yaa o kadr çok mu zaten tedavi surecinde 5 bin tutmustu2bin flan tutar en fazla bnce
İnşaallah canım benim çok sağolMetalwoman canım kafaya taktıkca gecikiyor biliyosun , takma demicem deyince olmuyor onu da biliyorum
Söktürücü içtiysen en fazla 3 gün içinde olursun içini ferah tut annesi
bebeğin sana kavuşacağı vakti bekliyor
![]()
Çok yumurta toplananlar da gecikiyormuş zaten, yücel hocayla hafta içi görüşmüştüm 46-47 güne kadar sıkıntı yok hafta sonu da olmazsa ilaca başlayacaktık çok şükür gerek kalmadı. İnşallah sizinki de kendiliğinden olurKızlar ben hala olamadım 43 gün geçti . Darısı başıma![]()
Benim transfer süreci başlıyor, inşallah tedavini, çok güzel geçer siz de en kısa zamanda başlarsınızAynı gün başlıyorz demekki. Bnde bugün aradm randewu için döneceklermiş
İnşaallah çok teşekkür ederimÇok yumurta toplananlar da gecikiyormuş zaten, yücel hocayla hafta içi görüşmüştüm 46-47 güne kadar sıkıntı yok hafta sonu da olmazsa ilaca başlayacaktık çok şükür gerek kalmadı. İnşallah sizinki de kendiliğinden olur![]()