Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar merhaba, durumumu özet geçmek isterim. İzmir irenbede 2 senedir tedavideyim. İlk opuda 9 toplanıp, 6 sı döllendi ve 3 tane 3. Güne gitti, 2 si transfer oldu. Negatif. Sonra çok minik nokta kadar bi çikolata kisti var ondan tutmadı dediler, 3 ay geçici menopoza sokuldum ve öncesinde 2. Opu yapıldı, 19 toplandı, 9 u döllendi. 3 ü takip edildi 5. Güne gitmedi, 6 sı 3. Gün oldu. Donduruldu. Ama 3 lü dondurulduğu için 3 tane çözdürüldü, 2 si kondu ve kalan 1 yine 5 e gitmedi. Sonuç kimyasal. İçerde 4 emb kaldı. Nedenin ne olduğu belli değil deseler de, morfoloji %1, sayı 4 milyon, ileri hareket %30. Ve 10 sene önce eşim testis kanseri oldu ve kemoterapi gördü. Kemo öncesi dondurulmuş spermleri kullanalım demiştim en başta, spermiogram iyi dediler kullandırmadılar ve dna hasar testi de yapılmadı. Embriyom az ve 3. Gün diye pgt de yapılmadı. Şimdi kalan 4 embriyo için tekrar transfer hazırlığım başladı. Bu da tutmayacak çünkü spermlerde sorun var. 3. Opuyu memorialda dişünüyorum. Yaşım 37.
Canim inşallah en kısa zamanda kucağın dolar inşallah 🙏 bende 35 esim 36 yaşında varikosel ameliyatı oldu. Sperm sayısı düşük ve hareketlilik yavaş morfoloji 1. Bende hic sorun Yok. Adetlerim düzenli her türlü esim ve kendine genetik test yaptırdım. Kendim için pıhtılaşma kontrolleri için en detayli tahliller ile kontrolleri sagllattim. Memorial hastanesinde yücel beyde takibim. Oda bende bir sey yok konusunda net. Ama tedavi sonrası 5 gune 3 tane çok iyi kalite gözüken embriyo Genetik testten olumsuz geldi ve transfer yapilacak bir şey olmadığı için iptal edildi. Neden sorusunu sorduğumda kendisi suni bir islem olduğunun %85 yumurtanın payının olduğunu spermin %15 payının olduğunu söylemekteler. İnşallah biran önce olsun sevelim minmoslarimizi 🥰🙏

Canim inşallah en kısa zamanda kucağın dolar inşallah 🙏 bende 35 esim 36 yaşında varikosel ameliyatı oldu. Sperm sayısı düşük ve hareketlilik yavaş morfoloji 1. Bende hic sorun Yok. Adetlerim düzenli her türlü esim ve kendine genetik test yaptırdım. Kendim için pıhtılaşma kontrolleri için en detayli tahliller ile kontrolleri sagllattim. Memorial hastanesinde yücel beyde takibim. Oda bende bir sey yok konusunda net. Ama tedavi sonrası 5 gune 3 tane çok iyi kalite gözüken embriyo Genetik testten olumsuz geldi ve transfer yapilacak bir şey olmadığı için iptal edildi. Neden sorusunu sorduğumda kendisi suni bir islem olduğunun %85 yumurtanın payının olduğunu spermin %15 payının olduğunu söylemekteler. İnşallah biran önce olsun sevelim minmoslarimizi 🥰🙏
Ben bu yumurta %85 olduğuna nedense pek inanamıyorum

İnşallah sen naptın maşallah duydunmu kalp atışını
Çok şükür rabbime bu günleri de gösterdi miniğimin kalbini de duydum 🥲Allah sağlıkla kucağımda görmeyi de nasip etsin , dileğim isteyen herkesin kucakları dolsun Allah daha fazla hasret çektirmesin 🌺🤲

Çok şükür rabbime bu günleri de gösterdi miniğimin kalbini de duydum 🥲Allah sağlıkla kucağımda görmeyi de nasip etsin , dileğim isteyen herkesin kucakları dolsun Allah daha fazla hasret çektirmesin 🌺🤲
Maşallah,Subhanallah 🤲

Rsbbim nazarlardan korusun ,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .Dileyen herkese tattırsın bu duyguyu Mevlam . 🤲🥲

5 gün önce toplama islemim olmustu zorunlu embriyo dondurmamiz gerekti 1 ay sonra transfer olucak 1 ay bekleme suresi dendi
Bu 1 ay icinde birliktelik yasak mı acaba ?
Bununla ilgili bilgi verildi ama narkozun etkisinde oldugum icin tam hatirlayamıyorum

Back
X