Bu sefer bende kızdım geç saatte aradılar düzenli aramadilar biz peşinden koştuk .
evet ve hemşirelere soruyorum farklı cevap veriyorlar laboratuvara soruyorum farklı cevap veriyorlar. Sinirlendim akşam akşam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sefer bende kızdım geç saatte aradılar düzenli aramadilar biz peşinden koştuk .
Neden taze transfer dediler sana
Yumurtaları asenkron gelişen var mı
Yok önermediler. Pko olduğumdan dolayı sanrımBenim de asenkron yumurtalarım ve 2. tedavimde iğnelerden önce bant kullandım fakat o ay çok az yumurta çıktı ve yumurtalar tedaviye çok zor cevap verdi. 3. tedavide ise asenkron olmasın diye farklı bir şekilde yumurtaları baskıladılar ve yumurtalar yine iğnelere cevap vermedi. Bir dahaki tedavimde baskılama falan kesinlikle istemeyeceğim, hatta mini tüp yapmalarını talep edeceğim. Herkesin bünyesi farklıdır ama bant gb şeyler bence bana iyi gelmedi. Sizin için bir şey önerdiler mi?
Yok önermediler. Pko olduğumdan dolayı sanrım
İnşallah tutunur hayırlısı olsun demekten başka bir şey elden gelmiyor.Genetik test yaptırmayacağımız için sanırım. Yarın İpek hocaya muayene olacakmışım ohss için duruma göre aynı gün transfer yapılacakmış. Başka da bişey bilmiyorumYarın embriyolarımızın 5.günü
![]()
Banada ilk band uyguladılar. Her zaman 6-7 yumurta olurken o ay 4 yumurta toplandı banada yaramadı yani. 2. Tedavimde baskılama uygulanmadı ve 7 yumurta toplandı ama pgtden olumlu embriyo gelmedi. 3. Yr artıkBenim de asenkron yumurtalarım ve 2. tedavimde iğnelerden önce bant kullandım fakat o ay çok az yumurta çıktı ve yumurtalar tedaviye çok zor cevap verdi. 3. tedavide ise asenkron olmasın diye farklı bir şekilde yumurtaları baskıladılar ve yumurtalar yine iğnelere cevap vermedi. Bir dahaki tedavimde baskılama falan kesinlikle istemeyeceğim, hatta mini tüp yapmalarını talep edeceğim. Herkesin bünyesi farklıdır ama bant gb şeyler bence bana iyi gelmedi. Sizin için bir şey önerdiler mi?
Biz beraber yol alalım cnm inşallahBanada ilk band uyguladılar. Her zaman 6-7 yumurta olurken o ay 4 yumurta toplandı banada yaramadı yani. 2. Tedavimde baskılama uygulanmadı ve 7 yumurta toplandı ama pgtden olumlu embriyo gelmedi. 3. Yr artıksabır demekten başka çare yok
![]()
Seni bilmiyorum ama benim ağrı esigim yüksek olmasına rağmen ilaç müthiş şekilde yakiyorY
Yarın kullancm acıtıyor.mu ki
Sizin tutmadı mıBenim de asenkron yumurtalarım ve 2. tedavimde iğnelerden önce bant kullandım fakat o ay çok az yumurta çıktı ve yumurtalar tedaviye çok zor cevap verdi. 3. tedavide ise asenkron olmasın diye farklı bir şekilde yumurtaları baskıladılar ve yumurtalar yine iğnelere cevap vermedi. Bir dahaki tedavimde baskılama falan kesinlikle istemeyeceğim, hatta mini tüp yapmalarını talep edeceğim. Herkesin bünyesi farklıdır ama bant gb şeyler bence bana iyi gelmedi. Sizin için bir şey önerdiler mi?
Tuttu ama kimyasal oldu maalesef bizim.Sizin tutmadı mı
Banada ilk band uyguladılar. Her zaman 6-7 yumurta olurken o ay 4 yumurta toplandı banada yaramadı yani. 2. Tedavimde baskılama uygulanmadı ve 7 yumurta toplandı ama pgtden olumlu embriyo gelmedi. 3. Yr artıksabır demekten başka çare yok
![]()
İyiyim canım. İlaçları kullanmaya devam 11 nisan pazar günü randevu var. Bakalım yumoşlar büyüyecek mi
Hadi bakalımİyiyim canım. İlaçları kullanmaya devam 11 nisan pazar günü randevu var. Bakalım yumoşlar büyüyecek misen nasılsın
![]()
35 yaş altında yaptırmayanlar var tabikiMerhaba, Tüp bebek yaptırıp pgt yaptırmayan var mıdır ?
merhaba bu hormon testleri illa adetin 3. günü mü yapılıyor. benden de gitmeden bu testleri ysptırmamı istediler ama adet günüm de gelmedi daha var ne yapsam acaba adet öncesi yaptırsam değerlerde değişiklik olur muSınır 4.20 ben de 4.63 çıktı.![]()
İlla adet diye belirtmediler . Ac karnına gitmek yeterlimerhaba bu hormon testleri illa adetin 3. günü mü yapılıyor. benden de gitmeden bu testleri ysptırmamı istediler ama adet günüm de gelmedi daha var ne yapsam acaba adet öncesi yaptırsam değerlerde değişiklik olur mu