Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

arkadaslar sisli memorial tüp bebek için rapor sağlayabiliyor mu yoksa biz mi kendı ımkanlarımızla alıyoruz süreç nasıl oluyor bilen var mı?
Raporu siz üniversite hastanesinden alacaksiniZ.Sonra onaylı raporu orda indirimde kullanabilirsiniz .2400 TL indirim sağlıyorlar.Ayrica o raporla kotası olan eczanelerden ilaçları indirimle alıyorsunuz.Fakat kotası olan eczaneyi araştırmak lazım.Bol şanslar hepimize

Raporu siz üniversite hastanesinden alacaksiniZ.Sonra onaylı raporu orda indirimde kullanabilirsiniz .2400 TL indirim sağlıyorlar.Ayrica o raporla kotası olan eczanelerden ilaçları indirimle alıyorsunuz.Fakat kotası olan eczaneyi araştırmak lazım.Bol şanslar hepimize
cevap verdiğiniz için çok tesekkür ederim.. rabbim son tüp bebeği yaptırmayı ve bebeğimizi kucağımıa almayo nasip etsin... bir de birşey sorcağım 2 sağlıklı embriyo cıktıgında 2 adet transfer ediliyor mu

cevap verdiğiniz için çok tesekkür ederim.. rabbim son tüp bebeği yaptırmayı ve bebeğimizi kucağımıa almayo nasip etsin... bir de birşey sorcağım 2 sağlıklı embriyo cıktıgında 2 adet transfer ediliyor mu
Rica ederim.İki tane embriyo Memorial tercih etmiyor.Amin inşallah cumlemizin.

yani benim de anlamadığım bu neden yapmıyorlar 3 transfer ve sonraso 2 koyma hakkımız var yasal olarak da var sonuçta
Cogul gebeligi riskli goruyorlar, en onemli sebebi bu olsa gerek 🤷 ama yasal hakka sahip olanlari da siddetle geri cevireceklerini sanmiyorum. Herhangi bir saglik sorunun yoksa bence sansin var ☺️

pastelmom pastelmom canım sende kaçtı transfer olduğunda? Benim bugün 14 ölçüldü ve 3 gün sonra tekrar muayene dediler. İnternette 17 nin üstünde gebelik olmuyor yazmışlar. Aslında tabi güveniyorum merkeze ama canım sıkıldı biraz.

pastelmom pastelmom canım sende kaçtı transfer olduğunda? Benim bugün 14 ölçüldü ve 3 gün sonra tekrar muayene dediler. İnternette 17 nin üstünde gebelik olmuyor yazmışlar. Aslında tabi güveniyorum merkeze ama canım sıkıldı biraz.
Canım benim rahim kalınlığın transferden 6 gün önce 10mm idi

14 gayet iyi işte ne güzel valla ben günde 4 estrofem içtiğim halde transferde rahim kalınlığını 8 ancak görebiliyorum.

14 gayet iyi işte ne güzel valla ben günde 4 estrofem içtiğim halde transferde rahim kalınlığını 8 ancak görebiliyorum.
Daha 11.gun ve 17nin üstünde sans azalıyormus. En iyisi orta karar. Keşke transfer zamanı böyle olsaydı ama hayırlısı diyelim.

Arkadaşlar merhaba araştırmalarım sonucunda en iyi merkez olarak burayı buldum . Benim hamile kalmamda sıkıntı yok ama genetik olarak sıkıntı olabilir . İlk gebeliğim bozulmuş gebelikti düştü . 2. Gebeliğimde sıkıntılı geçti sebebi anlaşılamayan büyük sıkıntılar yaşadık . Genetikle de ilgili olabilir dediler ama tam sebebini bulamadılar. Tüp bebek hakkında hiç bilgim yok ama şimdi 2. Çocuk için bana tüp bebek yapılır mı acaba? Yani embriyolara bakılır incelenir mi yaptırsam ? Normal yoldan hamile kalmaya korkuyorum yine aynı şeyler olur diye . Eşimde ve bende sıkıntı yok .

Arkadaşlar merhaba araştırmalarım sonucunda en iyi merkez olarak burayı buldum . Benim hamile kalmamda sıkıntı yok ama genetik olarak sıkıntı olabilir . İlk gebeliğim bozulmuş gebelikti düştü . 2. Gebeliğimde sıkıntılı geçti sebebi anlaşılamayan büyük sıkıntılar yaşadık . Genetikle de ilgili olabilir dediler ama tam sebebini bulamadılar. Tüp bebek hakkında hiç bilgim yok ama şimdi 2. Çocuk için bana tüp bebek yapılır mı acaba? Yani embriyolara bakılır incelenir mi yaptırsam ? Normal yoldan hamile kalmaya korkuyorum yine aynı şeyler olur diye . Eşimde ve bende sıkıntı yok .
Merhaba, tabiiki boyle bir talebiniz varsa yaparlar. Ki Memorialde daha once hicbir problemi olmamis ciftlerin embriyolarina da genetik arastirma yapilmasini oneriyorlar. Saglikli embriyo demek basari sansinin artmasi demek sonucta. Siz kendinizin kromozom analizini yaptirdiniz mi? 2. gebelikte saglikli cocuk sahibi oldunuz mu? İlkindeki dusuk belki kromozomsal bir sikintidan dolayidir. Zaten merkeze basvurdugunuzda sizden bu tetkikleri isterler. Onun disinda eger genetik bir hastalik tasiyorsaniz, embriyolardan o hastaligi tasimayani da buluyorlar ama sizdeki sikinti bu degil sanirim..
Tabii kan pihtilasmasini da atlamamak gerek, ona baktirdiniz mi? Pihtilasma sorunu da dusuklere sebep olabiliyor gebelikte kan sulandirici kullanilmadiginda.

Daha 11.gun ve 17nin üstünde sans azalıyormus. En iyisi orta karar. Keşke transfer zamanı böyle olsaydı ama hayırlısı diyelim.
Henuz transfer asamasina gelmedigim icin ben pek bilmiyorum bu konuyu ama sanirim bende de kalinlik sorunu var. Yumurta takibi icin ilk gittigimde adet tam sokulmemisti ve Yucel hoca rahim cok kalin demisti, 20mm idi 😱 insallah cozume ulasirsin canim, buraya da yazarsan cok sevinirim ❤️

Back
X