Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Valla işte dediğin gibi belli olmuyor hiçbirşey eeee ne olacak peki şimdi fazla kalınlaştı ise sordun mu? Ne gibi bir yol izleyeceklermiş.
Bana estrofem muhakkak 14 gün kullanılmalı dediler. Rahat olun, doktorlarımız birlikte karar veriyor vs. Bilmiyorum, mecbur güveneceğim. Ama Allah var hemşire hanım çok iyi bugün 3 kez aradı beni rahatlatmak için.

Cumartesi kontrolüm var, yazarım muhakkak. İnşallah bir sıkıntı yaşamadan atlatırız su süreci.

Maşallah ne güzel aramışlar ben artık yazınca bile cevap alamıyorum

Canım benim karar verememe sebebim ya 14 . Hafta da engelli çıkarsa çocuk diye korkuyorum o yüzden karar veremiyorum ama Dr risk var diyor yazılan yazilarda bu güne kadar doğanlarda görülmedi diyor kime güvenip karar verecegimi bilmedim ipek hocaya ve semra hocaya güvendim onlarda aricaklar inşaallah

Arayacaklar merak etme canim yakinlardaysan gidip yuz yuze gorussen daha iyi olur aslinda

desene noksan bile vardır :)
Cok daha fazlasıdır canım ama inan insanın gözü görmüyor bir şekilde bulup buluşturmaya çalışıyor işin içine giriyorsun bir kere Ama iyiki de girmişiiz Rabbime bin şükür hiçbirini gözüm görmüyor Allah güç kuvvet versin çalışır öderiz

Kızlar bişey sorcam. Memorial devletin karşılamadığı lutinus fitili veriyor. Halbuki devletin katşıladığı progestan fitil de var. İçerik çok benzer. Neden lutinus? Kutusu 200 lira civarı, içinde 21 tane var. Ve günde 4 tane kullanınca şıp diye bitiyor. Bilgisi olan varmı?

Evet bahçeci klinikte var.embriyoların içinde bulunduğu kültürden örnek alınarak yapılan bir yöntem bahçecinin internet sayfasında var benimde aklıma yattı bu yöntem.embriyoskop değil adı. Embriyoskop 7/24 kamera ile izleyip kayıt etmelerine deniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…