Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaslar transfer sonrasi fitil muhakkak veriyorlarmi fitil degilde hap vermiyorlar mi bende suan sisli memorialda tedavi goruyorum ohss onlemek amacli 2. Adetimde transfere baslayacagiz kismetse

Aradilar mi canım nihayet, ne diyorlar hangisinin transferini oneriyorlar yada tekrar tedavi mi sundular ?
Evet çok şükür aradılar tranfere karar verirsen %45 olanı koyarız dedi ama kendilerini rriske atıp bişey demiyorlar karar sizin dedi ipek hanım semra hocada boyle düşünür dedi ama yaşınız genc oyuzden tekrar denemenizi de tavsiye ederim dedi

Canım yorum yapmak istiyorum sana ama hiiç anlamıyorum benim mozaik için sadece %30 denildi kromozomu söylenmedi.sağlıksız olan trizomi 16 dediler o nedir onu da bilmiyorum
Kuzum seni çok iyi tanıyorum artık ve elinden gelse yardımcı olacağının farkındayım valla ben öğrendim biseyler ama ufacık bir risk var onuda ben göze alamıyorum trizomi kromozomda fazlalık monozomi eksikliği canım sekmentalde ne eksik ne fazla mozaikte aslinda hasar derecesi %20 ve altı normal %70 ve üstü anormal arası mozaik detayları çok bugüne kadar ki yapilan mozaik transferlerde doğan bebeklerde sakatlık gözlemlenmemis olmayanda düşmüş ama az da olsa gorulmemis olsa da engelli olma riski var buda beni çok korkutuyor bunları açıkçası birileri birgün merak eder başına gelirse bilgi edinir diye uzatarak yazdım kuzum rabbim yardımcımız olsun

Canım benim ne kadar güzel kalplisin çok detaylı anlatmışsın kalemine sağlık Benim sana naçizane tavsiyem kalbinin sesini dinlemen yönünde.. Doktorlar en iyisini bilirler evet ama sen kalben nasıl yapmak istiyorsan öyle yap canım .. risk almak istemiyorsan alma , ama aldığın riskin seni sağlıkla bebeğine kavuşturabileceğini de unutma

İnşaallah canım benim inşaallah karar vermek çok zor inan hayırlısı artık

Birde doktorların sürekli İdil eczanesini önümuze sürmeleri de düşündürücü .Ben memnunum ama bu tarz şeyleri sevmiyorum dayatmayi
Bize kimse birsey dememisti , biz sorduk nerde var diye orayı tarif ettiler, idil değilde ateş eczanesinden aldim ben hep. Senin dr un kimdi canim

Merhaba hayırlı olsun tedaviniz bende lutinus fitil kullandım ilk tedavide burada okuduğum kadarıyla da genellikle lutinus yazmış herkes

Merhaba histereskopi yaptıran var mı rahimde çok küçük polip görüldü pazartesi yumurta toplama yapılacak eğer embriyolar iyi gelisirse pgt denildi o esnada rahime çizik atalım hem de o polipi alalım dediler.Çizik tutunmayı kolaylaştırıyor dediler 4.tedavim çok yoruldum gerçekten gerekli mi işe yarar mı bilmiyorum yardım ederseniz çok mutlu olurum

Emin değillerse neden transfer ediliyor ki ben yaşadım kimse yaşamasın bu sıkıntı stresi
Aklımda ama bende pandemi biraz geçsin istiyorum hemen yaptırmayacağım.sen nasılsın nasıl gidiyor
Hayırlısı olsun cidden zor bu dönemde vakalar bu kadar artmışken.. İyiz bizde hamdolsun evde takılıyoruz

Ben yaptiracagim canim biu ay adet olmayi bekliyorum. Semra hoca pgtden saglikli embriyo donerse yapalim demisti. Bende de cok minik birkac polip goruldu. Polipin varsa kesin olmalisin. Cunku embriyonun tutunmasini engeller. Mesela embriyo gelip tam da polipin oldugu yere yerlesmeye calisirsa polip yuzunden tutunamaz ve duser. O yuzden endiseli olma, bu gerekli bir operasyon, her seyi yoluna sokunca transferi gerceklestiriyor olmalari bizim icin sans

Teşekkür ederim ben de bu zamana kadar hiç polipten bahsetmemislerdi nerdeyse bu tedavinin de sonuna geldik ilk defa soner bey dün igak bir polip var dedi bir anda mi çıkıyor anlamadım valla . Sizin doktorunuz kim ? histeroskopide umut bey iyi diyorlardı. Fiyatını sordunuz mu hiç ?

Ben histeroskopiyi Semra hanim yapiyor diye biliyorum, muhasebeden oyle dediler, 5600 tl fiyati. Adet olunca gidecegim, o zaman daha detayli bilgi sahibi olup yazarim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…