Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Selam cnm ne zaman başlıyorsun bende bi gidip görüşmek istiyorum ama bu vakalar yine arttı korkuyorum açıkçası
Sınır 4.20 ben de 4.63 çıktı.
Hiç korkma ilaçlarını düzenli iç hemen düzene giriyor benimde öyleydi 50 lik kullandım ben ilacı

Ya kızlar aranizda çatlama iğnesi vuran ve olumlu sonuç olan varmı lütfen benide bilgendirirmisniz lütfen benimde aklıma böyle birşey düştü korkuyorum hem ve bir yandan çok mutlu oluyorum ya tutarsa

Merhaba canım monozomi olanı tranfer ettirmeyi düşündün mü yada hasar yüzde kaçtı hatırlıyor musun

Bu forumda birine doktoru farketmez demiş diye okuduğumu hatırlıyorum, bence doktorunuza ya da hemşirenize söyleyin değiştirmek istediğinizi arada ciddi fiyat farkı çünkü. Genelde nereyle anlaşmaları varsa onu yazıyorlar, etkisi aynıysa yazık verilen paraya. Bu arada ikisini de kullanmış biri olarak progestan fitili kullanmak daha kolay gelmişti bana.

Ben sadece 1 kutu lutinus fitil aldım.
Sonra içeriği aynı diye doktoruma progestan fitil yazdırdım ve kullandım.
Hiç bir sıkıntım olmadı.
Memorial ilaç üreticisiyle anlaşıyor mudur nedir herkese en pahalı ilaçları yazmayı tercih ediyor sağolsun...

Onlara bunu dile getirsen "Mutlaka Lutinus fitil kullanacaksınız." deyip korkutup gönderiyorlar.

Onlara bunu dile getirsen "Mutlaka Lutinus fitil kullanacaksınız." deyip korkutup gönderiyorlar.

Haklısınız onların cebinden çıkmıyor tabii, halbuki zaten pahalı bir tedavi en azından muadili olan ilaçlarda ekonomik olan tercih edilse ya da onu da geçtim hastaya seçme şansı bırakılsa keşke.

Aklımda ama bende pandemi biraz geçsin istiyorum hemen yaptırmayacağım.sen nasılsın nasıl gidiyor

Birde doktorların sürekli İdil eczanesini önümuze sürmeleri de düşündürücü .Ben memnunum ama bu tarz şeyleri sevmiyorum dayatmayi

Diğer eczanenin adını unuttum İdil'in yanındaki sanırım biri onun daha ucuz olduğunu yazmıştı bence mutlaka ondan da ve hastanenin karşısındaki diğer eczaneden de fiyat almak lazım.

Arkadaşlar net olarak öğrendim sonunda aradılar sonuclar
4ab %45 9 .kromozom segmental digeri
6ab %50 4. Kromozom segmental

Diğer eczanenin adını unuttum İdil'in yanındaki sanırım biri onun daha ucuz olduğunu yazmıştı bence mutlaka ondan da ve hastanenin karşısındaki diğer eczaneden de fiyat almak lazım.
İdil'in yanindakinin disinda bi de Okmeydani Deniz eczanesi var, en uygun fiyatlar oradaydi. Ben de İdilden aliyordum, bi pazar gunu Deniz nobetciydi oyle kesfettim. Aklinizda olsun arkadaslar daha once bikac arkadas daha yazmisti.

Aradilar mi canım nihayet, ne diyorlar hangisinin transferini oneriyorlar yada tekrar tedavi mi sundular ?

Arkadaşlar net olarak öğrendim sonunda aradılar sonuclar
4ab %45 9 .kromozom segmental digeri
6ab %50 4. Kromozom segmental
Canım yorum yapmak istiyorum sana ama hiiç anlamıyorum benim mozaik için sadece %30 denildi kromozomu söylenmedi.sağlıksız olan trizomi 16 dediler o nedir onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…