- 15 Eylül 2012
- 8.407
- 6.881
- 398
Benim doktorum gönül hanımdı burda ismini çok duymuştum ben memnun kaldım ilk tedavimden bir oğlum oldu çok şükür.dondurulmuşları denemek için tekrar gönül hanımı düşünüyorum.tedavinin başından sonuna kadar hep kendisi ilgilendi benimle Semra hoca haricinde gönül hanımdan başka doktor görmedim
Hiç korkmaSınır 4.20 ben de 4.63 çıktı.
Merhaba canım monozomi olanı tranfer ettirmeyi düşündün mü yada hasar yüzde kaçtı hatırlıyor musunpgt üzerine laboratuvarı iyi mi cok duydum adını laboratuvar iyi olunca daha insanın içi rahat ediyor. deneyerek bulacağız böyle böyle inşallah rabbim kucagımızı bos bırakmaz... trizomi ve monozomi cıkmıstı benim meyden kaynaklı cıktı bilmiyorum dve gidiş o gidişti dört sene hastaneye uğraşamadım...
İnşaallahSelam cnm ne zaman başlıyorsun bende bi gidip görüşmek istiyorum ama bu vakalar yine arttı korkuyorum açıkçası
Hiç korkmailaçlarını düzenli iç hemen düzene giriyor benimde öyleydi 50 lik kullandım ben ilacı
Canım beni sabah 10 gibi aramışlardı..Kızlar yumurta toplamanın ertesi günü kaçta kaç yumurta döllendi?
29 yumurtadan 20 dollenmisti canim, esimin morfoloji 1di.Kızlar yumurta toplamanın ertesi günü kaçta kaç yumurta döllendi?
Kızlar bişey sorcam. Memorial devletin karşılamadığı lutinus fitili veriyor. Halbuki devletin katşıladığı progestan fitil de var. İçerik çok benzer. Neden lutinus? Kutusu 200 lira civarı, içinde 21 tane var. Ve günde 4 tane kullanınca şıp diye bitiyor. Bilgisi olan varmı?
Ben sadece 1 kutu lutinus fitil aldım.Kızlar bişey sorcam. Memorial devletin karşılamadığı lutinus fitili veriyor. Halbuki devletin katşıladığı progestan fitil de var. İçerik çok benzer. Neden lutinus? Kutusu 200 lira civarı, içinde 21 tane var. Ve günde 4 tane kullanınca şıp diye bitiyor. Bilgisi olan varmı?
Onlara bunu dile getirsen "Mutlaka Lutinus fitil kullanacaksınız." deyip korkutup gönderiyorlar.Bu forumda birine doktoru farketmez demiş diye okuduğumu hatırlıyorum, bence doktorunuza ya da hemşirenize söyleyin değiştirmek istediğinizi arada ciddi fiyat farkı çünkü. Genelde nereyle anlaşmaları varsa onu yazıyorlar, etkisi aynıysa yazık verilen paraya. Bu arada ikisini de kullanmış biri olarak progestan fitili kullanmak daha kolay gelmişti bana.
Onlara bunu dile getirsen "Mutlaka Lutinus fitil kullanacaksınız." deyip korkutup gönderiyorlar.
Aklımda ama bende pandemi biraz geçsin istiyorum hemen yaptırmayacağım.sen nasılsın nasıl gidiyorSelam cnm ne zaman başlıyorsun bende bi gidip görüşmek istiyorum ama bu vakalar yine arttı korkuyorum açıkçası
Hiç korkmailaçlarını düzenli iç hemen düzene giriyor benimde öyleydi 50 lik kullandım ben ilacı
Birde doktorların sürekli İdil eczanesini önümuze sürmeleri de düşündürücü .Ben memnunum ama bu tarz şeyleri sevmiyorum dayatmayi
İdil'in yanindakinin disinda bi de Okmeydani Deniz eczanesi var, en uygun fiyatlar oradaydi. Ben de İdilden aliyordum, bi pazar gunu Deniz nobetciydi oyle kesfettim. Aklinizda olsun arkadaslarDiğer eczanenin adını unuttum İdil'in yanındaki sanırım biri onun daha ucuz olduğunu yazmıştı bence mutlaka ondan da ve hastanenin karşısındaki diğer eczaneden de fiyat almak lazım.
Gozun aydinArkadaşlar net olarak öğrendim sonunda aradılar sonuclar
4ab %45 9 .kromozom segmental digeri
6ab %50 4. Kromozom segmental
Canım yorum yapmak istiyorum sana ama hiiç anlamıyorumArkadaşlar net olarak öğrendim sonunda aradılar sonuclar
Aradilar mi canım nihayet, ne diyorlar hangisinin transferini oneriyorlar yada tekrar tedavi mi sundular ?Arkadaşlar net olarak öğrendim sonunda aradılar sonuclar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?