Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Oh senin adina cok sevindim, haydi gecmis olsun
23-25 gibi rakamlari da hic duymamistim, sasirdim

Merhaba ben soner beyin hastasıyım kendisinden memnunum. Memorial doktorları genel olarak sadece işlerini en iyi şekilde yapıyorlar çok ilgi alaka beklememek gerekir. Umut beye bir kere denk geldim kendisi bana çok soğuk geldi çok açıklama yapmamıştı ama belki size iyi gelebilir.

Oh senin adina cok sevindim, haydi gecmis olsun
23-25 gibi rakamlari da hic duymamistim, sasirdim
Ben de hep 17 üstü sıkıntı diye okumuştum ama güveniyorum Memorial a. Keşke yücel hocaya denk gelseydim daha mutlu olacaktım ama Umut hoca da iyiydi. Belki hafta içi ararım bir danışırım yeniden. Bir de progesteron daha çok kalınlaşmasını yavaşlatıyormuş sanırım. Artık teslim olacağım hayırlısı diyeceğim ne yapalım.

Ya ben şimdi birkaç çalışma okudum 19 üzeri gebelik elde edilememiş ikisinde de. Canım sıkılıyor. Çok kıymetli bir embriyo. Risk almak istemiyorum ama Umut hoca hiç olumsuz konuşmadı. Ne yapacağım ben? En fazla kaç mm'de başarılı transfer duydunuz?

Ben bir keresinde umut beyin muayenesine denk geldim. Bana yerinde net tespitler yaptığı hissini uyandırdı. Soner beyi bilmiyorum. İnşaallah senin için en güzeli olur

Evet iletişimi kuvvetli değil ama işinin ehli ben umut beyde ameliyat oldum ve neredeyse hiç ağrı hissetmedim eli çok hafif en iyisi orda o ki bence Semra hoca sadece ameliyatında onu alıyor yanına diye düşünüyorum. Ölçümleri de Semra hoca ile uyumlu.Allah kendisinden razı olsun. Eli çok hafif ameliyat sonrası takılan sprailimi Yücel hoca çıkarmıştı valla şat şut çabuk çabuk canın acıdı mı umru değildi. Transferimi de Yücel hoca yapmıştı. Yine çok çabuktu. İşimi yapayım da bitsin Benim 4. Histeroskopi ameliyatı olduğu için bıkmıştım artık çok ağlıyordum. Ameliyat öncesi Umut hoca bir kaç kelime etse de vücut dili o kadar üzgündü ki bana . Ne kadar teselli vermişti. Sonradan transferi kendisine yaptırmadığım için pişman olmuştum. Doktorum Yücel Beydi çünkü şimdiki transferimi Umut hoca yapacak. Yine olumsuz olsa dahi Umut hocayı tercih edeceğim. Adama helal olsun valla.

Günaydın kızçeler ilk muayenemi oldum yumoş sayım önceki aylara göre çok iyi ama yine ayarsız yumurtalarım sağda iki tane 5 mm olmuş bile diğerleri küçük. Yüksek doz ilaçl başlıyoruz İnşallah hepsi yanıt verir dr baskılayıcı ilaç veya başka bişi kullandın mı dedi hayır dedim ama sonradan aklıma geldi üç aydır promotil women arı sütü bal polen ve zeytin yağında beklemiş incir yiyorum Kesinlikle bunların etikisinin olduğunu düşünüyorum önceki ay kullandığım tedavi ilaçlarınında etkisi vardır belki ama takviye bir şeyler almak boşa değil soner beydi muayene edenşimdilik güzel geçti

Ben bir keresinde umut beyin muayenesine denk geldim. Bana yerinde net tespitler yaptığı hissini uyandırdı. Soner beyi bilmiyorum. İnşaallah senin için en güzeli olur
Bana yerinde net tespitler yaptı demişsin ya Umut hoca için o kadar haklısın ki. Sende doğru tespit yapmışsın. Sebebini söyleyeceğim şimdi Yücel hoca izinli iken kontrollerimi o yapıyordu neyse transfer olumsuz olunca Semra hoca muayene etsin istedim. Umut hoca ile muayene ettiler. Sağ tarafta kist gördü tümöre de benzetti. Bu ne zamandan beri var burda test neden yapmadınız dedi.Umut hoca direk ben hastayı yumurta toplamadan önce muayene ettim bu burda yoktu yumurta toplamadan sonra oldu kötü bişey olduğunu düşünmüyorum dedi yumurta toplama da orda komplikasyon oluşmuş dedi. O kadar dikkatli ki ben hastası bile değildim yani. Bir de dikkati mi şuda çekmişti ilk memorial e başlarken muayene ediliyor ya Yücel hoca rahiminde perde var ikiye bölünmüş demişti. Ameliyat sonrası sordum Umut hocaya perdeyi aldınız mı? Ne perdesi perde yoktu ki yanlış yapılan kürtajlardan sonra yapışıklıklar vardı onları açtım dedi. Yani diyeceğim o ki varsın doktor yüzüme iki gülüp konuşup ruhunu okşayacağına varsın benle iki kelam etmesin işini doğru yapsın yeter.

Cok sevindim canim hayirli olsun oncekilere gore cok cok mu fark var ben de kullaniyorum o yuzden merak ediyorum sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…