Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

pastelmom S Saylove kızlar bugün kontrolüm vardı. 2 tane yumurta büyüyor. Rahim kalınlığı 8 mm . Rabbim izin verirse bu ay transfer olacak . Duanıza ihtiyacım var
Ayy canım benim hadi bakalım bir arkadaşımında Çarşamba günü transferi olacak sağlıkla gelsinler inşallah bebisler

Evet yani yücel hoca önerisi üzerine bende ona başladım. Ama yani o yokken umut hocayı istiyorum. Adam net bildirimler yapıyor. Beni bizzat arayıp kendisinin bilgilendirme yaptığı oldu ki direk hastası değildim. Her ikisi ile frekansım tuttu benim. Umut hoca 4 yumurtam varken 2 tanesi 5. Günü görür demişti öylede olmuştu. Bakalım hazirana tekrar başlayacagiz

rahim filmim var evet ama 2015 ten bakalm ne dıyecek. monozomi 11-19 du yanlıs hatırlamıyorsam biri
diğeri trizomi 21-22
diğeri de trizomi 12-21

Ben on yılda çok doktor gördüm canım daha Umut hoca da olumlu sonuç almadım. O yüzden yüzünü yıkayıp övmüyorum yani tedavim onda yeni başladı. Ama adam rahimin içini okuyor yani bu net. O yüzden olumsuz sonuç alsam da doktor hatası kesinle demem. Herşeyine detaylı bakıyor. E gözümle görüyorum böyle doktorların sayısı çok olsun inşallah

Ben de cok bekledim, Araliktan beri oyle ya da boyle geciyo diye teselli ediyorum kendimi ama artik bicak kemige dayandi
Sabrına hayranım eluard ve bıkmadan yardımcı olma çabana da dilerim bu güzel kalbin en kısa sürede evlat sevgisiyle dolsun taşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…