canim nasilsin, basladin mi yenidenBana yerinde net tespitler yaptı demişsin ya Umut hoca için o kadar haklısın ki. Sende doğru tespit yapmışsın.Sebebini söyleyeceğim şimdi Yücel hoca izinli iken kontrollerimi o yapıyordu neyse transfer olumsuz olunca Semra hoca muayene etsin istedim. Umut hoca ile muayene ettiler. Sağ tarafta kist gördü tümöre de benzetti. Bu ne zamandan beri var burda test neden yapmadınız dedi.Umut hoca direk ben hastayı yumurta toplamadan önce muayene ettim bu burda yoktu yumurta toplamadan sonra oldu kötü bişey olduğunu düşünmüyorum dedi yumurta toplama da orda komplikasyon oluşmuş dedi. O kadar dikkatli ki ben hastası bile değildim yani. Bir de dikkati mi şuda çekmişti ilk memorial e başlarken muayene ediliyor ya Yücel hoca rahiminde perde var ikiye bölünmüş demişti. Ameliyat sonrası sordum Umut hocaya perdeyi aldınız mı? Ne perdesi perde yoktu ki yanlış yapılan kürtajlardan sonra yapışıklıklar vardı onları açtım dedi. Yani diyeceğim o ki varsın doktor yüzüme iki gülüp konuşup ruhunu okşayacağına varsın benle iki kelam etmesin işini doğru yapsın yeter.
Geçtiğimiz aya göre 5 6 tane daha fazla gözüktü diyebilirimCok sevindim canim hayirli olsunoncekilere gore cok cok mu fark var ben de kullaniyorum o yuzden merak ediyorum sonucu
İyiyiym şükür canım yeniden başladım serüvene transfer hazırlığındayım bakalım ne olurcanim nasilsin, basladin mi yeniden
İnsallah canim herkesin bu son tedavisi olsun , saglikla bebislerimize kavusalimGeçtiğimiz aya göre 5 6 tane daha fazla gözüktü diyebilirimama işte hepsinin yanıt vermesi önemli dedi dr İnş sağlıklı yumoşlarımız gelir
Ayy hafi insallah bu sefer olacak sana inaniyorum, ben de basliycam bu ay ama benim isim uzunİyiyiym şükür canım yeniden başladım serüvene transfer hazırlığındayım bakalım ne olur
Allah senin iyiliğini versinKızlar ya bana gonal f i 300 doz vermişler ölmem inşallahbu kadar yüksek kullananvar mı?
Ya geçen tedavide 75 vermişlerdi birden 300 e çıkarınca korktumAllah senin iyiliğini versintedavimin başından sonuna 300 IU kullandım çok şükür yaşıyorum
bende merak ettim yarın sislide ilk görüsme randveum var sorarım canımMerhaba, senin yazindan sonra merak edip inceledim sitesinde testin adı EMBRANCE. Bu testi sadece Bahceci mi yapiyor acaba Memorial yapiyor mu hic bahsetmediler ben de sayende ogrenmis oldum. Yaptirip da olumlu sonuc alan kac kisi var acaba merak ettim detaylarini ben de
bende arı sütü bal polen kullanıyorum size faydası oldu mu? yumurta sayısı mı cogaldı merak ettimGünaydın kızçeler ilk muayenemi oldum yumoş sayımönceki aylara göre çok iyi ama yine ayarsız yumurtalarım sağda iki tane 5 mm olmuş bile diğerleri küçük. Yüksek doz ilaçl başlıyoruz İnşallah hepsi yanıt verir dr baskılayıcı ilaç veya başka bişi kullandın mı dedi hayır dedim ama sonradan aklıma geldi üç aydır promotil women arı sütü bal polen ve zeytin yağında beklemiş incir yiyorum Kesinlikle bunların etikisinin olduğunu düşünüyorum önceki ay kullandığım tedavi ilaçlarınında etkisi vardır belki ama takviye bir şeyler almak boşa değil soner beydi muayene edenşimdilik güzel geçti
Ben faydası olduğunu düşünüyorum geçen ay toplamda 7 8 küçük yumurta sayıl ıltı şimdi 13 14 tane saydı ama ilaca hepsi yanıt vermemişti sanırım bu benimle alakalı bişey. Şimdi yüksek doz ilaçla başladım inşallah geçen eferki gibi önden giden yumurtalar olmazbende arı sütü bal polen kullanıyorum size faydası oldu mu? yumurta sayısı mı cogaldı merak ettim
Merhaba tedaviniz hayırlı olsun hangi kromozomlarda sorun vardı sizin translokasyon mu? Rahim filmi ve bazı kan tahlilleri isteniyor eğer hemen ilk derte başlamak isterseniz önceden gitmeniz gerekebilir. Adetiniz yakınmış sanırım rahim filminiz varsa belki bu adetle başlayabilirsiniz zaten istenilen kan tahliller hemen çıkan bir şey.dört gebeliğim de 8. 9. haftaları ulaşamadan sonlandı. ama en sonunda kromozom sorunumuzun olduğunu öğrendik.embriyo anormal gelince en sonuncuda transfer etmemisti doktor.. beş sene ara verdim simdi sahalara son kez donuyorum bu sefer inşallah olacak
Bende 300 kullanmıştım ölmedimKızlar ya bana gonal f i 300 doz vermişler ölmem inşallahbu kadar yüksek kullananvar mı?
Bende 300 kullanmıştım ölmedimdeli kız
30 yumurta toplandı polikistik over olduğu için yumurta biraz fazla oluyor tabi döllenmemde güzel oldu canım işe yaradı merak etme seninde güzel olacak inşallahpeki yumurtalarınızın hepsi uyarıldı mı işe yarar inşallah
Yaaa maşallah30 yumurta toplandı polikistik over olduğu için yumurta biraz fazla oluyor tabi döllenmemde güzel oldu canım işe yaradı merak etme seninde güzel olacak inşallah
Selam ben cizik attirmadim o ne bilmiyorum zatenMerhaba histereskopi yaptıran var mı rahimde çok küçük polip görüldü pazartesi yumurta toplama yapılacak eğer embriyolar iyi gelisirse pgt denildi o esnada rahime çizik atalım hem de o polipi alalım dediler.Çizik tutunmayı kolaylaştırıyor dediler 4.tedavim çok yoruldum gerçekten gerekli mi işe yarar mı bilmiyorum yardım ederseniz çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?