Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canim nasilsin, basladin mi yeniden

bende merak ettim yarın sislide ilk görüsme randveum var sorarım canım

bende arı sütü bal polen kullanıyorum size faydası oldu mu? yumurta sayısı mı cogaldı merak ettim

arkadaslar ben şimdi ilk gidicem ya hatta birkaç güne adet olcağım acaba bana tüp bebeğe başlatır mı.. bizim sorunumuz pgt den anormal gelmisti beş sene önce. elimizdeli testleri istediler. kromozom testi benim de eşiminde var. genetik bi benim var. benim gibi pgt yollamak zorunda olanlar ilk başta sizden neler istediler? hemen basladı mı tüp bebek tedavisi

dört gebeliğim de 8. 9. haftaları ulaşamadan sonlandı. ama en sonunda kromozom sorunumuzun olduğunu öğrendik.embriyo anormal gelince en sonuncuda transfer etmemisti doktor.. beş sene ara verdim simdi sahalara son kez donuyorum bu sefer inşallah olacak

bende arı sütü bal polen kullanıyorum size faydası oldu mu? yumurta sayısı mı cogaldı merak ettim
Ben faydası olduğunu düşünüyorum geçen ay toplamda 7 8 küçük yumurta sayıl ıltı şimdi 13 14 tane saydı ama ilaca hepsi yanıt vermemişti sanırım bu benimle alakalı bişey. Şimdi yüksek doz ilaçla başladım inşallah geçen eferki gibi önden giden yumurtalar olmaz Ama takviye kullanmak kesinlikle boşa değil

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun hangi kromozomlarda sorun vardı sizin translokasyon mu? Rahim filmi ve bazı kan tahlilleri isteniyor eğer hemen ilk derte başlamak isterseniz önceden gitmeniz gerekebilir. Adetiniz yakınmış sanırım rahim filminiz varsa belki bu adetle başlayabilirsiniz zaten istenilen kan tahliller hemen çıkan bir şey.

Selam ben cizik attirmadim o ne bilmiyorum zaten ama polip ameliyati oldum rahim filminde ve ultrasonda 1 tane gorundu ama operasyonda 2 adet alindi. Cok zor bir operasyon degil korkma bence. Tup bebek tedavi kismi daha zor bunda bi uyuyosun bi uyaniyosun hicbirsey anlamiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…