Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ya işte ben masadan kalkınca bir aydınlanma yaşayacağım gibi düşünüyordum o olmayınca olmadı mı acaba dedim.
O sedyeyle beni odaya götürürlerken transferden sonra ayların duygu yağmuru boşaldı bende odaya girdim ki hüngür hüngür ağlıyorum ben ağlıyorum eşim ağlıyor ben aydınlanma değil ama duygu patlaması yaşamıştımm şaka bir yana canım hiçbir şey hissedilmemesi çok doğal hiiç takılma

Pgt liydi canım. Kalitesi de 5aa imiş ben hepsini 5ab zannediyordum. Olumlu konuştular da içime bir sıkıntı düştü.
İşte bunlar hep şeytanın işleri vesvese şeytan kışşşt 5ab değilmiş 5aa imiş embriyon bu bile olumlu olmana yeter de artar bile canım

Canım benim de embriyom 5aa idi ve transferden sonra 4 gün hiçbir şey hissetmedim.4.günden sonra da adet ağrıları oldu bende yani gebeliğe dair hiçbir şey hissetmedim.belirtiler 6.haftadan sonra oluyor.inşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuştur dualarım seninle

Ben olumlu olacağına inanıyorum.

Ben de embriyolog embriyonun fotoğrafını gösterdiğinde dayanamadım oyun gibi geliyordu o ana kadar bir an fark ettim ki ondan bir bebek olabilir. Ay çok tuhaf bir his.

Ben de adet sancısı gibi başladı ama transferden önce başlamıştı. 9gun dayanacağım inşallah. Çok teşekkür ediyorum

kızlar benim beş sene önceki tüp bebekte 38 yumurta toplanmıs 16 döllenmis ama döllenenlerden 3-4 tane en iyi kalitede cıkmıs. yumurta kaliteleştirmek için yaptığınız formuller varmı? birdahakı aya hazırlık yapmaya çalışıyorum arı sütünü duydum bi alacam onu baska fikriniz varsa açığım. kaliteleştirmem lazım cok sayı olması birşey ifade etmiyor

Ya işte ben masadan kalkınca bir aydınlanma yaşayacağım gibi düşünüyordum o olmayınca olmadı mı acaba dedim.
Son güne kadar hiçbir şey hissetmeyebilirsin, kendini negatif anlamda etkileme yok yere. İyi düşün ki iyi olsun sonu da inşallah. Dua et bol bol, Allah nasip eder inşallah.

Son güne kadar hiçbir şey hissetmeyebilirsin, kendini negatif anlamda etkileme yok yere. İyi düşün ki iyi olsun sonu da inşallah. Dua et bol bol, Allah nasip eder inşallah.
Migrenim var, dün stresten sanırım baş ağrısı çok şiddetli olunca iyice karamsarlaştım. Ama şimdi burayı okudum ya daha iyiyim. Çok teşekkür ederim

arkadaslar bir dahaki ay tüp bebeğe baslayacağız ama folik asit vermedi doktor baslayınca mı veriyor kafam takıldı

Kızlar bana da 3. Gün 3 tane koydular ve bugün 9. Günüm. Dün bir bacak ağrım ve uyuşma oldu şiddeli. Birkaç gündür rahimde seyirme var tık tık hissediyorum. Gözdeki seyirme gibi. Allah hayra çıkarsın. 1 negatif, 1 kimyasalım var Böyle hissiyatları olan varmı?

benimde gebelik belirtilerimde hep bacak agrım olurdu. pozitif düşün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…