- 10 Ocak 2021
- 93
- 147
- 8
- 36
Memorial mi? 3 embriyo koydu ben şokKızlar bana da 3. Gün 3 tane koydular ve bugün 9. Günüm. Dün bir bacak ağrım ve uyuşma oldu şiddeli. Birkaç gündür rahimde seyirme var tık tık hissediyorum. Gözdeki seyirme gibi. Allah hayra çıkarsın. 1 negatif, 1 kimyasalım varBöyle hissiyatları olan varmı?
Yok canım ben izmir irenbedeyim. 3. Transferim bu. Bu tutmazsa memorialda devam edicem.Memorial mi? 3 embriyo koydu ben şok2 taneyi bile koymuyorlar. Kaçıncı denemen ki senin canım
Şimdi kanama oldu hafif..benimde gebelik belirtilerimde hep bacak agrım olurdu. pozitif düşün canım
AnladımYok canım ben izmir irenbedeyim. 3. Transferim bu. Bu tutmazsa memorialda devam edicem.
buna bende sasırmıstım. 2 tane hiç mi koymuyolar acabaMemorial mi? 3 embriyo koydu ben şok2 taneyi bile koymuyorlar. Kaçıncı denemen ki senin canım
ısrar etsekte olmuyor mu iki embriyoAnladımcanım memorial tek sağlıklı gebelik tek embriyo anne bebek sağlığı diye bant etmiş durumdalar çünkü çift koy diyince bile gözleri dönüyor hahaaa
3. Deneme de koyuyorlarmış ama oda herkese değil canımbuna bende sasırmıstım. 2 tane hiç mi koymuyolar acaba
İstersen kendini parçala ilk 2 deneme de koymuyorlarısrar etsekte olmuyor mu iki embriyo
Yok ben istisnalardan biriyim. Hep 2şer koyuyolardı, yaşım 38. Rahim süper görünüyo niye tutmuyo ya diye dellendi sanırım doktorumbuna bende sasırmıstım. 2 tane hiç mi koymuyolar acaba
35 ysş üstü koymaları lazım aslındaİstersen kendini parçala ilk 2 deneme de koymuyorlarrahimden problemi olana istersen on kere dene tek embriyo koyuyorlar
Merhaba canim kalite icin biz de gittigimizde sormustuk hic birsey vermediler ama omega kullanabilirsiniz demislerdi . Yine takviye olarak bahsedilmedi ama balik vs yiyebilirsiniz demislerdi , ben takviye kullanmaya basladim insallah faydasi olur. Ari sutunu de kullaniyorum her sabah, arifoglu kullaniyorum ben menunum .kızlar ekstra takviye verdi mi memoriaş sisli size?
aynen arı sütünü alıcam bende cok önüme geldi bir de omega 3 markasına karar veremedim aslında sen hangisini kullanıyorsun canımMerhaba canim kalite icin biz de gittigimizde sormustuk hic birsey vermediler ama omega kullanabilirsiniz demislerdi . Yine takviye olarak bahsedilmedi ama balik vs yiyebilirsiniz demislerdi , ben takviye kullanmaya basladim insallah faydasi olur. Ari sutunu de kullaniyorum her sabah, arifoglu kullaniyorum ben menunum .
Mollers kullaniyorum yeşil kutu, gunde 1 tablet aliyorum ambalajinda 60 kapsül varaynen arı sütünü alıcam bende cok önüme geldi bir de omega 3 markasına karar veremedim aslında sen hangisini kullanıyorsun canım
tesekkurler canım bakayım bende biMollers kullaniyorum yeşil kutu, gunde 1 tablet aliyorum ambalajinda 60 kapsül var
Mollers omega3 balim yagi 60 kapsülaynen arı sütünü alıcam bende cok önüme geldi bir de omega 3 markasına karar veremedim aslında sen hangisini kullanıyorsun canım
Bende transferden sonra kullanmaya başlamıştım yani çok önemli bir ayrıntı değil sanırımaa tamam canım cok tskler unuttu heralde bana söylemeyi anlamadım
tamam canım cok tesekkurler bende alırım bir ara artık.. sen kaçıncı gunun canım transferinBende transferden sonra kullanmaya başlamıştım yani çok önemli bir ayrıntı değil sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?