- 7 Kasım 2020
- 420
- 194
- 23
- 32
Ay hadi hayırlısıyla tutsun inşala embriyo resmini almayı unutma hakan hocadan.Kızlar bugün transfere gidiyorum, dualarınıza beni de ekleyin. Şu mübarek günlerin hatrina hepimiz kavuşalım miniklerimize.
Hallaedecğiz kizcelerBiraz daha gayret edecegiz S Saylove N Nurtanesi89ramazanda yememe de pek dikkat edemiyorum ama bakalım artik
Umut hocadami devam ediyorsun cnmKızlar... Bugün ikimizinde aynı güne muayenesi vardı peş peşe aynı doktor olunca biz @Fatma8189 ile buluştuk ve tanıştıkGrubun güzellikleri...
Evet canımUmut hocadami devam ediyorsun cnm
6 tane oluştu ama sadece 2 tane 5aa var öbürleri 2bb flan. Aslında pgt yapmamız gerekiyordu ama maddiyattan dolayı yapamadık cnmC Civcivle01 cnm seninle durumlarimiz benzer kaç embriyo oluştu senin
İlaçlarda rapor geçmez Memorial da. Raporu aldığın doktor yazarım dediyse ne güzel. Onların verdiği reçeteyi raporu aldığın yere tekrar yazdirman gerekecekkızlr iyi akşamlar ben birşey sormak istiyorum.. bu ara rapor isleriyle ilgileniyorum birdahaki adette tedaviye baslayacağız rapor da tamamlanmıs olacak inşallah. sisli memorial da raporlu tedavi gören var mı? raporu verecek doktorum dedi ki gelirsin ilaçları da yazarız cok uyguna alırsın dedi. ben pek anlayamadım. ilaçlar için rapor orda geçerli mi onu sormayı unuttum bilen var mı?
Ben aldım ilaçları raporlu onlar belli dozda reçete yazıyor sen o reçeteyi sadece bir eczanede kullanabiliyorsun.Birde her eczane vermiyor ilaclari kotası bulunan eczane bulman lazim.Sislide yazılan ilaçların içeriği rapor aldığın hastanenin recetesiyle içerikleri aynı olduğundan alabiliyorsunkızlr iyi akşamlar ben birşey sormak istiyorum.. bu ara rapor isleriyle ilgileniyorum birdahaki adette tedaviye baslayacağız rapor da tamamlanmıs olacak inşallah. sisli memorial da raporlu tedavi gören var mı? raporu verecek doktorum dedi ki gelirsin ilaçları da yazarız cok uyguna alırsın dedi. ben pek anlayamadım. ilaçlar için rapor orda geçerli mi onu sormayı unuttum bilen var mı?
çok tesekkurler siz nerden alıyorsunuz ilaçları sislide miBen aldım ilaçları raporlu onlar belli dozda reçete yazıyor sen o reçeteyi sadece bir eczanede kullanabiliyorsun.Birde her eczane vermiyor ilaclari kotası bulunan eczane bulman lazim.Sislide yazılan ilaçların içeriği rapor aldığın hastanenin recetesiyle içerikleri aynı olduğundan alabiliyorsun
evet canım doktor öyle dedi bakalım cok iyi bir doktora denk geldim gelirsin yazarız baya düşük fiyata alırsın dedi bu rapor cıkartan doktor..İlaçlarda rapor geçmez Memorial da. Raporu aldığın doktor yazarım dediyse ne güzel. Onların verdiği reçeteyi raporu aldığın yere tekrar yazdirman gerekecek
Hayır bulunduğum ilden aldimçok tesekkurler siz nerden alıyorsunuz ilaçları sislide mi
bende öyle yapacağım büyük ihtimalle. doktora gidip mi yazdırıcaz raporuyuz diye direk sislideki doktorun yazdıgı reçeteyle alabiliyor muyuzHayır bulunduğum ilden aldim
Ndb stres yapıyon cnm pgt li değilmiydi. Embriyonpastelmom sen transferden sonra bir şey hissettin mi? Yani minicik biliyorum bir şey hissedilmez ama benim bomboş. Sanki olmadı. Böyle olumsuz hissedenler olumsuz sonuç almış genelde. Ve dünden beri inanılmaz bir baş ağrım var. O da stresten sanırım. Uyuyamadım da.
Canım kendine olumsuzu lütfen çağırma daha ilk günde hiçbir şey hissedilmez zatenpastelmom sen transferden sonra bir şey hissettin mi? Yani minicik biliyorum bir şey hissedilmez ama benim bomboş. Sanki olmadı. Böyle olumsuz hissedenler olumsuz sonuç almış genelde. Ve dünden beri inanılmaz bir baş ağrım var. O da stresten sanırım. Uyuyamadım da.
Pgt liydi canım. Kalitesi de 5aa imiş ben hepsini 5ab zannediyordum. Olumlu konuştular da içime bir sıkıntı düştü.Ndb stres yapıyon cnm pgt li değilmiydi. Embriyon
Ya işte ben masadan kalkınca bir aydınlanma yaşayacağım gibi düşünüyordumCanım kendine olumsuzu lütfen çağırma daha ilk günde hiçbir şey hissedilmez zatenkan testi yapılanaa kadar hiçbir şey hissetmeyen çok var zaten bir şey hissedenler de ilaçların yan etkisinden şahsen ben de transferden sonra bir şey hissetmemiştim.. sonra bir iki kasık ağrısı gibi şeyler hissetmiştim ki o da psikolojik olabilir demem o ki olumsuzu düşünüp kendini üzmek yerine olumlu düşünüp bebeğinin seninle olduğunu hissedip mutlu olmaya bak
Sıkntı yapma rahimde Bi sıkıntı yoksa %80 tutar Allah'm izniylePgt liydi canım. Kalitesi de 5aa imiş ben hepsini 5ab zannediyordum. Olumlu konuştular da içime bir sıkıntı düştü.
Siirtten gitmiştin demi sen? Döndün ü hmenPgt liydi canım. Kalitesi de 5aa imiş ben hepsini 5ab zannediyordum. Olumlu konuştular da içime bir sıkıntı düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?