Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlr iyi akşamlar ben birşey sormak istiyorum.. bu ara rapor isleriyle ilgileniyorum birdahaki adette tedaviye baslayacağız rapor da tamamlanmıs olacak inşallah. sisli memorial da raporlu tedavi gören var mı? raporu verecek doktorum dedi ki gelirsin ilaçları da yazarız cok uyguna alırsın dedi. ben pek anlayamadım. ilaçlar için rapor orda geçerli mi onu sormayı unuttum bilen var mı?

İlaçlarda rapor geçmez Memorial da. Raporu aldığın doktor yazarım dediyse ne güzel. Onların verdiği reçeteyi raporu aldığın yere tekrar yazdirman gerekecek

Ben aldım ilaçları raporlu onlar belli dozda reçete yazıyor sen o reçeteyi sadece bir eczanede kullanabiliyorsun.Birde her eczane vermiyor ilaclari kotası bulunan eczane bulman lazim.Sislide yazılan ilaçların içeriği rapor aldığın hastanenin recetesiyle içerikleri aynı olduğundan alabiliyorsun

çok tesekkurler siz nerden alıyorsunuz ilaçları sislide mi

İlaçlarda rapor geçmez Memorial da. Raporu aldığın doktor yazarım dediyse ne güzel. Onların verdiği reçeteyi raporu aldığın yere tekrar yazdirman gerekecek
evet canım doktor öyle dedi bakalım cok iyi bir doktora denk geldim gelirsin yazarız baya düşük fiyata alırsın dedi bu rapor cıkartan doktor..

pastelmom sen transferden sonra bir şey hissettin mi? Yani minicik biliyorum bir şey hissedilmez ama benim bomboş. Sanki olmadı. Böyle olumsuz hissedenler olumsuz sonuç almış genelde. Ve dünden beri inanılmaz bir baş ağrım var. O da stresten sanırım. Uyuyamadım da.

Ndb stres yapıyon cnm pgt li değilmiydi. Embriyon

Canım kendine olumsuzu lütfen çağırma daha ilk günde hiçbir şey hissedilmez zaten kan testi yapılanaa kadar hiçbir şey hissetmeyen çok var zaten bir şey hissedenler de ilaçların yan etkisinden şahsen ben de transferden sonra bir şey hissetmemiştim.. sonra bir iki kasık ağrısı gibi şeyler hissetmiştim ki o da psikolojik olabilir demem o ki olumsuzu düşünüp kendini üzmek yerine olumlu düşünüp bebeğinin seninle olduğunu hissedip mutlu olmaya bak

Ya işte ben masadan kalkınca bir aydınlanma yaşayacağım gibi düşünüyordum o olmayınca olmadı mı acaba dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…