Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

aynen canım araştırma hastanesine gittim dün. bütün tahlillerimi yaptırdım on gune cıkacakmıs bir de rapor çıkartıyorum raporluda 12 binden 9.600 e iniyo ve ilaçlarda baya indirimli alıcam araştırmada yazdırıp. hastane kalabalık değildi diyemem her sandalye doluydu. senın raporun var mı? eğer bir dahaki ay sende benim gibi gideceksen bu arada rapor çıkarttır

evet rahim filminde sol tüpümün girişi biraz meyilli olabilirmis sanırım.. eski bir rahim filmiydi yenisini çektiricem eğer yine aynıysa lakoropskobi olacakmışım

Pgt te 10 embrio gitti 6 tane sağlıklı geldi ümidinizi kaybetmeyin
çok sevindim benim de pgt sorunluydu embriyolar. siz ilk defa mı yolladınız yoksa daha önxe anormal gelip normal mi geldi?

Benim yasimdan dolayi rapor olayim oluyor mu bilemiyorum 40 ustunu devlet karsilamlyor sanirim ama bunhnla beraber ayni merkezde 2. Tedavim oldugu icin indirim oldu eşimin saglik sektorunde olmasindan dolayi ufak bir indirim daha yapildi. Tabi ilaclar icin fiyat degisikligi olmuyor bu durumda eczacinin insafina kalmis. Burda cok kisiden Okmeydani Deniz eczanesi adini okudum orayla gorusmeyi dusunuyorum tedaviye baslayinca bakalim nekadara indirecekler fiyati ..

Kızlar bugün transfere gidiyorum, dualarınıza beni de ekleyin. Şu mübarek günlerin hatrina hepimiz kavuşalım miniklerimize.
Ayyy hadi ilk güzel haberi senden bekliycez dualarımız seninle canım. Huuu huuu dengtev in minnoşu sana sesleniyorum. Tut anneciği bırakma hadi teyzoşum seni bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…