Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İlaçlı ile Naturel Transfer farkı nedir ?
Aslında bakılırsa pek bir fark yok . Yani hemen herkes yarı ilaçlı oluyor diyebilirim . Naturel transferde yumurtanın kendisini büyütmesini ayrıca rahim kalınğının vücudun akışına bırakarak kalınlaşması bekleniyor . Yani vücudu kandırma gibi sanki cinsel yolla bebiş oluyor gibi. diğerinde de ilaçla yumurta büyütülüyor vs . Bana naturel transfer dediler ancak günde 5 tane ilaç ve sabah akşam filitil kullanıyorum aslında hepsi yarı ilaçlı

Transfer hazırlığı derken ?

Sanki içim dondu. Allah'ım inşallah erken yaptığıma pişman olmam.ilaclar yükseltmiyor değil mi? Eşime söyleyemedim.

Kalbini ferah tut . Allah'ın izniyle olmuş gibi duruyor değer . Acele ya da erken diyemem sanırım ben de aynı olacağım

Semra hoca geçen sene bnm transferi yaparken dedi ki pgtli olsaydı %70 şans verirdim
Hic rakamlara takılmayın pgtli 3 transfer geçirdim birisi dustu birisi transferin 5.gunu adetle sonuçlandı benimle beraber tedavi gören tek embriyosu olan arkadaşım dogum uapti ne pgt ne baska birsey yapılmadı ve yasi 40 civarındaydı benim 24du hersey nasip kısmet içinize hic kuşku dusurmeyin

Anladımmm canım açıklama için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…