Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar merhaba istanbulda uygun fiyata ilaç veren eczane biliyor musunuz? İdil ve ateş kapalı bugün 23 nisandan dolayı sanırım bugün ilaç almam gerekiyor aklıma gelmedi kapalı olabileceği

Kızlar merhaba istanbulda uygun fiyata ilaç veren eczane biliyor musunuz? İdil ve ateş kapalı bugün 23 nisandan dolayı sanırım bugün ilaç almam gerekiyor aklıma gelmedi kapalı olabileceği
Canım benim de tedavim pazara denk geldi ne yazık ki çok az indirim yapıyor nöbetçi eczaneler. Tek tek ara istersen nöbetçileri en uygun hangisi veriyorsa oradan alırsın birer kutu.

Arkadaşlar merhaba ben de semra hanıma randevu aldım ama gelmeden önce rahim filmi istiyor . Ben çektirmedim ne zaman nerde çektirebilirim hiçbir bilgim yok . Ayrıca kan testleri falan istemiş onları nerde yaptırabilirim.

Kan testlerini araştırma Hastanesi'nde yaptırabilirsin .Rahim filmi memorialda 750 TL ye çekiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…