Kesinlikle ❤ kalbim seninleCansın senkalplerimiz yollarımız bir yoldaşım Umut hocanin detaycı olduğu hissinde güzel bir transfer olacağına inanıyorum ama inan dualarım seninle olacak
Evet gönderdik ama Semra hanım proje kapsamında gönderdi herhangi bir ücret ödemedik.Merhaba anladığım kadarıyla sizde italya Göndermişsiniz genetik testini ücreti ne kadardı bizede önerdiler de
Canım benim de tedavim pazara denk geldi ne yazık ki çok az indirim yapıyor nöbetçi eczaneler. Tek tek ara istersen nöbetçileri en uygun hangisi veriyorsa oradan alırsın birer kutu.Kızlar merhaba istanbulda uygun fiyata ilaç veren eczane biliyor musunuz? İdil ve ateş kapalı bugün 23 nisandan dolayı sanırım bugün ilaç almam gerekiyor aklıma gelmedi kapalı olabileceği
Okmeydanı Deniz eczanesi uygun diyorlardı. Civardaki nöbetçi eczaneleri arayıp fiyat sorunKızlar merhaba istanbulda uygun fiyata ilaç veren eczane biliyor musunuz? İdil ve ateş kapalı bugün 23 nisandan dolayı sanırım bugün ilaç almam gerekiyor aklıma gelmedi kapalı olabileceği
Hastaneye yakın soral war cnm ara sor nöbetçiyse uygun o daKızlar merhaba istanbulda uygun fiyata ilaç veren eczane biliyor musunuz? İdil ve ateş kapalı bugün 23 nisandan dolayı sanırım bugün ilaç almam gerekiyor aklıma gelmedi kapalı olabileceği
Teşekkür ederim bizimde tedavimiz test sonucuna göre başlanacak semra hanım biraz maliyetli deyince merak ettimEvet gönderdik ama Semra hanım proje kapsamında gönderdi herhangi bir ücret ödemedik.
Rica ederim.Sizdeki sebep nedir .Benim yumurta kaynakli kaliteli olmadığı için tüm gen testleri yapıldı .hiç bir şey bulamadılar .Teşekkür ederim bizimde tedavimiz test sonucuna göre başlanacak semra hanım biraz maliyetli deyince merak ettim
WES galiba sizin yaptiracaginiz degil mi? Bildigim kadariyla 1000 euro idi.Teşekkür ederim bizimde tedavimiz test sonucuna göre başlanacak semra hanım biraz maliyetli deyince merak ettim
ben de heyecanlandım hadi güzel haberlerle geleceksin inşallah..Canlarım hepinizden Allah razı olsun. Elhamdülillah güzel geçti .. En heyecanlı bekleyiş başladı. ❤❤❤❤
Canımben de heyecanlandım hadi güzel haberlerle geleceksin inşallah..
Bizimde aynı yumurtalar çok ama kalitesiz.. Sizin tedaviniz hangi aşamada?Rica ederim.Sizdeki sebep nedir .Benim yumurta kaynakli kaliteli olmadığı için tüm gen testleri yapıldı .hiç bir şey bulamadılar .
Kan testlerini araştırma Hastanesi'nde yaptırabilirsin .Rahim filmi memorialda 750 TL ye çekiliyor.Arkadaşlar merhaba ben de semra hanıma randevu aldım ama gelmeden önce rahim filmi istiyor . Ben çektirmedim ne zaman nerde çektirebilirim hiçbir bilgim yok . Ayrıca kan testleri falan istemiş onları nerde yaptırabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?