- 7 Kasım 2020
- 420
- 194
- 23
- 32
Canım olmuştur merak etme ya içindeki ses oldu diyo ve daha 5. Gün için rahat olsun şimdiden hayırlı olsun darısı banaKızlar 18 çıktı. Oldu mu şimdi? Kesin değil sanırım ama ilk defa 5in üstü.
İnşallah canım, hepimiz güzel haberler alalımCanım olmuştur merak etme ya içindeki ses oldu diyo ve daha 5. Gün için rahat olsun şimdiden hayırlı olsun darısı bana
Merhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olur inşallah ben şehir içinde gidip geldiğim için sıkıntı yaşamadım tedavi sürecinde adetin ilk günü arıyorsun adetin 2.gunu başlıyorsun opu işlemi olana kadar 2 günde bir yumurta ölçümü yapılıyor ilaç dozu ayarlanıyor kişiden kişiye değişmekle birlikte 12 gün sonra opu işlemi yapılıyor hatırladığım kadarıyla opu işlemine kadar takibi farklı bir merkezde yapamıyorsunuz sonrasında transfer aşamasında rahim dinlendirildikten sonra yumurta ölçümlerini bulunduğunuz ilde yaptırabilirsiniz ölçümleri hastaneye bildiriyorsunuz onlar sizi yönlendiriyor transfer aşamasında geliyorsunuz ama çok uzun bir süreç değil ben farklı merkezlerde de denedim sonra bu merkeze gelince diğer merkezlerle arasında çok fark olduğunu anladım hastanenin misafirhanesi vardı öncesinde bilgi alirsaniz çok daha iyi olur Allah maddi manevi kolaylık versin sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canımMetalwoman D dengtev C Civcivle01 M Mucize yolunda @rededa @pastelkiz @Nurtanesi89
Arkadaşlar telefondan çok zor olduğu için bu mesajımı görüp de tecrübesi olanlardan bilgi desteği talep ediyorum
Yaklaşık 2 aydır araştırmalarım sonucu Tüp Bebek tedavisi için Memorial konusunda karar kıldım . Fakat şehir dışından gideceğim için bu konuda süreçle ilgili biraz eksik durumdayım . Mesajlaşmaların çoğunu olabildiğince takip ediyorum lakin bu mesajım benim gibi bilgi almak isteyenlere de görüş olsun istiyorum . Hepiniz az çok tedavinizin süresiyle ilgili bilgiye sahipsiniz.
Sorum 2 adet ..
1 - Gittiğinizde konaklamanız nerelerde oldu ? (Akraba olmadığı için şansımız malesef yok ,bizim gibi olanlar varsa bilgi verebilir.)
2- Toplam süreciniz ? (Bunu geniş kapsamlı anlatırsanız memnun olurum )
Süreçle ilgili benim genel olarak tahmin ettiğim şudur ; (aksi tedavi gerektirme veya bekletme olmadan) keza yanlışsam da düzeltin lütfen ..
Uzaktan gelen kişi olarak planlama yaparsam eğer;
a) ilk görüşme etabı ..Yol yorgunluğundan dolayı 1 gece konaklama,zaten karar verdiğimiz için adetten 1/2 gün önceden orda olucam.İlaçları tedarik edip şehrime dönücem .
b) Hormon tedavisi,iğne vs gerekli olan 10-12 günlük süreç ..Bağlı bulunduğum ilde de aynı zamanda hormonların yumurtalıklara etki etme durumunu gözlemlemek için sıkı dr takibi ..
c) Adet takvimine bağlı randevu alıp tekrar İstanbul yolculuğu Yumurta Toplama etabı....Ortalama 1 hafta ,embriyo oluşumunun 5. güne takibi ,olumlu durum karşısında problemlı olduğumuz için genetiğe gönderme kararı ve eve dönüş ..
d) Ortalama 20 günün sonunda Allah'ın izniyle olumlu sonuç almamız durumunda transfer aşaması ve yol yorgunluğu ve transfer sonrası dinlenme için ortalama 1 veya 2 gün..Sonrası da 9 /10 günlük kilit noktayı beklemek..
Bu mesajımı gören ve tecrübe sahibi olanlar görüşlerini paylaşırsa çok memnun olurum kardeşlerim .. Sevgiler
hadi inşallah yarın bebişin seninleKızlar Merhaba ,
Yarın saat 14:00 da Umut Bey transferimi yapacak . Dualarınızı eksik etmeyin
İnşaallah canımhadi inşallah yarın bebişin seninle
Dualarımız seninle, en zorlu bekleyiş yarın başlıyor öyleyseKızlar Merhaba ,
Allah razı olsun canım . İnşaallah . Hepimizin yüzü gülsünDualarımız seninle, en zorlu bekleyiş yarın başlıyor öyleysesu gibi aksın zaman, hayırlı haberler olsun inşallah
Evet canım gün gün arayıp bilgi veriyorlarKızlar embriyo kalitesiyle ilgili detaylı bilgi veriyorlar mı?
Yok canım, benim pazar aslında test günüm. İki günde bir yükselişine bakmak lazım ya, ya yarın tekrar yapacağım ya da dayanabilirsem pazarı bekleyeceğim ama hiç sanmıyorum
Allah yolunu açık etsin inşallah sıkı tutunsun bebeginKızlar Merhaba ,
AminAllah yolunu açık etsin inşallah sıkı tutunsun bebegin
Merhaba anladığım kadarıyla sizde italya Göndermişsiniz genetik testini ücreti ne kadardı bizede önerdiler deEvet excom testi
Heyecanla bekliyoruz..Kızlar Merhaba ,
Canım benimHeyecanla bekliyoruz..
Saat 2 de dua edicem senin adına
Cok heyecanlıKızlar Merhaba ,
Canım ❤Cok heyecanlıdualarım seninle
Cansın senCanım ❤Allah razı olsun. En sevinecegim olacaksın bunu biliyorsun ❤❤ Rabbim hayırlı haberlerini nasip etsin tez vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?