Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bizimde aynı yumurtalar çok ama kalitesiz.. Sizin tedaviniz hangi aşamada?
Benim ordaki ikinci denemem olacak ilk denemede hamile kaldım fakat düşük oldu.Mart ayında yumurta toplandı bir tane 4.gun embriyosu donduruldu.Tekrar yumurta toplanacak daha sonra histeroskopi olacağım .Bu arada yumurta rezervim azalmış birde .

Pgt li embriyoydu değil mi? Düşük için bir sebep söylediler mi?

Allah bağışlasın benim bir tane olsun daha düşünmüyorum zaten piskolojisi çok çok zor bu işin Allah düşmanıma vermesin
Bende öyle diyordum ama insan istiyor yine :) 4 tane bebek kaybettimbir tanesi 7 aylık en son gecen ay kalp durmasindan kurtaj oldum Allah büyük benimde 1 embriyom var hayirlisi olsun hakkımızda

pastelmom sen ne zaman kese ve kalp atışı için gitmiştin? Benim daha kesinleşmedi ama bir heyecan yaptım bu stres daha ne kadar sürecek merak ediyorum
Canım ben 6+3 haftalıkken hem kese hem kalp atışı bakılmıştı sonra 1 hafta sonra daha çağırıyorlar sonra şut Allah nasip etsin şutlanmayı Ama şutlandıktan sonra kontroller 3 haftada 1 oluyor

Canım ben 6+3 haftalıkken hem kese hem kalp atışı bakılmıştı sonra 1 hafta sonra daha çağırıyorlar sonra şut Allah nasip etsin şutlanmayı Ama şutlandıktan sonra kontroller 3 haftada 1 oluyor
Neden 3haftada 1kontrol? Çok sık değil mi ya? Ben bu sabah erken gebelik testi yaptım hemen oluştu ikinci çizgi.7.gunum. Pazar kan vereceğim iki kat artış sonra kese kalp atışı... Allah yardım etsin stresten ölmeyeyim inşallah

Maşallah canım benim 3 haftaya sık mı diyorsun haftada 1 görmesen çatlarsın yani ben öyle oluyorum şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…