Benim ordaki ikinci denemem olacak ilk denemede hamile kaldım fakat düşük oldu.Mart ayında yumurta toplandı bir tane 4.gun embriyosu donduruldu.Tekrar yumurta toplanacak daha sonra histeroskopi olacağım .Bu arada yumurta rezervim azalmış birde .Bizimde aynı yumurtalar çok ama kalitesiz.. Sizin tedaviniz hangi aşamada?
Pgt li embriyoydu değil mi? Düşük için bir sebep söylediler mi?Benim ordaki ikinci denemem olacak ilk denemede hamile kaldım fakat düşük oldu.Mart ayında yumurta toplandı bir tane 4.gun embriyosu donduruldu.Tekrar yumurta toplanacak daha sonra histeroskopi olacağım .Bu arada yumurta rezervim azalmış birde .
Yumurta kalitesizliği bende de var. Önerdikleri bi tedavi, vitamin vs var mıBizimde aynı yumurtalar çok ama kalitesiz.. Sizin tedaviniz hangi aşamada?
Teşekkür ederimKan testlerini araştırma Hastanesi'nde yaptırabilirsin .Rahim filmi memorialda 750 TL ye çekiliyor.
Rica ederimTeşekkür ederim
Benden etkilenmeyin pgt yaptıranlar muhtemelen benim rahim şekil bozukluğu yüzünden düştü .Pgt çok iyi bir şey keşke bol embriyom olsada yaptirabilsemPgt li embriyoydu değil mi? Düşük için bir sebep söylediler mi?
Hiç bir şeyin ise yaramadığını söylüyorlar.Ama sağlıklı beslenmek önemli tabiYumurta kalitesizliği bende de var. Önerdikleri bi tedavi, vitamin vs var mı
Rahim şeklinin bozuk olduğunu bile bile mi transfer yaptilar?Benden etkilenmeyin pgt yaptıranlar muhtemelen benim rahim şekil bozukluğu yüzünden düştü .Pgt çok iyi bir şey keşke bol embriyom olsada yaptirabilsem
Peki tedavi görüyor musunuz yine deHiç bir şeyin ise yaramadığını söylüyorlar.Ama sağlıklı beslenmek önemli tabi
Aslında üstten basik bir görüntü vardı pek onemsemediler şimdi histeroskopi yapacaklar bir nevi deneme yanılma yaniRahim şeklinin bozuk olduğunu bile bile mi transfer yaptilar?
Evet şu anda bir tane 4. Gün embriyosu dondurdular.Adet olunca tekrar gideceğim havuz yontemi uygulanacakPeki tedavi görüyor musunuz yine de
Surekli bogle oluyor herhalde surekli deneme yanılma ile 3.transferde oglum oldu benimde simdi yine sil baştanAslında üstten basik bir görüntü vardı pek onemsemediler şimdi histeroskopi yapacaklar bir nevi deneme yanılma yani
Allah bağışlasın benim bir tane olsun daha düşünmüyorum zaten piskolojisi çok çok zor bu işin Allah düşmanıma vermesinSurekli bogle oluyor herhalde surekli deneme yanılma ile 3.transferde oglum oldu benimde simdi yine sil baştan
Bende öyle diyordum ama insan istiyor yine :) 4 tane bebek kaybettimbir tanesi 7 aylık en son gecen ay kalp durmasindan kurtaj oldum Allah büyük benimde 1 embriyom var hayirlisi olsun hakkımızdaAllah bağışlasın benim bir tane olsun daha düşünmüyorum zaten piskolojisi çok çok zor bu işin Allah düşmanıma vermesin
Canım ben 6+3 haftalıkken hem kese hem kalp atışı bakılmıştıpastelmom sen ne zaman kese ve kalp atışı için gitmiştin? Benim daha kesinleşmedi ama bir heyecan yaptım bu stres daha ne kadar sürecek merak ediyorum
Hayırlısı olsun inşallah. Bana da muhtemelen havuz yapalım diyecekler.Evet şu anda bir tane 4. Gün embriyosu dondurdular.Adet olunca tekrar gideceğim havuz yontemi uygulanacak
Neden 3haftada 1kontrol? Çok sık değil mi ya? Ben bu sabah erken gebelik testi yaptım hemen oluştu ikinci çizgi.7.gunum. Pazar kan vereceğim iki kat artış sonra kese kalp atışı... Allah yardım etsin stresten ölmeyeyim inşallahCanım ben 6+3 haftalıkken hem kese hem kalp atışı bakılmıştısonra 1 hafta sonra daha çağırıyorlar sonra şut Allah nasip etsin şutlanmayı Ama şutlandıktan sonra kontroller 3 haftada 1 oluyor
İnşallah bu sefer pozitifi görürsünüz, bu çile biter, çektiklerimizi unuturuzBenden etkilenmeyin pgt yaptıranlar muhtemelen benim rahim şekil bozukluğu yüzünden düştü .Pgt çok iyi bir şey keşke bol embriyom olsada yaptirabilsem
Maşallah canım benimNeden 3haftada 1kontrol? Çok sık değil mi ya? Ben bu sabah erken gebelik testi yaptım hemen oluştu ikinci çizgi.7.gunum. Pazar kan vereceğim iki kat artış sonra kese kalp atışı... Allah yardım etsin stresten ölmeyeyim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?