Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cok teşekkür ederim inşallah. 🧡Darısı isteyen herkesin başına. Allah nasip eder inşallah. 😊

Covid ve akciğer grafiği her iki eşten de isteniyordu onun ucreti ne oldu hastanede? Devlette yaptirabilen var mi peki
Aminn 🙌🙌🙌

Testleri devlette yaptiran arkadaslar da var. Biz Memorialde yaptirdik, cift olarak 500 veya 520 gibi bir sey tutuyordu hepsi ☺️

Cok teşekkür ederim inşallah. 🧡Darısı isteyen herkesin başına. Allah nasip eder inşallah. 😊

Covid ve akciğer grafiği her iki eşten de isteniyordu onun ucreti ne oldu hastanede? Devlette yaptirabilen var mi peki
Ben izmirden gidiyorum. Gitmeden devlet Hastanesi'nde yaptırıyorum. Tüp Bebek tedavisi istediler diyince hemen yapıyorlar.

Arkadaşlar merhaba. Tedavinizde kolaylıklar diliyorum. Size umut olsun, ben de şişli memorial hastasıyım. Cok şükür doguma az kaldı. Doğru yerdesiniz, içinizde hic kuşku olmasın. Allah hepinizin yardımcısı olsun.

Ben şimdi görümcemi göndereceğim. Süreç degisti mi biraz bilgi verebilir misiniz? Covid test akciğer grafisi isteniyordu hala öyle mi? Fiyatlar nasıl? Suan güncel tüp bebek ücretleri nasıl yazabilirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_7.webp
    Screenshot_7.webp
    15 KB · Görüntüleme: 65
B beyhude58 eluard eluard

Kızlar Memorial için muayene ücretsiz ya hani ,bu muayene şekli görüşme olarak mı yoksa çatala oturup bildiğimiz muayene gibi mi geçiyor ?

Mesela Bahçeci şöyle yapıyormuş.
Muayene ücretsizmiş fakat doktor"bi bakalım ,rezerv ve rahim durumunuza" diyerek koltuğa alıyormuş,çıkışta da muhasebeye uğramanız gerekiyor diye kitliyolarmış .

Çok sağ ol canım, fiyat listesi elimde var ama ne olduklarını bilmiyorum. Bu konuda bilgi verir misin? ☺️
Mikrocip : İyi sperm bulmada kullanılacak teknik (500 ,00 tl)
Embriyoskop : Oluşan embriyoların ,hangisinin daha iyi düzeyde gelişim gösterdiğini izleme . (1.600,00 tl)

Kızlar Memorial için muayene ücretsiz ya hani ,bu muayene şekli görüşme olarak mı yoksa çatala oturup bildiğimiz muayene gibi mi geçiyor ?

Muayene ücretsizmiş fakat doktor"bi bakalım ,rezerv ve rahim durumunuza" diyerek koltuğa alıyormuş,çıkışta da muhasebeye uğramanız gerekiyor diye kitliyolarmış .
Çatala yatırıp önce ön görüşmeyi yaptığınız doktor muayene ediyor. Daha sonra Semra hoca gelip tekrar bakıyor canım

Catalda muayene oluyorsun canim, ama cikista kucuk surprizlerle karsilasmiyorsun 😂

Bende bakmışlardi .Muayene ücretsiz evet

Back
X