Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

B beyhude58 eluard eluard

Kızlar Memorial için muayene ücretsiz ya hani ,bu muayene şekli görüşme olarak mı yoksa çatala oturup bildiğimiz muayene gibi mi geçiyor ?

Mesela Bahçeci şöyle yapıyormuş.
Muayene ücretsizmiş fakat doktor"bi bakalım ,rezerv ve rahim durumunuza" diyerek koltuğa alıyormuş,çıkışta da muhasebeye uğramanız gerekiyor diye kitliyolarmış .
Ücretsiz muayene adı altında catalda da her türlü kontrol yapılıyor. Hiçte beni ucret için yönlendirmediler. Hatta görüşme yaptığım zaman hastalanmistim. Aynı dediğim gibi kontrolleri yaptı. Sonra hastalaninca paket kapsamında sürecim tam anlamıyla başladı 🥰

Benim 10daydi canim, yine bir kist cikti 🤦🏻‍♀️ ama E2 degerime gore zarari yokmus cok sukur. Umarim seninki de guzel gecmistir🧿
Yaa 👍 sorun olmamasina cok sevindim insallah hersey yolunda gider canim 🥰🙏 benim yumurta gelisimim asenkron oldugu icin bu ay baskilama tedavisi uygulanacak onumuzdeki ay baslayacagim. Estrofem kullanicam , insallah faydasi olur, 🍀

Ya kızlar ben transfer için bulunduğum şehirde hazırlık yapacam da tam bayrama dek geliyo hastaneler özel klinikler flan kapalı napacam ben 🤔

Yaa 👍 sorun olmamasina cok sevindim insallah hersey yolunda gider canim 🥰🙏 benim yumurta gelisimim asenkron oldugu icin bu ay baskilama tedavisi uygulanacak onumuzdeki ay baslayacagim. Estrofem kullanicam , insallah faydasi olur, 🍀
İnsallah olur 🙌 en dogru ayda baslamak, acele etmemek en guzeli. Hayirlisiyla baslarsin insallah gelecek ay ❤️❤️❤️

Ya kızlar ben transfer için bulunduğum şehirde hazırlık yapacam da tam bayrama dek geliyo hastaneler özel klinikler flan kapalı napacam ben 🤔
Hastanelerde brans doktorlari bayramda calismiyorsa aklima yine tup bebek merkezleri geliyo ama 🤔 var mi sehrinizde tup bebek merkezi? Onlarin acik olma ihtimali var. Onlar da kapaliysa tek cozum atlayip gelmek ☹️ gerci transferin ilk kontrolu icin de yol gelmeye degmez resmen, oyle bi bakiyo, kan tahlili filan, o kadarcik 😶

Hastanelerde brans doktorlari bayramda calismiyorsa aklima yine tup bebek merkezleri geliyo ama 🤔 var mi sehrinizde tup bebek merkezi? Onlarin acik olma ihtimali var. Onlar da kapaliysa tek cozum atlayip gelmek ☹️ gerci transferin ilk kontrolu icin de yol gelmeye degmez resmen, oyle bi bakiyo, kan tahlili filan, o kadarcik 😶
Bilemedim walla olmasa atlar gelirm yapack bişi yok. Beklemek istemiyorum 1 daha

Yumurta baskilamasi yaptiran var mi aramizda , acaba sonucu nasil oldu yapilanlarda ? Estrofem kullananlarda ne gibi etkiler oldu , bantlar piyasada bulunmadigi icin ilac yaziyoruz dediler ama eczacim bant var dedi depolarda anlamadim ☺️

Merhaba bende de asenkron gelişti ve bant kullandım hiç ise yaramadi , bir sonraki tedavimde daha düsük doz ilac kullandım ilk tedaviye göre daha senkron gelişti. Umarım sizde işe yarar 🌸

Back
X