Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben 39 um ama inşallah beni de motive ederler :) Cidden moral ve inanmak çok önemli. Dr lar inanıyorsa sende inanıyorsun. Hayırlısı olsun herkes için.
Bende Memorialde tedaviye başladığım zaman 36 yaşındaydım yaşın etkisi olmuyor değil ama önemli olan size can olacak sağlıklı tutunan bir embriyo inşallah o da olur Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşallah sadece moralinizi yüksek tutun siz elinizden geleni yapıyorsunuz takdir de Allah'ın

Endometriozis hamilelikten öncede oluyor Hamile kalabiliyorsun canım hamilelikte hormonlara bağlı küçülebiliyor geçmiyor boyutları önemli bazen erken doğuma ya da düşük yapılmasına neden olabiliyor operasyon ya da tedavi gerektiren bir durum değilse zaten boyutları küçüktür yapışıklık da herkeste aynı aynı olmaz endometriozis gibi düşün düşükten sonra olduğu gibi sezeryan sonrası bile yapışıklık olabilir adet dongun devam eder miktar aynıdır yapışıklık derecesi farklidir Sen direkt sana tüp bebek yapılsın demesine mi takıldın şimdi anladım canım bir problemin olmasında tüp bebek yaptırma canım
Ben hem endometriozis var ama tedavi gerekmiyor demesine ve bu sebepten tüp bebek yapmalısın demesine takıldım. Zaten hamile kalınabiliyorsa, tedavi gerektirmeyecek kadar küçükse neden tüp bebek önerdi onu anlamadım. +diğer doktorların bu durumumu görememiş olmasını da anlamadım.

Bende Memorialde tedaviye başladığım zaman 36 yaşındaydım yaşın etkisi olmuyor değil ama önemli olan size can olacak sağlıklı tutunan bir embriyo inşallah o da olur Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşallah sadece moralinizi yüksek tutun siz elinizden geleni yapıyorsunuz takdir de Allah'ın
Kac yaşında hamile kaldınız Memorial de? Hangi sıklıkla tedavi süreciniz oldu? Darısı başımıza 🙏🤲

Kac yaşında hamile kaldınız Memorial de? Hangi sıklıkla tedavi süreciniz oldu? Darısı başımıza 🙏🤲
36 yaşında hamile kaldım bizim daha önce farklı merkezlerde başarısız denemelerimiz oldu sebepsiz infertilite denildi bir sure sonra yumurtalarımin kalitesiz olduğu söylendi embriyolarımiz 5.gune gitmiyordu Memorialde daha az ilaç dozuyla daha çok yumurta elde edildi 19 tane 5.gune giden 6 tane kaliteli embriyomuz oldu ilki transfer edildi sıfır ilaç tamamen natürel transfer oldu çok şükür kızım şuan 16 aylık Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah yaş ilerledikçe daha telaslaniyor insan ama korkmayın Rabbim nasip ettikten sonra yaşta çok önemli değil canim

Ben hem endometriozis var ama tedavi gerekmiyor demesine ve bu sebepten tüp bebek yapmalısın demesine takıldım. Zaten hamile kalınabiliyorsa, tedavi gerektirmeyecek kadar küçükse neden tüp bebek önerdi onu anlamadım. +diğer doktorların bu durumumu görememiş olmasını da anlamadım.
Ama şu var siz neden normal olacağını bildiğiniz halde tüp bebek merkezine gittiniz üstelik bir probleminiz olmamasına rağmen ben kendi açımdan düşünerek yazıyorum normal oluyorsa tüp bebek merkezine gitmem normal bir kadın doğum doktoruna muayene olurum 3 tane prof bulup her defasında o mu doğru bu mu yanlış diye kafamı karistirmam diğer proflar dogru söylüyor ya da söylemiyor bilemeyiz semra hoca tüp bebek dedi diye yapma zorunluluğunuz yokki ama Allah korusun bir daha düşük yaşarsanız ki bunun korkusu muhakkak vardır kim olsa onda olur o zaman burda semra hoca haklıymış demezsiniz inşallah sağlıkla bebeğim doğdu diğer proflar haklı çıktı dersiniz sonuçta semra hocada insan yanılma ihtimali her beşer gibi vardır önemli olan sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olmak

Son düzenleme:
Ben 39 um ama inşallah beni de motive ederler :) Cidden moral ve inanmak çok önemli. Dr lar inanıyorsa sende inanıyorsun. Hayırlısı olsun herkes için.
Ayrıca hatırladığım kadarıyla daha önceki arkadaşlardan 40 yaşında olup çok uzun süre tedaviye devam edip anne olanlar var canım hiç katana takma sadece pozitif ol

Ama şu var siz neden normal olacağını bildiğiniz halde tüp bebek merkezine gittiniz üstelik bir probleminiz olmamasına rağmen ben kendi açımdan düşünerek yazıyorum normal oluyorsa tüp bebek merkezine gitmem normal bir kadın doğum doktoruna muayene olurum 3 tane prof bulup her defasında o mu doğru bu mu yanlış diye kafamı karistirmam diğer proflar dogru söylüyor ya da söylemiyor bilemeyiz semra hoca tüp bebek dedi diye yapma zorunluluğunuz yokki ama Allah korusun bir daha düşük yaşarsanız ki bunun korkusu muhakkak vardır kim olsa onda olur o zaman burda semra hoca haklıymış demezsiniz inşallah sağlıkla bebeğim doğdu diğer proflar haklı çıktı dersiniz sonuçta semra hocada insan yanılma ihtimali her beşer gibi vardır önemli olan sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olmak
Şöyle, benim %3 Mozaik turner riskim var, PGT için tüp bebek merkezleri ile görüşüyorum.

Hastaneden çıktım ilaç mesajını bekliyorum bir parkta oturuyorum eşim cuma namazında o kadar zorlu bir sınav ki zor çok zor
Evet yolumuz çok ama çok zor kızlar hem maddi hem manevi, 6.denememde ikizlerime kavuşana kdr neler yaşadım bi ben bi rabbim biliyor şükürler olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Kızlar pes etmeyin umutsuzluğa düşmeyin yolun sonunda ışık var, emin olun rabbim tüm bu yolda verdiginz her emegi görüo, karşılıgını alıcaksınız🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Hala bizlere destek için burada olman o kadar iyiki 🥰 cansın çocuğuna uzun ömür versin ikinciyi istiyorsan tez vakitte olsun inşallah 🙏 tedavi başlayınca desteklerinize ihtiyacım devam edecek🥰🤲🙏
Bu site bana okdr moral olduki, bnde pozitif aldıktan snra hep yazıcam dedim, kader arkadaşlarıyız kızlar🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Merhaba embriyoskobun ne gibi bir etkisi var ki bize iki oldu uygulanıyor ama ben herhangi birseyini görmedim sormayı da unuttum

Şöyle, benim %3 Mozaik turner riskim var, PGT için tüp bebek merkezleri ile görüşüyorum.
Bence burasını eleyin siz içinize sinmeyen yerde kafanızda hep bir kuşku olacak. İçinize sinmesi çok önemli çünkü inşallah içinize sinen güzel sonuçlarla iyi haberlerinizi de duyarız 🙏🤲 zaten durumun cok problemli olmadığını iletmistiniz ben kısa sürede iyi haberler yazacağınıza inanıyorum 🤲🙏

Oncelikle Rabbim yar ve yardımcınız olsun sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah yazdıklarınızi eksik yazıyorsunuz ve kendinizle çelisiyorsunuz öncelikle bir problemim yok teyid amaçlı 3 profa muayene oldum semra hoca bana yanlış teşhis koydu hemen tüp bebek yaptırmalısınız para odaklı diyorsun diğer proflar hiçbir problemin yok 3'e 1 diyorsun sonra da %3 mozaik Turner sendromum var diyorsunuz pgt yaptırmak için tüp bebek merkezi araştırıyorum diyorsunuz tabiki probleminiz olabilir hepimizin vardı ki bu kadar sıkıntı çektik cekmeyede devam ediyoruz başka normal olmasını hepimiz isterdik ama genetikle ilgili bir probleminiz olduğunu bilerek ne dusundunuz bilemiyorum ama semra hoca git normal olur deseydi ya da ilaç tedavisi yapalım deseydi daha tuhaf olmaz mıydı bu insanlar o kadar yıl boşuna okumamistir prof olmak o kadar kolay değildir yani bize 4 yıl çok uzun bir zaman dilimiyken diğer proflar da bunu söylememiştir bunları seni kırmak ya da üzmek için söylemiyorum ama bir şeyleri eksik anlatıp karşıdaki insanlari farklı göstermekte doğru değil burada herkes sıkıntısını anlatıyor güvenilir bir merkez arıyor bu zorlu yolda dertlerine manevi arkadaş arıyor aynı problemi yaşayıp olumlu sonuç alanlari arayıp bulmaya ve daha pozitif yaklaşarak yoluna devam etmek istiyor problemini anlatsan belki daha önce böyle bir problemi olup sağlıklı bebek sahibi olan biriyle konuşacaksın

İnşallah sana güven veren bir merkez bulursun farklı bir merkezde olsa tez zamanda güzel haberler verirsin burada önemli olan sağlıklı hayırlı bir evlat merkez ve doktor önemli değil

Birbirimize destek olmak çok iyi geliyor çevremden annem biliyor tek diğerlerine anlatmıyorum sormalarindan yoruluyor insan didikliyorlar.Cocuk.sayfasini kapattım diyorum susuyorlar
canım hiç kafana takma çevre her zaman didikleyecek bir şeyler buluyor o çevre insanı bunalıma sokmak ve içinde kaybolman için elinden geleni yapıyor bu zorlukları sıkıntıları sen çekiyorsun onlar sadece izliyor uzuntulerini görürse bundan mutlu oluyor benimkiler hep öyle oldu sonrasında da devam etti o yüzden boşver kimse için canını sıkmaya degmez

Back
X