Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Oncelikle Rabbim yar ve yardımcınız olsun sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah yazdıklarınızi eksik yazıyorsunuz ve kendinizle çelisiyorsunuz öncelikle bir problemim yok teyid amaçlı 3 profa muayene oldum semra hoca bana yanlış teşhis koydu hemen tüp bebek yaptırmalısınız para odaklı diyorsun diğer proflar hiçbir problemin yok 3'e 1 diyorsun sonra da %3 mozaik Turner sendromum var diyorsunuz pgt yaptırmak için tüp bebek merkezi araştırıyorum diyorsunuz tabiki probleminiz olabilir hepimizin vardı ki bu kadar sıkıntı çektik cekmeyede devam ediyoruz başka normal olmasını hepimiz isterdik ama genetikle ilgili bir probleminiz olduğunu bilerek ne dusundunuz bilemiyorum ama semra hoca git normal olur deseydi ya da ilaç tedavisi yapalım deseydi daha tuhaf olmaz mıydı bu insanlar o kadar yıl boşuna okumamistir prof olmak o kadar kolay değildir yani bize 4 yıl çok uzun bir zaman dilimiyken diğer proflar da bunu söylememiştir bunları seni kırmak ya da üzmek için söylemiyorum ama bir şeyleri eksik anlatıp karşıdaki insanlari farklı göstermekte doğru değil burada herkes sıkıntısını anlatıyor güvenilir bir merkez arıyor bu zorlu yolda dertlerine manevi arkadaş arıyor aynı problemi yaşayıp olumlu sonuç alanlari arayıp bulmaya ve daha pozitif yaklaşarak yoluna devam etmek istiyor problemini anlatsan belki daha önce böyle bir problemi olup sağlıklı bebek sahibi olan biriyle konuşacaksın
Ben önceki mesajlarda durumumdan bahsetmiştim zaten, sizin gözünüzden kaçmış sanırım. %3 küçük bir risk göze almak yada almamaya karar vermem gerekiyor. Yanlış yönlendirdiğim bir durum da yok, benim diğer açıdan bir problemim yok hamile kalabiliyorum çok şükür. Bazı arkadaşlar endrometriozis gebeliğe engel değil demiş, tedaviye gerek yok dedi semra hanım da sadece tüp bebek olmalı dedi. Genetik riskini göze almak istesende önünde böyle bir durum var dedi. Sanırım siz anlamadınız beni

Ben önceki mesajlarda durumumdan bahsetmiştim zaten, sizin gözünüzden kaçmış sanırım. %3 küçük bir risk göze almak yada almamaya karar vermem gerekiyor. Yanlış yönlendirdiğim bir durum da yok, benim diğer açıdan bir problemim yok hamile kalabiliyorum çok şükür. Bazı arkadaşlar endrometriozis gebeliğe engel değil demiş, tedaviye gerek yok dedi semra hanım da sadece tüp bebek olmalı dedi. Genetik riskini göze almak istesende önünde böyle bir durum var dedi. Sanırım siz anlamadınız beni
bence semra hanım sağlıklı ve canlı doğum için sizi tüp bebeğe ısrarla yönlendirmiştir yoksa inanın gereksiz yere insanları madddiyata sokmak istemiyorlar

Endometriozisin bildiğim kadarıyla cerrahi müdahale dışında bir tedavisi yok kaldıki rahme yapılacak cerrahi işlemler yumurta rezervine ve rahmin iç dokusuna kalıcı zararlar verebiliyor, sizi yanlış yönlendirmek istemem ama semra hoca doğruyu söylemiş.

Endometriozisin bildiğim kadarıyla cerrahi müdahale dışında bir tedavisi yok kaldıki rahme yapılacak cerrahi işlemler yumurta rezervine ve rahmin iç dokusuna kalıcı zararlar verebiliyor, sizi yanlış yönlendirmek istemem ama semra hoca doğruyu söylemiş.
İlaveten çikolata kistim olduğunu da söyledi, bunun içinde herhangi bir tedaviye gerek yok dedi kendisi.

Semra hoca gerçekten de gereksiz hiç Bi işlem önermiyo kendimden biliyorum. İnatla histeroskopi istedim Rahimle ve yumurtalıklarla Bi problemimiz yok. Embriyolarla problemimiz war pgt önerdi

Bende merak ediyorum
Embriyoskop bizede uygulanmıştı, embriyo durumuna geldikten sonra her embriyo ayrı bir odacığa konuluyor, ve her saat gelişim fotografları çekiliyor, ve ellenmeden, bu şekilde en iyi gelişen embriyoyu ayırt edebiliyorlar, hemde embriyolara ellenmemiş oluyor, bu şekilde en son en iyi gelişmiş bile olan embriyonun gelişim aşamalarında en iyi yol kat edeni görüp onu transfer ediyorlar, şişli memorial da yücel hoca bana tavsiye etmişti, başka merkezlerde embriyo durumunu ögrenmek için her gün kutucuklarından çıkarıp mikroskop altında incelenio, ve bu şekilde embriyo ellenmiş oluo, embriyoskop candır arkadaşlar😍😍😍😍

Embriyoskop bizede uygulanmıştı, embriyo durumuna geldikten sonra her embriyo ayrı bir odacığa konuluyor, ve her saat gelişim fotografları çekiliyor, ve ellenmeden, bu şekilde en iyi gelişen embriyoyu ayırt edebiliyorlar, hemde embriyolara ellenmemiş oluyor, bu şekilde en son en iyi gelişmiş bile olan embriyonun gelişim aşamalarında en iyi yol kat edeni görüp onu transfer ediyorlar, şişli memorial da yücel hoca bana tavsiye etmişti, başka merkezlerde embriyo durumunu ögrenmek için her gün kutucuklarından çıkarıp mikroskop altında incelenio, ve bu şekilde embriyo ellenmiş oluo, embriyoskop candır arkadaşlar😍😍😍😍
N Nesliist

Merhaba, Endometriozis tek başına gebeliğe engel değil ama tabi ki etkiliyor, ben de endometriozis ve çikolata kisti vardı laparaskopi oldum burda önemli olan operasyonun doğru emin ellerde yapılması. Ne yumurta rezervimde düşme oldu ne de rahim dokum zarar gördü. Ameliyat öncesinde de normal yolla gebe kaldım sonrasında da şükür ilerledi bu gebeliğim Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah sürekli dualarımdasınız takip ediyorum hala burayı kucaklarınızın dolması dileğiyle 🥰

Hanımefendi öncelikle normal gebe kalmanız tabiki çok güzel ama sonuç önemli yanı sağlıklı bir gebelik , sağlıklı ve canlı doğum çok cok önemli bu sayfadaki kadınların çabası bu yönde yani sizin küçük bir genetik probleminiz varmış Semra hoca sizi yanlış yönlendirmiş iyiki hemen farketmişsiniz dogrularinizdan asla vazgeçmeyin size anlatmak isteyenlere de ısrarla kendi dogrularinizi kabul ettirmeye çalışın hayat çok daha güzel olacak başarılar size

Hanımefendi öncelikle normal gebe kalmanız tabiki çok güzel ama sonuç önemli yanı sağlıklı bir gebelik , sağlıklı ve canlı doğum çok cok önemli bu sayfadaki kadınların çabası bu yönde yani sizin küçük bir genetik probleminiz varmış Semra hoca sizi yanlış yönlendirmiş iyiki hemen farketmişsiniz dogrularinizdan asla vazgeçmeyin size anlatmak isteyenlere de ısrarla kendi dogrularinizi kabul ettirmeye çalışın hayat çok daha güzel olacak başarılar size
Benim kendi doğrularım yok, zaten buraya yazma amacım benim gibi olan yol gösterecek herkesten fikir almak için. Hepimiz gibi... Ki memorialı kötülemeye de çalışmıyorum, doğru-yanlış sonuçta her doktor farklı yorumlamalar farklı görüşler vs. iletebiliyor. Sonuçta bahsettiğimiz konuştuğumuz iyi doktorlar iyi merkezler. Hepsi aynı dili konuşmuyor. Önemli olan tabiki sağlıklı bir çocuk sahibi olmak, umarım hepimiz kavuşuruz.

Merhaba, Endometriozis tek başına gebeliğe engel değil ama tabi ki etkiliyor, ben de endometriozis ve çikolata kisti vardı laparaskopi oldum burda önemli olan operasyonun doğru emin ellerde yapılması. Ne yumurta rezervimde düşme oldu ne de rahim dokum zarar gördü. Ameliyat öncesinde de normal yolla gebe kaldım sonrasında da şükür ilerledi bu gebeliğim Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah sürekli dualarımdasınız takip ediyorum hala burayı kucaklarınızın dolması dileğiyle 🥰
Cevabınız için teşekkürler, umarım sağlıklı bir şekilde sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza. :KK200:

Back
X