Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar slm bu ara gebelik olursa riske atmamak adına kanda pıhtılaşma mevzusunu araştırıyorum benim yaptırdığım tromboli Paneli böyle benimkine benzeyen varmı birde bu konularda bilgisi olan var mıEki Görüntüle 2867770
Benim de aklima cok takilmisti trombofili sonucum. Bende mthfr c677 heretorizot, pai heterozigot cikmisti. Memorial bu genleri onemli bulmuyor, dolayisiyla bisey yazmadilar bununla ilgili. Ama ben rahat durmadim, transferden sonra perinatologa gittim, o bana coraspin ve igne yazdi. Pai onemli dedi. Homozigotsa daha onemli hatta 🙌
Senin toplam 3 geninde gorunuyor, bence sen de bu isi onemseyen iyi bir perinatolog veya hematolog bulup danisirsan iyi olur ❤️

Memorialde faktor 5 ve faktor 2de mutasyon varsa igne yaziyorlar sadece.

Benim de aklima cok takilmisti trombofili sonucum. Bende mthfr c677 heretorizot, pai heterozigot cikmisti. Memorial bu genleri onemli bulmuyor, dolayisiyla bisey yazmadilar bununla ilgili. Ama ben rahat durmadim, transferden sonra perinatologa gittim, o bana coraspin ve igne yazdi. Pai onemli dedi. Homozigotsa daha onemli hatta 🙌
Senin toplam 3 geninde gorunuyor, bence sen de bu isi onemseyen iyi bir perinatolog veya hematolog bulup danisirsan iyi olur ❤️

Memorialde faktor 5 ve faktor 2de mutasyon varsa igne yaziyorlar sadece.
Homozigot nasıl oluyor N/N Yazan mı N/M yazan mı oluyor birde YouTube’da bir doktorun videosunu izledim oda önemli olan faktör 2 ve faktör 5 genlerindeki mutasyon diğerleri önemli değil dedi

Homozigot nasıl oluyor N/N Yazan mı N/M yazan mı oluyor birde YouTube’da bir doktorun videosunu izledim oda önemli olan faktör 2 ve faktör 5 genlerindeki mutasyon diğerleri önemli değil dedi
Bu sonuc yazma sekli anladigim kadariyla N/N normal, N/M heterozigot demek.
Pai'nin karisindaki 4G/4G de homozigot mutant oluyor.

Kolay gelsin canim sakın stres yapma birak herseyi oldugu kadar, kendini yormadan ☺️ Ben bildigin gibi devam ediyorum canimcim haftaya toplama yapilacak , insnilmaz cok ilac aldim bu tedavide sonucu da deger olacak insallah 🥰🤲🍀
Haberleselim canım benim🥰😘 hayırlı haberler inşallah etiketle beni haberlerinde 🤲🤗

Arkadaşlar transfer için 2. adetimi bekliyorum normalde adetim düzenlidir ama 4 gün geçti heran adet olacakmışım gibi sancım var su gibi akıntım var göğüs hassasiyetim mevcut ama hala olmadım. Benim gibi adeti geciken var mı bu durum normal mi

Arkadaşlar transfer için 2. adetimi bekliyorum normalde adetim düzenlidir ama 4 gün geçti heran adet olacakmışım gibi sancım var su gibi akıntım var göğüs hassasiyetim mevcut ama hala olmadım. Benim gibi adeti geciken var mı bu durum normal mi
Canim sen bir gebelik testi yap derim 🤲🥰

Evet cok normal benimde adetim hep duzenlidir bende 2. Adetimi beklerken 15 gun gecikti doktor normal ilaçların etkisi dedi

Back
X