Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hadi hayırlısı olsun canım sen herkese dua ettin bizim de dualarımız seninle Allah yardimcin olsun 🥰 hangi hoca ile gorüscektiniz yücel bey miydi ?

merhabaa .bugun sabah idrar testi yapt bayagi gozle gorulur ilinci cizgiyi gordum.kani da verdim geldim sonuc 2saata cikicak.coooookkkkk heyecanliyimmmmm 9cu gunum bugun
Olur Rabbim’in izniyle inş ..
Problem neydi sizde ?
sayfada adınızı yeni gördüm

Hadi hayırlısı olsun canım sen herkese dua ettin bizim de dualarımız seninle Allah yardimcin olsun 🥰 hangi hoca ile gorüscektiniz yücel bey miydi ?
Bu ay sonu adetimle başlayacağım Allah’tan bişey olmazsa ..

Eşimin Prof Mehmet Murat Hocaya 13:30 da
Ben de Yücel Hocaya 14:30 gireceğiz .
Bazı testler isteyecekmiş, haliyle biraz geç çıkarsa diye çağırdı bizi .

Yanlız hastane çok güzel , bakım , hizmet janti 👍

Otoparkı çok fena , sanırsın otel ..
1 saati 30₺cik☹️

İlk girişteki danışmada oturan bay/bayan bugün için sanırım Pazartesi sendromu yaşıyor🤪
Pek bi nursuzlar🤓

N Nesliist
Bugün 5.günün demi ? Nasılsın ?Heyecan var mı 😊

S Saylove
Hadi bakalım bitsin bu stresli günler de , hayırlı sonuçlar alalım seninle birlikte 💜

Nameless Warrior Nameless Warrior
Heyecan dorukta desene , O’nsuz son gecen bu gece olsun inş 🌸🤲🏻

R rededa
Bu sefer tutsun da şenlenelim beraber 🦋
6. günden ,9’a ne kaldı şunun şurasında 😃

gokkusaginadusenbukalemun gokkusaginadusenbukalemun
Rabbim yardımcın olsun , inş en kaliteli , en sağlıklı şekilde işlemin biter 😊
Güzel haberlerle dön.. Bende bugün hastanedeyim .. Muayene saatine kadar dua ederim saatini söyle 🌸

Veeee B baharim85
Hadi patlat bi çift şerit 🤣
Tavan yapsın ,kanındaki aşk💜

1 saati 30₺cik☹️

İlk girişteki danışmada oturan bay/bayan bugün için sanırım Pazartesi sendromu yaşıyor🤪
Pek bi nursuzlar🤓
Canım otopark için tüp bebek merkezinin bankosundan bir yazı alıyorsunuz. Size bir üyelik kartı veriyorlar ücretsiz kullanabiliyorsunuz otoparkı

1 saati 30₺cik☹️

Pek bi nursuzlar🤓
Bu ilk adim sizi muradiniza gotursun insallah 🌻🌻🌻 gule oynaya cikin hastaneden ☺️ otopark icin tup bebek merkezinden 1 aylik abonelik icin bi kagit alabilirsiniz 🌞

N Nesliist
Bugün 5.günün demi ? Nasılsın ?Heyecan var mı 😊

S Saylove
Hadi bakalım bitsin bu stresli günler de , hayırlı sonuçlar alalım seninle birlikte 💜

Nameless Warrior Nameless Warrior
Heyecan dorukta desene , O’nsuz son gecen bu gece olsun inş 🌸🤲🏻

R rededa
Bu sefer tutsun da şenlenelim beraber 🦋
6. günden ,9’a ne kaldı şunun şurasında 😃

gokkusaginadusenbukalemun gokkusaginadusenbukalemun
Rabbim yardımcın olsun , inş en kaliteli , en sağlıklı şekilde işlemin biter 😊
Güzel haberlerle dön.. Bende bugün hastanedeyim .. Muayene saatine kadar dua ederim saatini söyle 🌸

Veeee B baharim85
Hadi patlat bi çift şerit 🤣
Tavan yapsın ,kanındaki aşk💜
Korkuuu, heyecannn hepsi var :KK70: geçmeyen günler ve kendimii zor tutuyorummmmmm test yapmamak için sonucu belliii olmamasını bilmeme rağmen :KK70: Senindemi 6. gün :D

Bu arada otopark için böyle bir şey olduğunu bilmiyordum teşekkürler arkadaşlar ☺️

Yaa bende çok kötüyüm 5.günüm sonucun cikcagini bilsem bugün test yaptırcam ama çok erken malesef 😔 kalbim ağzımda geziyorum geceleri uyuyamıyorum dilimde hep dua bilmiyorum hiç iyi değilim 🙃

Yaa bende çok kötüyüm 5.günüm sonucun cikcagini bilsem bugün test yaptırcam ama çok erken malesef 😔 kalbim ağzımda geziyorum geceleri uyuyamıyorum dilimde hep dua bilmiyorum hiç iyi değilim 🙃
Sen mi ben mi yaa orta yerimden çatlayacağımmm bide arada ağrı girio kramp gibi böyle keskin keskin sende var mı bişiler ?

Back
X