Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur Rabbim’in izniyle inş ..merhabaa .bugun sabah idrar testi yapt bayagi gozle gorulur ilinci cizgiyi gordum.kani da verdim geldim sonuc 2saata cikicak.coooookkkkk heyecanliyimmmmm 9cu gunum bugun
Bu ay sonu adetimle başlayacağım Allah’tan bişey olmazsa ..Hadi hayırlısı olsun canım sen herkese dua ettin bizim de dualarımız seninle Allah yardimcin olsunhangi hoca ile gorüscektiniz yücel bey miydi ?
Ayyy hoşgeldin hadi haftanın ilk günü güzel başlangıçlar olsunHerkese Günaydınlar ….
Bugün öngörüşme için 850 km lik yoldan teşrif ettik ..
Bu da bi başlangıç![]()
Günaydın hayırlı olsun. Önce güzel değerleri sonra kucağınıza aldığınız günleri görelim inşallahmerhabaa .bugun sabah idrar testi yapt bayagi gozle gorulur ilinci cizgiyi gordum.kani da verdim geldim sonuc 2saata cikicak.coooookkkkk heyecanliyimmmmm 9cu gunum bugun
Canım otopark için tüp bebek merkezinin bankosundan bir yazı alıyorsunuz. Size bir üyelik kartı veriyorlar ücretsiz kullanabiliyorsunuz otoparkıBu ay sonu adetimle başlayacağım Allah’tan bişey olmazsa ..
Eşimin Prof Mehmet Murat Hocaya 13:30 da
Ben de Yücel Hocaya 14:30 gireceğiz .
Bazı testler isteyecekmiş, haliyle biraz geç çıkarsa diye çağırdı bizi .
Yanlız hastane çok güzel , bakım , hizmet janti
Otoparkı çok fena , sanırsın otel ..
1 saati 30₺cik
İlk girişteki danışmada oturan bay/bayan bugün için sanırım Pazartesi sendromu yaşıyor
Pek bi nursuzlar![]()
Bu ilk adim sizi muradiniza gotursun insallahBu ay sonu adetimle başlayacağım Allah’tan bişey olmazsa ..
Eşimin Prof Mehmet Murat Hocaya 13:30 da
Ben de Yücel Hocaya 14:30 gireceğiz .
Bazı testler isteyecekmiş, haliyle biraz geç çıkarsa diye çağırdı bizi .
Yanlız hastane çok güzel , bakım , hizmet janti
Otoparkı çok fena , sanırsın otel ..
1 saati 30₺cik
İlk girişteki danışmada oturan bay/bayan bugün için sanırım Pazartesi sendromu yaşıyor
Pek bi nursuzlar![]()
HoşgeldinHerkese Günaydınlar ….
Bugün öngörüşme için 850 km lik yoldan teşrif ettik ..
Bu da bi başlangıç![]()
Korkuuu, heyecannn hepsi varN Nesliist
Bugün 5.günün demi ? Nasılsın ?Heyecan var mı
S Saylove
Hadi bakalım bitsin bu stresli günler de , hayırlı sonuçlar alalım seninle birlikte
Nameless Warrior
Heyecan dorukta desene , O’nsuz son gecen bu gece olsun inş
R rededa
Bu sefer tutsun da şenlenelim beraber
6. günden ,9’a ne kaldı şunun şurasında
gokkusaginadusenbukalemun
Rabbim yardımcın olsun , inş en kaliteli , en sağlıklı şekilde işlemin biter
Güzel haberlerle dön.. Bende bugün hastanedeyim .. Muayene saatine kadar dua ederim saatini söyle
Veeee B baharim85
Hadi patlat bi çift şerit
Tavan yapsın ,kanındaki aşk![]()
Harika bir habermerhabaa .bugun sabah idrar testi yapt bayagi gozle gorulur ilinci cizgiyi gordum.kani da verdim geldim sonuc 2saata cikicak.coooookkkkk heyecanliyimmmmm 9cu gunum bugun
Hayırlı sağlıklı haberler alırsın inşallah :) kaçıncı denemendi :)merhabaa .bugun sabah idrar testi yapt bayagi gozle gorulur ilinci cizgiyi gordum.kani da verdim geldim sonuc 2saata cikicak.coooookkkkk heyecanliyimmmmm 9cu gunum bugun
Kız yok bn daha yeni öngörüşmeye geldim , oturdum izliyorum geleni geçeniKorkuuu, heyecannn hepsi vargeçmeyen günler ve kendimii zor tutuyorummmmmm test yapmamak için sonucu belliii olmamasını bilmeme rağmen
Senindemi 6. gün
![]()
Allah sanada böylee meraklı beklemeleri bir an önce nasip eder inşallah :)Kız yok bn daha yeni öngörüşmeye geldim , oturdum izliyorum geleni geçeni![]()
Sen mi ben mi yaa orta yerimden çatlayacağımmm bide arada ağrı girio kramp gibi böyle keskin keskin sende var mı bişiler ?Yaa bende çok kötüyüm 5.günüm sonucun cikcagini bilsem bugün test yaptırcam ama çok erken malesefkalbim ağzımda geziyorum geceleri uyuyamıyorum dilimde hep dua bilmiyorum hiç iyi değilim
![]()