Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlı olsun çok güzel bir haber 😍 değer yüksek gibi tek transfer miydi normal miymis değer ?
Teşekkür ederim canım bana yazdın sanırım😁 oğlum şuan 19 aylık oldu çok şükür.bu sayfaya ara ara girip sorulara cevap vermeye çalışıyorum.bende zamanında her şeyi bu sayfadan öğrendim☺️Herkesin bebeğini kucağına almasını canı gönülden istiyorum🙏🏻

Arkadaşlar dün çatlatma iğnesi oldum. Bugün mens olmuşum gibi karnım ağrıyor. Tıpkı mens dönemi gibi bir his var. Bu normal mi?

Slm kızlar,
Bugün 3.gün ben aradım. 6 embriyo kalmıştı. 6 si da gelişimine devam ediyor ama bir tanesini saymasakta olur gidici gibi konuştu. Geriye kalan 5 tane içinde yorumları bugün 3. Gün olması nedeniyle embriyoların 6 hücreli olmasını bekleriz dedi. Bunu yakalayan 2 embriyon var diğer 3ü 4-5 hücreli dedi biraz yavaş gelişiyor belki gün ortasında durumu yakalar yada yarında yakalar bilemiyoruz dedi. Pgt ye gideceği için 5-6 güne kadar blastokist yani biyopsi için uygunluk bakabiliriz dedi. Genel gidişat yorumu için orta kalite diyebiliriz dedi.
Kaç gündür giremiyordum yeni gördüm 🤗 bazen geriden gelenler sonradan yetişiyor. Hayırlısı ile pgt den gelecek sağlıklı embriyoları bekliyoruz. Çok az kaldı ilk güzel haberi almaya 🥰🥰

Kaç gündür giremiyordum yeni gördüm 🤗 bazen geriden gelenler sonradan yetişiyor. Hayırlısı ile pgt den gelecek sağlıklı embriyoları bekliyoruz. Çok az kaldı ilk güzel haberi almaya 🥰🥰
Beni bugünde aradılar 4. Gün olması nedeniyle 5 embiyo ile isleme devam ediyormuş. 3' ü günü ile uyumlu 2 si yavaş geriden geliyor. Bugün 10 hücreli yada üzeri olması bekleniyormus 3' ü yani uyumlu gidiyor. 2 si 8-9 hücreli imiş 6. Güne kadar da takip edilebilir dediler. Bakalım yarın olsun hayir olsun🙏🙏 çok teşekkür ederim desteğin için senin içinde salı günü heyecanı yaşıyoruz 🙏🤲

Hem nasıl hastalanmayi iple çekiyorum. Toplama günü toplamaya uygun olmayan ama şuanda büyümeye devam eden yumurtalar sayesinde huzursuzum 😬 bir an önce hastalanıp rahatlamayı umut ediyorum 🙏🙏
Bende de öyle olacak sanırım. 11 in altında 7 tane yumurta kaldı dedi hoca. Onların hepsi bu ay mens olduğumda gidecek sanırım. Böyle olunca da zor geçecek bu ay sanırım. 🙈

Yok yok kötü bir şey değil biraz sabır işi 🤣
Valla bugün resmen yerlerdeydim. Çok çok ağrım oldu. Normal bir ağrı gibi değildi. 2 saat kıvrandım. Parol kullandım dayanamadım. Parol kullanabilirsiniz dediler. Neden böyle oldu anlamadım. Hemşire hattına yazdım. Onlar da geç cevap verdi.

Beni bugünde aradılar 4. Gün olması nedeniyle 5 embiyo ile isleme devam ediyormuş. 3' ü günü ile uyumlu 2 si yavaş geriden geliyor. Bugün 10 hücreli yada üzeri olması bekleniyormus 3' ü yani uyumlu gidiyor. 2 si 8-9 hücreli imiş 6. Güne kadar da takip edilebilir dediler. Bakalım yarın olsun hayir olsun🙏🙏 çok teşekkür ederim desteğin için senin içinde salı günü heyecanı yaşıyoruz 🙏🤲
Şahane yani büyük ihtimalle 6. Gün mü gidecek pgt ye ? Benim dışımda herkes çok heyecanlı salı günü için duygularım mı kayboldu ne oldu 🤣🤣

Şahane yani büyük ihtimalle 6. Gün mü gidecek pgt ye ? Benim dışımda herkes çok heyecanlı salı günü için duygularım mı kayboldu ne oldu 🤣🤣
Ben tedavi süreçlerinden sen transfer süreçlerinden duygusuzlaştın anlasilan 🤣 aman olsun birazda böyle umursamaz olalım. 👌 Bu arada 3 tane embriyo için yarın yani 5. Gün biyopsi yapılır beklenmedik sorun çıkmazsa diğer ikisinin yavaş gelişimi yarında ayni tempoda giderse 6. Günü de bekleyecek bakalım.

Ben tedavi süreçlerinden sen transfer süreçlerinden duygusuzlaştın anlasilan 🤣 aman olsun birazda böyle umursamaz olalım. 👌 Bu arada 3 tane embriyo için yarın yani 5. Gün biyopsi yapılır beklenmedik sorun çıkmazsa diğer ikisinin yavaş gelişimi yarında ayni tempoda giderse 6. Günü de bekleyecek bakalım.
Sorma sanırım öyle oldu. Olsun ben memnunum bu durumdan stresle panikle olmadı belki böyle olur 🤪🤪 hadi bakalım yarın netleşir güzel haberler alalım inşallah 🤲🤲

Herkese Günaydınlar ….
Bugün öngörüşme için 850 km lik yoldan teşrif ettik ..
Bu da bi başlangıç 💜🌸

Eklentiler

• 2641AB5B-DFE3-45DB-BC9B-37B676EEEEEB.webp
    2641AB5B-DFE3-45DB-BC9B-37B676EEEEEB.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 61
Back
X