Aman diğerinde de benim ağrım oldu noldu sonuç negatif çok öle aramak istemiyorum ama bilemedimYok canım ya keşke olsa bi umut olcak ama o da yok valla güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman diğerinde de benim ağrım oldu noldu sonuç negatif çok öle aramak istemiyorum ama bilemedimYok canım ya keşke olsa bi umut olcak ama o da yok valla güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım
Artışı önemli sanırım öyle okumuştum ama maşallahh hayırlı olsun ilk değer için :)kizlar sonuc cikti 9cu gunum 5 gun embryosu 55.5 acaba normalmi.merkezden daha bir haber yok.bakalim doktor ne diycek
canım önemli olan düzenli artış olması 2 gün sonra 2 katına çıkarsa normalkizlar sonuc cikti 9cu gunum 5 gun embryosu 55.5 acaba normalmi.merkezden daha bir haber yok.bakalim doktor ne diycek
amin insallah cavb cikinca hryacan biter sanmistim.ama simdi daha heyecanliyimArtışı önemli sanırım öyle okumuştum ama maşallahh hayırlı olsun ilk değer için :)
heyecan iyidir yaa :) Allahım inşallah güzel artışlar göstersin darısı bizim başımızaa :)amin insallah cavb cikinca hryacan biter sanmistim.ama simdi daha heyecanliyim![]()
heyecan iyidir yaa :) Allahım inşallah güzel artışlar göstersin darısı bizim başımızaa :)
Evet 6. günüm benimde :)aminnm canim.transfer oldumj sana?
bende 9cu gunumde istediler testi .kan testiniBu hamilelik testini 12 gün sonra yapmak bence daha mantıklı .
2 gün beklemek de ayrı stres ya![]()
sorununuz neydi pgt li mi transfer edildi ?amin insallah cavb cikinca hryacan biter sanmistim.ama simdi daha heyecanliyim![]()
çıktımı 6. günde bişiler birde erken gebelik mi normal test mi aldınbende 9cu gunumde istediler testi .kan testini
ama 6 ci gunden beri idrar testi yapiyorum
Evet 6. günüm benimde :)
sorununuz neydi pgt li mi transfer edildi
pgt ne??sorununuz neydi pgt li mi transfer edildi ?
genetik taramalı mı yaptırdınız yanipgt ne??
İlk transferimde böyle çok ağrım vardı bunda ara ara ağrım oluyor hatta gece biraz ağrım oldu kramp gibi.. belki psikolojiktir buda onuda bilmiyorum. Sende varmıydı bişiler belirti falan senin kaçıncı transferindi ?insallah guzel sonuclar alirsin.kac gun embriyosu.?belirti falan varmi?
normal test yaptim 6cingunumde.ben hayalet gibi bir sey gordum isiga tutunca falançıktımı 6. günde bişiler birde erken gebelik mi normal test mi aldın
Allahh bu duyguları bizede yaşatır inşallaah :) İlk denemenmiydi :) Birde belirti var mıydı sende ?normal test yaptim 6cingunumde.ben hayalet gibi bir sey gordum isiga tutunca falanama eshim gormedi.sende psikolojikdir dedi cizgiler gorunuyor gozune
7ci gunde hem normal hem de erken gebelik testi yapdim normalda yine ayniydi sadece ben goruyordum.ama erken de gorunuyordu cok silik.8ci gun normal test yaptimm cooookkkk silik zorla gorunur bir sey gorundu.ama bugum yapdim baya iki cizgiydi 9cu gunum yani.artik eshim de gordu
ikinci denememdi.ama birincini 5 yil once yaptirmisdim.belirti agrilarim var belim cooook agriyor.birde sag kasikda agri cok oldu bugun ama az.kasikda yanma batma agri bazan ayagimi basamiyordum yere.simdi belimde agri var ancak .amin amin insallah Allah butun isteyenlere ysatasinAllahh bu duyguları bizede yaşatır inşallaah :) İlk denemenmiydi :) Birde belirti var mıydı sende ?