Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu hamilelik testini 12 gün sonra yapmak bence daha mantıklı .
2 gün beklemek de ayrı stres ya ☹️

çıktımı 6. günde bişiler birde erken gebelik mi normal test mi aldın
normal test yaptim 6cingunumde.ben hayalet gibi bir sey gordum isiga tutunca falan😆ama eshim gormedi.sende psikolojikdir dedi cizgiler gorunuyor gozune😂7ci gunde hem normal hem de erken gebelik testi yapdim normalda yine ayniydi sadece ben goruyordum.ama erken de gorunuyordu cok silik.8ci gun normal test yaptimm cooookkkk silik zorla gorunur bir sey gorundu.ama bugum yapdim baya iki cizgiydi 9cu gunum yani.artik eshim de gordu

normal test yaptim 6cingunumde.ben hayalet gibi bir sey gordum isiga tutunca falan😆ama eshim gormedi.sende psikolojikdir dedi cizgiler gorunuyor gozune😂7ci gunde hem normal hem de erken gebelik testi yapdim normalda yine ayniydi sadece ben goruyordum.ama erken de gorunuyordu cok silik.8ci gun normal test yaptimm cooookkkk silik zorla gorunur bir sey gorundu.ama bugum yapdim baya iki cizgiydi 9cu gunum yani.artik eshim de gordu
Allahh bu duyguları bizede yaşatır inşallaah :) İlk denemenmiydi :) Birde belirti var mıydı sende ?

Allahh bu duyguları bizede yaşatır inşallaah :) İlk denemenmiydi :) Birde belirti var mıydı sende ?
ikinci denememdi.ama birincini 5 yil once yaptirmisdim.belirti agrilarim var belim cooook agriyor.birde sag kasikda agri cok oldu bugun ama az.kasikda yanma batma agri bazan ayagimi basamiyordum yere.simdi belimde agri var ancak .amin amin insallah Allah butun isteyenlere ysatasin🥰🥰🥰🥰🥰

Back
X