Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allahh bu duyguları bizede yaşatır inşallaah :) İlk denemenmiydi :) Birde belirti var mıydı sende ?
ikinci denememdi.ama birincini 5 yil once yaptirmisdim.belirti agrilarim var belim cooook agriyor.birde sag kasikda agri cok oldu bugun ama az.kasikda yanma batma agri bazan ayagimi basamiyordum yere.simdi belimde agri var ancak .amin amin insallah Allah butun isteyenlere ysatasin

Aman aman valla pozitif olsun da razıyım :) Hadi hayırlısı olsunnnn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

B baharim85 canım gözünaydın gebelik var inşallah. Sadece 9. Gün olduğu için erken öğrendin Sağlıkla devam etsin inşallah Bu arada embriyo kalitesi neydi canım

sag
Aman aman valla pozitif olsun da razıyım :) Hadi hayırlısı olsunnnn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)sagol

Aman aman valla pozitif olsun da razıyım :) Hadi hayırlısı olsunnnn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
amin sagol canim.senin de iyi guzel haberlerini bekliyorum.haberdar edersin.ne zaman test gunun?

Kızlar benim embriyolar pgtye gitti . Haber bekliyorum . Transfer süreci nasıl oluyor memorielde ? Adetin kaçıncı günü çağırıyorlar ? Kaç günde bir çağırırlar? Adetin kaçıncı günü transfer olur acaba ? Ona göre şehir dışına çıkacağım.

8 temmuz perşembe ama bıraksannn koşa koşa gidip alcam test ama eşim işte kızıo
ben de esimden habersiz yaptik ilklerisonuncu erken gebelik testinde gozukuyordu deye hepsini gosterdimama bugunkinin resmini atdim watsapla daha kan sonucunu almamisdik.ohaa ben bile goruyorum dedi ikinciyu

ben de esimden habersiz yaptik ilklerisonuncu erken gebelik testinde gozukuyordu deye hepsini gosterdimama bugunkinin resmini atdim watsapla daha kan sonucunu almamisdik.ohaa ben bile goruyorum dedi ikinciyu
İlki hüsranla sonuçlandığıı için şimdi ümitlenmek istemiyor amaa ben yapmak istiyorum home office çalışıyoruz ikimizde evde olmasaydı çoktan gidip almıştım

Hele oradaki hafif toplu olan güvenlikçinin sanki babasını öldürmüşüz. Bir şey sorduğunda çok sinirli bir şekilde cevap veriyor. Ben geçen gün nerdeyse ağzımı tutmayacaktım da son anda ya sabır çekip gittim.

Çok teşekkür ederim kuzucum. İşlemim tamamlandı ama çok fena ağrım vardı. Öldüm öldüm dirildim. Opu öncesi de vardı ama en azından hareket edebiliyordum. Opu sonrası kımıldayamadım. İki parol serum ve diklorınla ancak şimdi biraz kendime gelebildim. Hala ağrım var ama idare edilir düzeyde. Umarım değer bu ağrılara

anliy
İlki hüsranla sonuçlandığıı için şimdi ümitlenmek istemiyor amaa ben yapmak istiyorum home office çalışıyoruz ikimizde evde olmasaydı çoktan gidip almıştım
anliyorum canim cookk zor beklemek ben yine gittim test aldimyarin bir daha yapayom.bir arkadasdan duymusdum ilkntesti normaldi ama sonra dusuk cikmisdi idrar testi d egittikce koyulasmak yerine siliklesiyormus o yuzdrn ald carsanbaya kadar iki gum evde bakayim koyulasiyormu diye.hastanedrm aradilar deyer guzelmis dediler carsanba bir daha istediler test .hayirlisi insallah hepimiz icin

arkadaslar otoparka para vermemek için ben tüp bebek bölümünden bi kağıt alıp göstermistim bir ay bedava giris cıkıs olmustu sizde öyle yapın bosuna para vermeyin . sekretere söyleyin otopark için kağıt alabilir miyim diye veriyor hemen

hahahahha :) transferini kim yapmıştı :)

cgdm5525 canım hoşgeldin görüşmen nasıl geçti
Görüşmemiz iyi geçti fakat problemimiz bize başarı oranının, yüzdelik oranda %50 lik şansa da bağlı kalabildiğini gösteriyor.

Yücel Hocayla tam 35-40 dk arası görüşmemiz oldu . Dosyamız açıldı..

Ürolojiden Mehmet Murad Hocayla 15 dk yine muayenemiz oldu , ek testler istendi.

Ek olarak Genetik Uzmanı Murat Hocayla da görüştük ve doğabilcek olası olumsuzluklar ve sorularımızı sorduk.

Son olarak da Muhasebeden Menekşe Hanımla da fiyatlandırma hakkında gerekli bilgileri alıp öngörüşmeyi sonlandırdık.

Donanımlı gitmenizde fayda var , çünkü olsı her ihtimale karşı test isteniyor. Keza erkek faktörü ağırlıkta problemdeyse mutlaka spermiyogram testinizi burda verin . Eşim Murat Hocaya ;
“Hocam neden bulunduğumuz veya devlet kurumlarında yaptırdığımız testlerde farklar var ?” diye bi soru sordu.
Cevap çok iyiydi..
“Onlar herşeyi sayıyor,hareketli hücreyi bile sperm sayısına katıyorlar, doğru teknikle sayım olmadığı müddetçe veriler her zaman yanıltır” dedi..

Biz Samsun’da verdiğimiz teste
3 milyonken burda 1,5 milyon çıktı .
Şaşırmadım

Canım hayırlı olsun rabbim bu yolda yar ve yardımcınız olsun inşallah herşey sorunsuz ilerlesin tek seferde kucağın dolsun
Fiyatları bizimlede paylaşırmısın bende bayramdan sonra ön görüşmeye gidicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…